Gimp ile yaptığım birkaç çalışma..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Gimp ile yaptığım birkaç çalışma..
Birkaç çalışmamı sizlerle paylaşmak istedim. Yorumlarınız ne olacak gerçekten merak ediyorum :)

Bunu profil kartı için düşünmüştüm :D

Gölgelendirmelerde bikaç hata var ama güzel afiş olur.:D

Küresel ısınma sonucu deniz ürünlerinin nesilleri azalmakta... Geleceğimizde onlar olmayabilir. Önce onlar, sonra biz...

Windows'un logosunu oluşturmak baya bi zamanımı almıştı açıkcası :)

Şimdilik bukadar yeter, zamanla kendimi geliştirdikçe daha güzel çalışmalarımı paylaşırım sizlerle inşallah.
:D

• Beğen
Tepkiler: abandonware, umutsuz_1 ve CryDaqqeR

Del Rey

Del Rey

Üye
Şahsen ben minimalist tasarımları ve minimalist tasarımlar yapmayı seviyorum. No Smoking afişi gayet güzel olmuş.

Ancak neden çok daha profesyonel bir çalışma ortamı sunan Adobe Photoshop değil de, yalnızca Linux altında kullanacağım (o da zorunluluktan) pencereleri eklenti olmadan bir arada duramayan GIMP'i tercih ediyorsun merak ettim.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Şahsen ben minimalist tasarımları ve minimalist tasarımlar yapmayı seviyorum. No Smoking afişi gayet güzel olmuş.

Ancak neden çok daha profesyonel bir çalışma ortamı sunan Adobe Photoshop değil de, yalnızca Linux altında kullanacağım (o da zorunluluktan) pencereleri eklenti olmadan bir arada duramayan GIMP'i tercih ediyorsun merak ettim.

Teşekkür ederim. Şöyle açıklayayım bunu. Kendime bir basamak oluşturdum. Paint.Net bunun ilk basamağıydı. Tanışma programı gibi bişeydi yani benim için :) Tabiki basit bir program olduğu için ihtiyaçlarımı karşılamıyordu ve PS benim için çok karışık içeriğe sahip geliyordu ki normaldi bu. Kendimi geliştirebilmek için Paint.Net den üstün ama PS kadar gelişmiş olmayan bir programa ihtiyacım vardı ve bunu en güzel Gimp karşılayabilirdi. Bayağıdır Gimp kullanıyorum ama sınavlar dersler derken bu sene nerdeyse bilgisayarı doğru düzgün açamadım bile. Dolayısıyla aynı yerimde sayıyorum daha.. fakat bu yaz içerisinde PS ile tanışıp güzel bir atılım yapma planlarım dahilinde :)

Del Rey

Del Rey

Üye
Teşekkür ederim. Şöyle açıklayayım bunu. Kendime bir basamak oluşturdum. Paint.Net bunun ilk basamağıydı. Tanışma programı gibi bişeydi yani benim için :) Tabiki basit bir program olduğu için ihtiyaçlarımı karşılamıyordu ve PS benim için çok karışık içeriğe sahip geliyordu ki normaldi bu. Kendimi geliştirebilmek için Paint.Net den üstün ama PS kadar gelişmiş olmayan bir programa ihtiyacım vardı ve bunu en güzel Gimp karşılayabilirdi. Bayağıdır Gimp kullanıyorum ama sınavlar dersler derken bu sene nerdeyse bilgisayarı doğru düzgün açamadım bile. Dolayısıyla aynı yerimde sayıyorum daha.. fakat bu yaz içerisinde PS ile tanışıp güzel bir atılım yapma planlarım dahilinde :)

Ben de önce çok basit yazılımlarla başlamıştım. PhotoFiltre gibi. Photoshop CS2 ile devam ettim, ancak hiçbir şeyin yerini bilmiyordum, yaklaşık 1 hafta kadar kendini onun üzerinde çalışmaya zorlarsan bir daha bırakamıyorsun.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Ben de önce çok basit yazılımlarla başlamıştım. PhotoFiltre gibi. Photoshop CS2 ile devam ettim, ancak hiçbir şeyin yerini bilmiyordum, yaklaşık 1 hafta kadar kendini onun üzerinde çalışmaya zorlarsan bir daha bırakamıyorsun.

Anlıyorum :)

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi

SouLW3

SouLW3

Üye
Emeğine Saglık (:

• Beğen
Tepkiler: ia.phlvn
eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
emegıne saglık ben sahsen begendım

• Beğen
Tepkiler: ia.phlvn
fatih54102

fatih54102

Üye
teşekkürler seviyene göre güzel iş çıkartmışsın. Bir sorum olacak ; gimp te resimlerin son hali için render gerekiyor mu?

jackjones53

Üye
Gayet Başarılı Olmus Ellerine Sağlık.

abandonware

abandonware

Üye
arkaplanlar sana mı ait :hmmm değilse pekte güzel diyemeyecem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt