Buna bir önlem alınmalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sem_sen

Üye
    Konu Sahibi
Buna bir önlem alınmalı
galatasaray cumartesi günü şampiyon oldu ve bizim spor bölümünün .....ettiler sürekli hakaret dolu mesajlar kavgalar iğneleyici mesajlar hangi takımlı olduğum önemli değil fakat bıktım yahu hepimiz insanız bu kadar da kindar olmayın be kardeşim sürekli şikayet edilecek gibi de değil sürekli birkaç arkadaş bu bölümde sürekli tartışma çıkarıyor bu duruma bir önlem alsanız en azından bir süre konun açılınca kilitlense sadece haber okunsa bence çok güzel olur çünkü fenerbahçeliler ve galatasaraylılar birbirlerini sürekli kırıyolar...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Kurallarımız belli Duyurular - Spor Gündemi futbol ana kategorisin'de duyuru yapılmış fakat ihmal ediliyor.
Üyelere müsamaha gösterdik yine olmadı su istimal edildik ama bundan sonra yapılacak her kışkırtıcı, tahrik içerikli söz, argo ve gerginlik yaratacak yorumlarda bulunan ve üyelere sırf sataşmak için tartışma çıkaran olursa, bundan sonra direkt uyarı puanı verilecek ve artalan uyarı puanı nedeniyle forumdan uzaklaştırılacaktır.

marist

marist

Üye
Ya anLamıyorum bu insanLarı. Niye bu kadar büyütüyorLar,yüceltiyorlar bu sporu?
Sonuçta bu bir oyun elbet kazananda olacak kaybedende. Hep benim takımım kazanacak diye bir kural yok. En kötüsü futbolcular milyonlarca para kazanıyor. Yani adamlar işini yapıyor bizim insanlarda suyunu cikarıyor. Bence futbol sadece bir oyun, gözümüzde fazLa büyütmemek Lazım.

ismail01000

Üye
aynen öyle

x-scarface

x-scarface

Üye
Ya anLamıyorum bu insanLarı. Niye bu kadar büyütüyorLar,yüceltiyorlar bu sporu?
Sonuçta bu bir oyun elbet kazananda olacak kaybedende. Hep benim takımım kazanacak diye bir kural yok. En kötüsü futbolcular milyonlarca para kazanıyor. Yani adamlar işini yapıyor bizim insanlarda suyunu cikarıyor. Bence futbol sadece bir oyun, gözümüzde fazLa büyütmemek Lazım.

aynen ᓵ

KayraBey

KayraBey

Üye
Dün radyoda dinledim.Spor fm mi nedir :) Zorla dinliyorum yani sevdiğimden değil.2 kişi muhabbet ediyordu.Biri diğerine dedi ki: Barcelona spro kulübünde ilk önce yenilmeyi hazmetme dersi veriliyor.Yani önce yenilmeyi öğretiyorlar.Hazmetmeyi, sindirmeyi...

Sonra da klişe soru ortaya çıkıyor işte : Neden bizim futbolumuz bu kadar kötü? Neden bir Barça olamıyoruz? Önce adam olacaksınız adam.İnsan olacaksınız.Havalı olmayacaksınız.Bugün Rooney haftalık 250bin tl kazanırken (yanlış biliyorsam düzeltin) idmana Ford Ka ile geliyor... Sen yıllık 1 milyon kazanan memleketim topçusu 600bin lira verip lüks araba alıyorsun.Kimi işini yapıyor kimi sefasını sürüyor.

Bu tip taraftarlara gelince.Kafasının içinde zerre kadar beyin olmayan insanlardır.Neymiş Fener kaybetmiş gidip sağı solu yak yık.Galatasaraylı taraftara ve sülalesine küfür et.Ne kadar ahlaksız ne kadar insanlık dışı şeyler bunlar.Fener yenildi ama futbolcular yine aldı parasını gitti gece yine eğlenmeye.Sen ne yaptın akıllı kardeşim? Terör estirdin.Seni kim taktı? Aziz efendi mi? Yoksa Alex mi?

Eykul

Eykul

Üye
Exact!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...