telefon almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozyalcin1

Üye
    Konu Sahibi
telefon almak istiyorum
elinde temiz ve internete girilebilecek temiz bir telefonu olan arkadaşım varsa 150/200 tl arası ama temiz ve az kullanılmış dokunmatik olursa daha sağlıklıdır bir de internette baktım 200 tl civarına trident marka bir telefon var bilgisi olan var mıdır yazarsa sevinirim
şimdiden tşk

bountykiller

bountykiller

Üye
elinde temiz ve internete girilebilecek temiz bir telefonu olan arkadaşım varsa 150/200 tl arası ama temiz ve az kullanılmış dokunmatik olursa daha sağlıklıdır bir de internette baktım 200 tl civarına trident marka bir telefon var bilgisi olan var mıdır yazarsa sevinirim
şimdiden tşk

kardş bence az daha sabret . Elindeki miktarı arttır , sonra da e55 e52 yada e72 nin 2. Ellerine bak. 14mbps net hızı yeterde artar bile . Kamera desen tartışılmaz. O yüzdn bence en iyisi eldeki miktarı arttırmak.

braayn

braayn

Üye
arkdaşımızın dediği doğru bencede paranı elinde tut ve aynı zamanda trident marka cihaz hiç alma derim sıkıntılı nete giriyor ama nasıl giriyor birde bu açıdan bakarsak parana yazık ..

cengo25

Üye
pm atıldı

Black-killing

Black-killing

Üye
Istersen wifili garantili Internet wifi hızı iyi olan Nokia 5800 xpressMusic verebilirim

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Corby 2, faturalı, kutusunda, sadece 5 aylık. 200 lira düşünürsen

sphone

sphone

Üye
trident on para etme zgit paranı cöpe at daha iyi çin malından ne beklersin sözde türkiyede yapılıyo diyo bazı salaklar aslı bütün herşeyi çinde hazırlanıp türkiyede montajlanmasıdır.....

ayrıca biraz daha ekle işlemcisi yüksek bi cihaz al

aşkım34

Üye
nokia n73 verim tertemizz

---------- Eklendi @ 19:51:52 ---------- Yazıldı @ 19:51:21 ----------

kabul ediyosan ara görüselim 534 715 16 53

sphone

sphone

Üye
özelden mesaj attım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt