hepinize sonsuz tesekkürler!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asigsasi

asigsasi

Üye
şimdi s2 s3 diyorsunuz da birde 808 ve lumia lar gelince ne diyeceksiniz bugün nokia n9 u bi mağazada kurcaladim dehşet bir şey ya

mesut1979

Üye
şimdi s2 s3 diyorsunuz da birde 808 ve lumia lar gelince ne diyeceksiniz bugün nokia n9 u bi mağazada kurcaladim dehşet bir şey ya

arkadas bu saydigin telefonlara lumia haric destek ve uygulama varmi hayir onun icin benim gözümde bes para etmez,dogru secim android ve ios dur.

kaavkw

Üye
S3 yaramaz ya One-X alsaydın bari. Neyse olan olmuş artık. Aslında en iyi android telefonu şu an Motorola'nınki ama malesef Türkiye'de yok o da. :D

mesut1979

Üye
S3 yaramaz ya One-X alsaydın bari. Neyse olan olmuş artık. Aslında en iyi android telefonu şu an Motorola'nınki ama malesef Türkiye'de yok o da. :D

s3 benimde hosuma gitmiyor ,one-x ve one-s ler cok güzel saglam telefon gercekten herkese tavsiye ederim tabi paraya kiyanlara iphone 4s tavsiye ederim.

codblackops2

codblackops2

Üye
yillardr sure gelen nokia maceram bugun itibariyle samsung galaxy s3 tarafindan son bulmustur.. gerek akilli cihaz gerekse eski cihazlarda hep nokia taraftariydm.. ama sgs3 tawsiyemdr.. hoscakalin.. terkrar cok saolun

:rica:

saynesim

saynesim

Üye
Güle güle giden gider kalan kalır geri dönende kendi bilir 1 ay sonra ben tekrar nokiaya geri geldim demeyin yinede hayırlı olsun arkadaş bugünlerde bu nedir android hastalığ anlamadım

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
en iyisini yapmışsın dostum.böyle bitik bi sistemden kendini erkenden kurtardığın için şanslısın.para olsada bende geçsem keşke üst düzey bi androide

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Şuan bence yapılacak en güzel şey s3 alıp lumianın oturmasını beklemek:)

mission01

mission01

Üye
veda nasıl edilir bilmem ama hayırlısı olsun gule gule boz :D

TheMadness

TheMadness

Üye
bende değiştirecektim flahs player androidden çekileceğini duyunca vaz geçtim bakalım ilerleyen zamanlarda ne olur

Büyük ihtimal çekilmez. Eğer çekilirse bile yedekler var elimizde. Güncelleme alamayacak ama olsun

doctorrr

doctorrr

Üye
hayırlı olsun, yalnız sağolsun arkadaş nokia şöyleydi böyleydi diye kıra döke gitmemiş :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt