Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hepinize sonsuz tesekkürler!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asigsasi
Üye
şimdi s2 s3 diyorsunuz da birde 808 ve lumia lar gelince ne diyeceksiniz bugün nokia n9 u bi mağazada kurcaladim dehşet bir şey ya
s3 benimde hosuma gitmiyor ,one-x ve one-s ler cok güzel saglam telefon gercekten herkese tavsiye ederim tabi paraya kiyanlara iphone 4s tavsiye ederim.
yillardr sure gelen nokia maceram bugun itibariyle samsung galaxy s3 tarafindan son bulmustur.. gerek akilli cihaz gerekse eski cihazlarda hep nokia taraftariydm.. ama sgs3 tawsiyemdr.. hoscakalin.. terkrar cok saolun
Güle güle giden gider kalan kalır geri dönende kendi bilir 1 ay sonra ben tekrar nokiaya geri geldim demeyin yinede hayırlı olsun arkadaş bugünlerde bu nedir android hastalığ anlamadım
.Kerasus.
Üye
en iyisini yapmışsın dostum.böyle bitik bi sistemden kendini erkenden kurtardığın için şanslısın.para olsada bende geçsem keşke üst düzey bi androide
Mad EagLe
Üye
Şuan bence yapılacak en güzel şey s3 alıp lumianın oturmasını beklemek
mission01
Üye
veda nasıl edilir bilmem ama hayırlısı olsun gule gule boz