Htc one x ile ilgili.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulaş213

ulaş213

Üye
    Konu Sahibi
Htc one x ile ilgili.
merhaba arkadaşlar telefonu alalı 1 bucuk hafta oldu root yaptım cihazı oto güncellemeleri alamıyorum normal bir durum mu ve nasıl bu yeni güncellemeleri yükliyebilirim ?

betoner

betoner

Üye
Rootlu telefonlarda ota güncelleme yapamazsın. En sağlıklı yöntem asya veya avrupa romlu orijinali neyse artık tekrar yükleme yapman gerekir.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Gelsede orjinale göre çok geç geliyor..

ulaş213

ulaş213

Üye
    Konu Sahibi
diğer türlü google play bile açılmıyordu uygulaması olmasına rağmen : (( ne yapmam lazım şuan ?

betoner

betoner

Üye
diğer türlü google play bile açılmıyordu uygulaması olmasına rağmen : (( ne yapmam lazım şuan ?

Rootlu kullanıyorum. Markette sorun yok. Stock roma dönmen için bootloader kilidini kapatman gerekir. Stock rom ve kerneli kurman gerekir. internette araştır bulursun.

ulaş213

ulaş213

Üye
    Konu Sahibi
Rootlu kullanıyorum. Markette sorun yok. Stock roma dönmen için bootloader kilidini kapatman gerekir. Stock rom ve kerneli kurman gerekir. internette araştır bulursun.

ilgin için teşekkürler direk rom attım telefona en güncel sürümü kullanıyorum herşey var şuan süper oldu birde go launcher tema ve eklentilerini ykledim : )) gayet iiy durumda şuan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt