Yarısını bana verebilirsiniz :D
balcolu Üye fazla tl si olan yollasn. Özelden numaramı veriyim - lerde sürünüyorum. Aman tanrım!(ooh may got)
Metin MF Üye Param yok ama mutluyum - - - Eklendi - - - kankka' Alıntı: Yarısını bana verebilirsiniz Genişletmek için tıkla ...
Param yok ama mutluyum - - - Eklendi - - - kankka' Alıntı: Yarısını bana verebilirsiniz Genişletmek için tıkla ...
kankka Üye Konu Sahibi balcolu' Alıntı: fazla tl si olan yollasn. Özelden numaramı veriyim - lerde sürünüyorum. Aman tanrım!(ooh may got) Genişletmek için tıkla ... Ben bilinen bir sebepten ötürü bayadır tl yüklemiyorum
balcolu' Alıntı: fazla tl si olan yollasn. Özelden numaramı veriyim - lerde sürünüyorum. Aman tanrım!(ooh may got) Genişletmek için tıkla ... Ben bilinen bir sebepten ötürü bayadır tl yüklemiyorum
pelın_ kankka' Alıntı: Ben bilinen bir sebepten ötürü bayadır tl yüklemiyorum Genişletmek için tıkla ...
kankka Üye Konu Sahibi ya ben s3 almak istiyorum ama param yok benim acaba aykuta söylesem benim için bi s60v3e uygun bir para basma programı yazıp linkini de yollar mı ki
ya ben s3 almak istiyorum ama param yok benim acaba aykuta söylesem benim için bi s60v3e uygun bir para basma programı yazıp linkini de yollar mı ki