1'ci nesiller için güncelleme yolda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bence de olabilir belki dolby gelmez 2.nesiller satılsın diye :)

blackcemre

Üye
PR1.3 değil PR3.1

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
pardon ters yazmışım :)

aleranol

aleranol

Üye
artık işlemci hızını artırmanın zamanı gelmedi mi? Eridik bittik olduk kolllarında dümdüüz :)

LaNegra

Üye
Guncelleme haziranda ins 1.ci nesillere geliyor musteri hizmetleriyle konustum :))))) hadi hayirlisi

efeler12

efeler12

Üye
işlemci yükseltmezler çünkü şu an dahi şarj konusunda sorunu olan arkadaşlar var işlemci yükselirse herhalde saat başı şarj etmek gerekir

theposies

theposies

Üye
bu saatten sonra gelse nolur gelmese ne olur. Lumia geldikden sonra :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bence de gelmese olur :9 zaten şu anki cfwler sayesinde fp1 in çoğu özelliği portlanmış durumda..şahsen ben yüklemem bile..

pRime.

pRime.

Üye
kaynak yok? kesinlik yok?

gokason

Üye
güle güle demek lazım sana kardeş yeni telefonundaz şimdiden hyrlı olsun

SilentOne

SilentOne

Üye
haziranda belli olur güncelleme gelip gelemeyeceği

doctorrr

doctorrr

Üye
geçiniz efenim bunları annadan 9 ay kadar sonra belle geldi öle zırt pırt güncelleme yapmaz nokia...

FastBreaker

FastBreaker

Üye
bence gelicek güncellemeyle 1. nesiller 800 mhz ye overclocklanıcak. çünkü testler 800 mhz rahat kaldırıyormuş ama şarj sıkıntı olur diye yapılmıyormuş.dolby gelebilir belki. yeni müzik çalar gelir bir de html5 olmasada biraz iyileştirilmiş tarayıcı gelir bence

LaNegra

Üye
1.cı nesıllere guncelleme gelecek arkadaslar destek hattıyla gorustum nokıa destegını cekmeyecek gunceleme hazırlanıyor ıns hazırana hayırlısıyla gelıyor

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
1.cı nesıllere guncelleme gelecek arkadaslar destek hattıyla gorustum nokıa destegını cekmeyecek gunceleme hazırlanıyor ıns hazırana hayırlısıyla gelıyor

Bu nokia 2 yüzlülüğüde aştı kimine bilgim yok kimine gelmiycek kiminede gelcek diyı :)

serinaga

serinaga

Üye
ne demişler bekleyen derviş ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt