Top Geçiren Kaleci :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Top Geçiren Kaleci :D
Bu kaleci tek bir şekilde gol yiyebilirdi, o da oldu :kop2:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bu kalecide 3 harfli tipi var :d:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
PES'de böyle çok saçmalık var

Otroligt

Otroligt

Üye
PES i bırakmaktaki başlıca nedenlerimden. Fizik kurallarıın alt üst ediyor oyun :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
PES'i kötülemeyin, her 3D oyunda oluşabilecek doğal 3D hatalarıdır. Benim bir çok oyunda keşfettim 3D hataları var. Bunlar 3D'nin zayıflığı :)

balcolu

balcolu

Üye
Bende Pes13 te Bu Tür Eksiklikler ve Hatalar Giderilir Diye Ümit Ediyorum. Haa Bu Arada PES te Üstüme Yoktur :)

handci04

handci04

Üye
PES i bırakmaktaki başlıca nedenlerimden. Fizik kurallarıın alt üst ediyor oyun :ehe

sen bi youtubeden fifa hatalarını aratta gör farkı ha buarada peste hiç olmasa oyuncular öpüşmüyor

AHMED...

AHMED...

Üye
şutu çeken babayiğit iyi çekmiş :D kalecide hata yok adamı delmiş geçmiş :D

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC ve Silinen Üye 94869
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sen bi youtubeden fifa hatalarını aratta gör farkı ha buarada peste hiç olmasa oyuncular öpüşmüyor

PES'deki kadar hata yok. ;)
FIFA 12'de yeni bir motor kullanıldığı için garip hatalar var, ama çok değil. Ayrıca oyunda defans denilen bir şey var, hani şu hiçbir PES'de olmayan.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

PES'deki kadar hata yok. ;)
FIFA 12'de yeni bir motor kullanıldığı için garip hatalar var, ama çok değil. Ayrıca oyunda defans denilen bir şey var, hani şu hiçbir PES'de olmayan.
Adam Fan :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

yıllarca PES oynadım ben ve arkadaşlarımla arada oynuyorum. Ama zorla, kalpleri kırılmasın diye. Yediğim o kadar saçma goller var ki, intihar sebebi. Bilgisayara geçince video da koyarım, defans olayı çok saçma.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
doctorrr

doctorrr

Üye
pes yokken fifa vardı fifa oynarım pes e dönüp bakmam :hih: ataride fifa 2003 te şut çektiğinde toptan alev çıkıyordu ne günlerdi onlar...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
pes yokken fifa vardı fifa oynarım pes e dönüp bakmam :hih: ataride fifa 2003 te şut çektiğinde toptan alev çıkıyordu ne günlerdi onlar...

ve ayrıca PES'de Şampiyonlar Ligi Lisansı var ama hâlâ North London, Man Blue :kop2:
Daha fazla yazmak isterdim ama burası mizah konusu :ehe

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
MasteLaa

MasteLaa

Üye

yıllarca PES oynadım ben ve arkadaşlarımla arada oynuyorum. Ama zorla, kalpleri kırıkmasın diye. Yediğim o kadar saçma goller var ki, intihar sebebi. Bilgisayara geçince video da koyarım, defans olayı çok saçma.

Fıfa 11 e bayılırım taktik istediğin gibi işliyor :pro:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
peste birsuru lisanssiz takim vardi daha yeni ispanyol ligini duzenledi o ne pes ligi diye bi lig var sacmalik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt