Nerden bahsediyorsunuz ?
kardeşim ben dün s60 oyunlarına konu açtım ama daha onaylanmadı hayır benden sonra konu açanların ki onaylıyosunuz da benim açtımı neden onaylamıyosunuz
ya şu siteyle ikidebir uğraşıp durmayın yeni hali berbat ve kullanışsız getirmeyin yenilik ya getireceksenizde adam gibi şeyler yapın dandik dandik değişiklik yapıp kullanımı zorlaştırıyorsunuz
[ENGİN];4784909' Alıntı:düzgün bir lisan'la anlatılabilir'di sorun!
gözden kaçmış olabilir. Yetkili moderatorle iletişime geçtiniz mi?
yok ustam o deil ben önce den de konu açardım ama en gel 5 saat sonra onaxlanırdı fakat dün gece açtım bak bu akşam oldu hâylâ konum onaylanmadı hayır en saçma konuları onaylıyolar ama benim paylaşımımı onaylamadılar PM de gelmezse artık kusura bakmayın ama koskoca maxicep zarıf düşmüş yada adminlerden biri görevini tam yapmıyo bundan sonra paylaşım da yapmam şimdi konu da açamıyorum adminler den biri bana ters gidiyo SALLA GİTSİN BEE!!!
Bence üyeler yetkililerle ters gitmeye başladı ve bunu tersten anladıkları için konuya da ters yazıyorlar. Düşüncem bu yönde.
MaxiCep yönetiminde kimseye özel keyfi yasaklama getiren tek bir yönetici tanımıyorum. Olamaz, imkansız. Çünkü burası MaxiCep forumu, ben bile yönetimden üyelerle sert konuştuğum için uyarı alıyorsam gerisini siz düşünün! Yöneticiler kafalarına göre davranamaz, herşey sagı kuralları içindedir. Buna MaxiCep'teki en düşük rütbeliden en yüksek rütbeliye herkes dahildir.
Bence üyeler yetkililerle ters gitmeye başladı ve bunu tersten anladıkları için konuya da ters yazıyorlar. Düşüncem bu yönde.
MaxiCep yönetiminde kimseye özel keyfi yasaklama getiren tek bir yönetici tanımıyorum. Olamaz, imkansız. Çünkü burası MaxiCep forumu, ben bile yönetimden üyelerle sert konuştuğum için uyarı alıyorsam gerisini siz düşünün! Yöneticiler kafalarına göre davranamaz, herşey sagı kuralları içindedir. Buna MaxiCep'teki en düşük rütbeliden en yüksek rütbeliye herkes dahildir.