İphone 4S mi Galaxy S2 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arikanda

arikanda

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4S mi Galaxy S2 mi ?
Merhaba arkadaşlar.
Bu iki telefonun a dan z ye tüm özelliklerini biliyorum ama seçim yapamıyorum bi türlü.
Müzik dinlemem. Video izlemem. Sürekli wifi ye bağlıyım facebook ve forumlarda takılırım. Order & chaos online oynuyorum sürekli. ayrıca başka oyunlarda var tabi. sizce hangini almalıyım lütfen yardım.

klongs

klongs

Üye
ikisi de seni götürür büyük ekran seviyorsan s2 al küçük ekran seviyorsan 4s al

FeC!

FeC!

Üye
Oyun olarak 4s daha iyi tabiki... Fan boyluga gerek yok. :)

Software95

Hemen hemen eşit sayılır iki cihaz ama 4S bazı özellikleri ile biraz daha önce en başta gpu galaxy s2 göre daha güçlü fakat arada 400 - 500 tl gibi fark var bu farkı verebiliyorsan 4S daha mantıklı :good:

avcitalip

avcitalip

Üye
o fiyata kapı gibi one x var ama,yinede tercih meselesidir iphone'un okadar kısıtlamalarından sonra...

- - - Eklendi - - -

s2 bence ip4 ten iyidi ip4s ten iyi değil 4s in gpu su 4 ünkinden 7 kat daha hızlıymış yani takılma olmuyormuş...

mancukya

Üye
S2 ve iphone 4s ekranlarini yan yana getir hangisi daha canli güzel gör.
Uzmanlara göre 4s ekrani en krali ama baktiginda soluk bir etkisi olmayan bir sey.
Sadece canli duvar kagitlari yeterli bir örnek CPU meseleside hikaye CPU zaten kime bastiriyorlar Apple kendi fabrikalari yok Samsung, Lg ve Foxcon gibi firmalardan parca satin alip cinde montaj yaptiriyorlar.
Neticede zevk meselesi özellik olarak ben S2 tercih ederim mutlaka 4s övenlerde olucak.

Türe

Türe

Üye
4s diyorum

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Tabiki 4S

avcitalip

avcitalip

Üye
S2 ve iphone 4s ekranlarini yan yana getir hangisi daha canli güzel gör.
Uzmanlara göre 4s ekrani en krali ama baktiginda soluk bir etkisi olmayan bir sey.
Sadece canli duvar kagitlari yeterli bir örnek CPU meseleside hikaye CPU zaten kime bastiriyorlar Apple kendi fabrikalari yok Samsung, Lg ve Foxcon gibi firmalardan parca satin alip cinde montaj yaptiriyorlar.
Neticede zevk meselesi özellik olarak ben S2 tercih ederim mutlaka 4s övenlerde olucak.

steve jobs diyordu ki ; "biz donanım şirketi değiliz,yazılım şirketiyiz" ne demek istediğimi anladın sanırım ?

benim durumum olsa 4s alırım yazılımsal olarak büyük destek veriyorlar s2 için daha jelly bean'ın çıkıp çıkmayacağı bile belli değil !

FeC!

FeC!

Üye
4s daha iyi olabilir ama o kadar parayı verene kadar git s2 al. Aşşa yukarı aynı...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
galaxy s2

Suyaka

Suyaka

Üye
Ekran boyutu tercih etmelisin bu durumda. Çünkü bunun dışında muâdil telefonlar. İşe teknik açıdan bakarsanız MWC 2012'de SII birinci seçilmişti. Ama ölçü bu değil tabi ki. Senin ihtiyaçlarını her ikisi de görür fakat küçük detaylar var çok önemli olmayan. Yalnızca senin duyduğun ihtiyaçları duysaydım, stabilitesinden dolayı ayfonu tercih ederdim.

Kerim.

Kerim.

Üye
bence s2 al.

arikanda

arikanda

Üye
    Konu Sahibi
1 sene içinde 4 kere telefon değiştirdim. en son lg aldım ondada aynı sorun yaptı. acer liquid e aldım oyunda kastı,galaxy s aldım oyunda kastı , galaxy ace plus aldım kastı, lg OB aldım tam sorun yok diyordum bu seferde bunda şarj problemi var . yani çabuk bitiyor. İşin aslı şarjı çabuk bitmicek ve oyunda hiç kasma yapmicak bi cihaz istiyorum. seçeneklerim arasına one x de girdi. bu 3 ünün arasındayım yani .s

TheMadness

TheMadness

Üye
1 sene içinde 4 kere telefon değiştirdim. en son lg aldım ondada aynı sorun yaptı. acer liquid e aldım oyunda kastı,galaxy s aldım oyunda kastı , galaxy ace plus aldım kastı, lg OB aldım tam sorun yok diyordum bu seferde bunda şarj problemi var . yani çabuk bitiyor. İşin aslı şarjı çabuk bitmicek ve oyunda hiç kasma yapmicak bi cihaz istiyorum. seçeneklerim arasına one x de girdi. bu 3 ünün arasındayım yani .s

Şarj için 3310 düşünmelisin.

arikanda

arikanda

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben espri yapmıyorum yardım ve tavsiye istiyorum.

Symbianize

Symbianize

Üye
4s derim donanim olarak s2 iyi gibi gelsede 4s bencarklarda gomuyo 4si gelelim androide s2ye jellybeam gelmez bileki icsyi halledemediler dogru duzgun donanim canavari sadece android bugun ios 6 bile 3 senelik 3gs e geliyosa bana androidden ve samsungdan bahsetmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...