Telefonun interneti ile Pc'den girmek

Sponsorlu Bağlantılar

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun interneti ile Pc'den girmek
Arkadaşlar nokiada oluyordu pcde internete telefonun internetiyle bağlanabiliyorduk, samsungda böyle bir şey var mi?
Telefon: Corby S3653w

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
evet kardeş kablo ve samsung süite ile bağlanabilirsin

15097

15097

Üye
samsungun sitesinden programı indirmelisin ve telefonunu bluetooth veya usb ile bilgisayarına bağlamalısın böylelikle telefonundaki interneti bilgisayarında kullanabilirsin.

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
    Konu Sahibi
samsungun sitesinden programı indirmelisin ve telefonunu bluetooth veya usb ile bilgisayarına bağlamalısın böylelikle telefonundaki interneti bilgisayarında kullanabilirsin.
bağladım pc suite ı açtım daha sonra direk internete mi bağlanacağım yoksa herhangibir ayar vs var mi?

lgkg300

lgkg300

Üye
Samsung pc suit diye bir program var yanlış hatırlamıyorsam boyutu 100 kusur Mb o programı indirip kur. Daha sonra internete bağlan de. Zaten otomatik bağlanıyor ayrıca bir ayar gerekmiyor

15097

15097

Üye
pc suit değil pc studio ayrıca 100 mb değil 200 mb'dan fazla boyutu yanlış hatırlamıyorsam.

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
    Konu Sahibi
new pc studio var oda zaten yüklü ama o seçeneği bulamadım

dunerunner

dunerunner

Üye
slm be de aynı konuda başlık açacaktım. Gt-c5510 kullanıyorum. pc studio yu kurdum ancak telefonu kablodan bağlayamıyorum. Kabloyu taktığımda tel ekranı bağlantı modu yazıyor ancak pc telefonu görmüyor bi türlü. Ayarları kontrol ettim ama aynı. Bluetooth la bağlanıyor ama yavaş tabi. Neden olabilir sizce win xp sp2 kullanıyorum pc den de kaynaklanabilir mi??

15097

15097

Üye
SAMSUNG NEW PC STUDIO'YU AÇ EN BAŞTA AYAR RESMİ VAR ÜSTÜNE GELİNCE ARAÇ AYARLARI YAZIYOR TIKLA ONA ORADA DÜNYA RESMİ VAR HEMEN ALTINDA INTERNET CONNECTOR YAZIYOR EKLE'YE TIKLA DAHA SONRA TAMAM DE SONRA ALTTA 1 TANE OLAN OK İŞARETİ 2 TANE OLACAK SAĞDAKİNE 1 KEZ TIKLA DUNYA SIMGESINE TIKLA BITTI! (Bir Beğeni Yeter :) O kadar anlattım :) )

• Beğen
Tepkiler: aliemreyegin
dunerunner

dunerunner

Üye
teşekkür ettim en kısa sürede deneyeceğim :)

korhan06tr

korhan06tr

Üye
Çok güzel bi şey ben telefon bağlantısıyla sro bile oynuyodum... :D

korhan06tr

korhan06tr

Üye

öyle bir oyun oynadığına göre internetin daha doğrusu vodafone çok hızlı olsa gerek :hmmm

Yok be kardeşim o oyunlar sadece 1kb lık veri akışı ile çalışıyor :D ... oyun 3 GB olması bir şeyi değiştirmez ...:) Bilgisayarın biraz hızlı olsun yeter...

15097

15097

Üye
daha önce hiç sro oynamadığım için bilmiyorum

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG NEW PC STUDIO'YU AÇ EN BAŞTA AYAR RESMİ VAR ÜSTÜNE GELİNCE ARAÇ AYARLARI YAZIYOR TIKLA ONA ORADA DÜNYA RESMİ VAR HEMEN ALTINDA INTERNET CONNECTOR YAZIYOR EKLE'YE TIKLA DAHA SONRA TAMAM DE SONRA ALTTA 1 TANE OLAN OK İŞARETİ 2 TANE OLACAK SAĞDAKİNE 1 KEZ TIKLA DUNYA SIMGESINE TIKLA BITTI! (Bir Beğeni Yeter :) O kadar anlattım :) )

teşekkürler sonunda ayarlayabildim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt