_DIKKAT!!! h¤ndler paylaşımı değil_

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
QUANTİN

QUANTİN

Üye
    Konu Sahibi
_DIKKAT!!! h¤ndler paylaşımı değil_
ilk önce konuyu nereye açacağımı bilemedim. Merak ediyorum insanlar neden h¤ndler uygulamalarını kullanır? Aslında nedenlerimiz belli sayılır...
_operatörler internet erişiminde çok yüksek ücretler alması
_insanların yasak olan şeyleri kullanma egosu
_ücretsiz olması
_kota derdinin olmaması
_internet hızının çok yüksek olması vs.
Nedenleri çogaltabiliriz fakat asıl nedenin operatör kaynaklı olduğunu belirtmek isterim, vodafone sınırsız internet tarifesi çıkartır 250 veya 500 mb den sonra hız düşer,
turkcel 20 mb den sonra dalga geçer gibi bir sayfa açmak için 5 dk beklememizi ister avea yı hiç saymıyorum. Operatörlerin izlemiş oldugu internet paketleri politikasından dolayı insanları illegal durumlara yönelttiklerini belirtmek isterim. Operatörler bu açıkları kapatmaya çalışmak yerine sorunun kaynağına inmelerini tavsiye ederim.
Not: değerli moderatörler konuda hiçbir h¤ndler paylaşımın olmadığını tekrar belirtmek isterim saygılar..

Metin MF

Metin MF

Üye
ilk önce konuyu nereye açacağımı bilemedim. Merak ediyorum insanlar neden h¤ndler uygulamalarını kullanır? Aslında nedenlerimiz belli sayılır...
_operatörler internet erişiminde çok yüksek ücretler alması
_insanların yasak olan şeyleri kullanma egosu
_ücretsiz olması
_kota derdinin olmaması
_internet hızının çok yüksek olması vs.
Nedenleri çogaltabiliriz fakat asıl nedenin operatör kaynaklı olduğunu belirtmek isterim, vodafone sınırsız internet tarifesi çıkartır 250 veya 500 mb den sonra hız düşer,
turkcel 20 mb den sonra dalga geçer gibi bir sayfa açmak için 5 dk beklememizi ister avea yı hiç saymıyorum. Operatörlerin izlemiş oldugu internet paketleri politikasından dolayı insanları illegal durumlara yönelttiklerini belirtmek isterim. Operatörler bu açıkları kapatmaya çalışmak yerine sorunun kaynağına inmelerini tavsiye ederim.
Not: değerli moderatörler konuda hiçbir h¤ndler paylaşımın olmadığını tekrar belirtmek isterim saygılar..

Sonuna kadar katılıyorum kardeşim eğer vodafone adam gibi eski cepnetleri aynı eskisi gibi geri getirse alırım ama öyle bir şey olmadığı için maalesef h@ndler kullanıyorum

QUANTİN

QUANTİN

Üye
    Konu Sahibi
kişisel olarak interneti operatörlerin çizdiği sınırlar çerçevesinde kullanmak benim canımı sıkıyor. Dünyada neden en pahalı interneti Türkiye kullanıyor. Operatörlere milyar dolarlar kazandıran abonelerine neden hizmet söz konusu oldugunda sınırlama getiriyorlar. Bzler doğru yoldan kullanmak istedikçe sanki operatörler yasa dışı yollara yönlendirmek istiyor teoriside aklımıza gelmiyor değil

Mert045

Mert045

Üye
9 tl ye sinirsiz aşımsız internet olacak yeminle her ay yaparım. Operatörler de bunu yapmak ister ama bizim insanlarımız aç gözlü oldukları için bundan kaçıyorlar, Adam sinirsiz internet bulduğu zaman anasını belliyor bağlıyor pcye akşama kadar download yapıyor. Ayda 70-80 gb , operatörler ne yapsın. Hız sınırı koymayı buna çözüm olarak görüyorlar.

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
aynen öyle şuan cepnet kullanıyorum 3 ayı dolunca kullanmam artık bu hıza 14 tl verilmez

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
sen daha önceki üyelerden olmalısın

mcalisir

Üye
h@ndler ne?

mcalisir

Üye
oho iyiymiş xd

mazlum_0121

Üye
Wala suan hadlr kulanarak gryorum benimkisi ihtyctan dgl programlarla ugrasmak hobi napm :) her çesidini kulanyorum sagolsun guruptkiler hergun farklisini buluyolar emek harcyo adamlar

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Her ay sms yapan bir insan olduğumdan internet paketinede para veremem sms olmus on lira e on liralk yükleme yapsm vergiye gidiyor alamıyorum sms bu sefer 14 lira yüklüyorm anca geliyor sms internet almaya kalksm her ay kesintiden dolayı 30 tl yüklemem lazım el insaf bende öğrenci adamm nerden bulaym her ay o kadar para

abuzer02

abuzer02

Üye
Arkadaşlar kaç gündür vodafonun verdiği internet hızı baya yavaşladı 2012 yılındayız ve hala saniyede 10 - 15 kb indirme hızı var ve bazen sayfalar çok geç açılıyor ne dir bu vodafondan çektiğimiz.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
bizim paylaşıcak yerimiz var burda oaylalmayız merak etmeyin

QUANTİN

QUANTİN

Üye
    Konu Sahibi
internette mod la ilgili onlarca site var. Bizim amacımız paylaşım değil tepki

tekgöz38

tekgöz38

Üye
internet paketleri pahalı olduğu için insanla handlere yöneliyo.

mahmut4545

mahmut4545

Üye
tek göz sus istersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt