QUANTİN
Üye
_DIKKAT!!! h¤ndler paylaşımı değil_
ilk önce konuyu nereye açacağımı bilemedim. Merak ediyorum insanlar neden h¤ndler uygulamalarını kullanır? Aslında nedenlerimiz belli sayılır...
_operatörler internet erişiminde çok yüksek ücretler alması
_insanların yasak olan şeyleri kullanma egosu
_ücretsiz olması
_kota derdinin olmaması
_internet hızının çok yüksek olması vs.
Nedenleri çogaltabiliriz fakat asıl nedenin operatör kaynaklı olduğunu belirtmek isterim, vodafone sınırsız internet tarifesi çıkartır 250 veya 500 mb den sonra hız düşer,
turkcel 20 mb den sonra dalga geçer gibi bir sayfa açmak için 5 dk beklememizi ister avea yı hiç saymıyorum. Operatörlerin izlemiş oldugu internet paketleri politikasından dolayı insanları illegal durumlara yönelttiklerini belirtmek isterim. Operatörler bu açıkları kapatmaya çalışmak yerine sorunun kaynağına inmelerini tavsiye ederim.
Not: değerli moderatörler konuda hiçbir h¤ndler paylaşımın olmadığını tekrar belirtmek isterim saygılar..
_operatörler internet erişiminde çok yüksek ücretler alması
_insanların yasak olan şeyleri kullanma egosu
_ücretsiz olması
_kota derdinin olmaması
_internet hızının çok yüksek olması vs.
Nedenleri çogaltabiliriz fakat asıl nedenin operatör kaynaklı olduğunu belirtmek isterim, vodafone sınırsız internet tarifesi çıkartır 250 veya 500 mb den sonra hız düşer,
turkcel 20 mb den sonra dalga geçer gibi bir sayfa açmak için 5 dk beklememizi ister avea yı hiç saymıyorum. Operatörlerin izlemiş oldugu internet paketleri politikasından dolayı insanları illegal durumlara yönelttiklerini belirtmek isterim. Operatörler bu açıkları kapatmaya çalışmak yerine sorunun kaynağına inmelerini tavsiye ederim.
Not: değerli moderatörler konuda hiçbir h¤ndler paylaşımın olmadığını tekrar belirtmek isterim saygılar..

ama forumda paylasimi yassag habarın ola
her çesidini kulanyorum sagolsun guruptkiler hergun farklisini buluyolar emek harcyo adamlar