İşler karıştı: 1-2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasminozz

Yasminozz

Üye
Fenerbahce kdr sansli bir takim gormedim..hic haketmediler maci almayi ama kismet boyleymis..hakedip haketmemeye bakmiyor iste..neyse tbrk ediyoruz..

Ama 2 dunya bir araya gelse de bu sene sampiyon biziz..fenere sansimiz yetmese de trabzonla bjkyi her zmn operiz sorun yok.. :D

• Beğen
Tepkiler: arslansem

Kdr05

Kdr05

Üye
Galatasaray çok isabetli şutlar attı %90 kaleciyi tutturdular

Birde Necati bu gol olayını çözememiş. Necaaatiii, Gol olması için topun kale çizgisini geçmesi gerekiyor senin değil :ehe

55 bin insan ligi 2. bitiren takımının şampiyon olduğunu sanmış. 1 adam ise gol için topun çizgiyi geçmesi gerektiğini bilememiş çok mu

• Beğen
Tepkiler: arslansem
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Valla hocam ben maç bitti maxiye girdim konu açılmasını bekledim.
Samimiyetle söylüyorum Gs daha çok pozisyona girdi daha iyi oynadı diycektim ama eze eze gibi saçma laflar duyunca konu uzadı gitti.
Maça bakıs açısıyla alakalı bu ben bunu bilirim 2 gole karsın 1 gol var ve kazanan her zaman haklıdır.
Barcelona gibi bi takım bu sene sürüsüyle puan kaybetti rakibe top vermeden ama bu aksam ki derbi gibi eze eze yenildiler diye gündeme oturmadı.
Chelsea Barca maçından sonra top göremeyip 1-0 yenen chelsea futbol dersi verdi diyenler bile oldu biz ne konusuyoruz.
Demek ki biz İspanyadan daha iyi top oynuyoruz hatta samp. ligi.

• Beğen
Tepkiler: atoubo
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi

...

__xXx__

__xXx__

Üye
bence bu sene necati de baros da yollanip elmander gibi bi forvet daha alınmalı özellikle necatinin ikinci yarıda kaçırdığı golden sonra

Consul9

Consul9

Üye
Peki Chelsea Barça maçını örnek verdinizde,Chelsea kaç defa Barçayı böyle yenebilir?Bence artık siz bize karşı puan alma kotanızı doldurdunuz.Eğer şampiyonluk son maça kalırsa el mi yaman bey mi yaman göreceğiz.Nereye kadar kaçacaksınız çok merak ediyorum :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Peki Chelsea Barça maçını örnek verdinizde,Chelsea kaç defa Barçayı böyle yenebilir?Bence artık siz bize karşı puan alma kotanızı doldurdunuz.Eğer şampiyonluk son maça kalırsa el mi yaman bey mi yaman göreceğiz.Nereye kadar kaçacaksınız çok merak ediyorum :)

Alex oldugu sürece fener sizi her zaman yener böyle Mert.
Adamın attıgı pası gördün kaç kisinin yanından geçiyo ama sadece attıgı adam dokunabiliyo ve Zieglere bile gol attırdı adam futbol bu kadar basit iste.
Fenerbahçe ekstra bisey yapmadı siz geldiniz atamadınız olay bu.Atarsanız yenersiniz bidakine :oke:
Ha bide Chelsea örnegi verdikte barça bitek chelsea ye puan kaybetmedi.Eze eze yenildigi eze eze beraber kaldıgı maçlar dolu ve ligde 2. sırada ve ben Guardiola'nın puan kaybından sonra oyuncularını tebrik ettigini hiç duymadım.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hiç kimse eee uuu kem küm vs etmesin ...

İyi oynayan , saldıran ve galibiyeti daha çok isteyen takım Galatasaray'dı ( İkinci yarı ) ... Bu tartışılmaz bir gerçek ... Fakat bu tür önemli maçlar da , bu iyi oyun görsellikten başka değildir . Maalesef ki , futbol da , görsellikten çok , sonuca bakılır . O yüzden kazanan Fenerbahçe olduğuna göre tebrik etmekten başka birşey yapamazsınız ... Yok iyi oynadık , yok çok kaçırdık ,yok çok şanslıydı Fenerbahçe vs vs demek edebiyattan başka birşey olamaz . :)

Koskoca Fenerbahçe 2 yada 3 pozisyondan 2sini gole çeviriyorsa , sende 7-8-9 her neyse , bir çok pozisyon bulup atamıyorsan , o rakibin şansı değil , TAMAMEN SENİN BECERiKSİZLİĞİNDİR . Hatayı kendin de arayacaksın yani . :)

Şu durum da , hiç bir şey bitmedi ... Sadece her zaman kazandığımız rakibe karşı bir galibiyet daha elde ettik . Bu kadar basit ...
Çok fazla abartmamak gerek . Daha 4 tane maç var . Bu kararlılıkla devam ettiğimiz sürece , umarım şampiyon oluruz . Hayırlısı olsun . :)

Arkadaşlar , kazanan daima haklıdır . Futbol da sonuç oyunudur . Bu yüzden TEBRİKLER FENERBAHÇEM ... :oke:

• Beğen
Tepkiler: fnldstntn
Consul9

Consul9

Üye
Ya tamamda o zaman sürekli atak yapsınlar.Belki sürekli gelseniz macı cok daha rahat kazanirdiniz.Şimdi Arenada diye öyleydi derseniz Kadıköy'de de gördük.Fenerbahce buyuk takim gibi oynamıyor.Yani eger ofansif oynayıp kaybetse bu kadar yüklenmem.Ama 3.lig takımı gibi ful defans oynamak şampiyonluğa oynayan takıma yakışmıyor.

'Davut

'Davut

Üye
GS İyi oynamış Tebrik ederim...Şuda Barizdi Volkana gol sadece ölü Topdan atabilirdi öyle oldu o Topuda çıkaracaktı ama Selçuk Çok iyi gönderdi Çok Çok iyi Kalecimiz var :) Sadece 2 Pasda golü bulmamızda iyiydi...Umarım Şampiyonluk maçı son maça kalır İnanılmaz olur Saraçoğlunda muhtemelende öyle olur...Gs son maçta kadiköyde Bırakırsa şampiyonluğu Gsliler Tranvayı gerçek anlamda yaşar....(:

'Sefer

'Sefer

Üye
3. lig takımları gibi 90 dk defansif oyna 2 atakta 2 gol at sonra tebrik bekle halı sahalarda bile böylesi görülmemiştir :d:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
3. lig takımları gibi 90 dk defansif oyna 2 atakta 2 gol at sonra tebrik bekle halı sahalarda bile böylesi görülmemiştir :d:

Sonuç ne arkadaşım sonuç ?
Bize hikaye , ninni , gazel anlatma ... Maç sonrası duygularını anlat...? :kop:

• Beğen
Tepkiler: 'Davut
'Sefer

'Sefer

Üye

Sonuç ne arkadaşım sonuç ?
Bize hikaye , ninni , gazel anlatma ... Maç sonrası duygularını anlat...? :kop:

sonuç :) küçükken aramızda maç yapardık bazı arkadaşlar mızıkçılık yapardı, tff'nin ki de o hesap gitti süper finali çıkardı :d:

'Davut

'Davut

Üye
Maç Sonu Duyguları Ezeli Hüsran (:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
sonuç :) küçükken aramızda maç yapardık bazı arkadaşlar mızıkçılık yapardı, tff'nin ki de o hesap gitti süper finali çıkardı :d:

Bakış açısı sadece sana özel anlaşılan . Yine anormal düşünceler ... :ehe
Arkadaşım , bu play-off sonradan mı çıktı ? Lig başlamadan belli değil miydi ? Hayret birşey yahu ...:ehe
Şaka gibi . :D

ninniyi şuan size tff söylüyor süper finali çıkararak sizi avutuyor çocukları sevindiriyor normal sezonun şampiyonu biziz siz böyle mızıkçılık oyunlarıyla avunun :)

Mantıklı şeyler söyle de bir kere dinleyelim .:kop:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ya tamamda o zaman sürekli atak yapsınlar.Belki sürekli gelseniz macı cok daha rahat kazanirdiniz.Şimdi Arenada diye öyleydi derseniz Kadıköy'de de gördük.Fenerbahce buyuk takim gibi oynamıyor.Yani eger ofansif oynayıp kaybetse bu kadar yüklenmem.Ama 3.lig takımı gibi ful defans oynamak şampiyonluğa oynayan takıma yakışmıyor.

Oynanan maç bir derbi ve isler ne kadar kızıstı bu derbi sebebiyle gördük.
Psikolojik olarak fenerbahçeli oyuncular ileri çıkmadılar.Çünkü Gökhan Gönülde dedi biz oraya kaybetmemek için gittik diye.
Akıllıca oynayıp aldılar maçı son derece profesyonelce.Bu sene için Fenerbahçe küme düsse haksızlar demezdim.Takımın bel kemgi adamlar gitmis.Yıllardır aranan kan stoper ve forvet gitmis takımda bi belirsizlik havası var hergün baska haberler çıkıyo takım ve sike konusunda.Oyuncularda haliyle ürkeklik olustu.Ligde zaten şike şike takımı dagıttılar.
Simdide Emre olayını vurdular gündeme Emre 2 maç sonra dönünce yuuuuu çekerler maçlarda zaten asabi adam birisi daha oynar üstüne Emre kırmızıyı görür kalır fener 10 kişi ohh sampiyon olamaz sonra herkes bunu istemiyo mu?
Fenerbahçe bu kadar seyden sonra buralardaysa helal olsun denir.Siz siz olun o sampiyonlugu almayı basarın yoksa Fener sampiyon oldugunda Aziz baskan çıktıgında Türkiyede yer yerinden oynar.
Kötü oynuyo dedigin Fenerbahçe'yi kıskananlar olmasaydı geçen sene,Fenerbahçe 10-15 puan farkla sampiyonlugunu ilan etmisti simdiye kadar.
Ama herkes biliyo Dünyanın En büyük Spor klubü her dalda basarıya doymus kupadan kupaya kosmus tek kulüp Fenerbahçe.

---------- Eklendi @ 14:08:22 ---------- Yazıldı @ 14:07:17 ----------

ninniyi şuan size tff söylüyor süper finali çıkararak sizi avutuyor çocukları sevindiriyor normal sezonun şampiyonu biziz siz böyle mızıkçılık oyunlarıyla avunun :)

Sen takıl daha kendi halinde Play off sistemi çıktıgında lider fenerdi.
Neden çıkarıldı bilmiyosan sus da rezil olma..

'Sefer

'Sefer

Üye

Oynanan maç bir derbi ve isler ne kadar kızıstı bu derbi sebebiyle gördük.
Psikolojik olarak fenerbahçeli oyuncular ileri çıkmadılar.Çünkü Gökhan Gönülde dedi biz oraya kaybetmemek için gittik diye.
Akıllıca oynayıp aldılar maçı son derece profesyonelce.Bu sene için Fenerbahçe küme düsse haksızlar demezdim.Takımın bel kemgi adamlar gitmis.Yıllardır aranan kan stoper ve forvet gitmis takımda bi belirsizlik havası var hergün baska haberler çıkıyo takım ve sike konusunda.Oyuncularda haliyle ürkeklik olustu.Ligde zaten şike şike takımı dagıttılar.
Simdide Emre olayını vurdular gündeme Emre 2 maç sonra dönünce yuuuuu çekerler maçlarda zaten asabi adam birisi daha oynar üstüne Emre kırmızıyı görür kalır fener 10 kişi ohh sampiyon olamaz sonra herkes bunu istemiyo mu?
Fenerbahçe bu kadar seyden sonra buralardaysa helal olsun denir.Siz siz olun o sampiyonlugu almayı basarın yoksa Fener sampiyon oldugunda Aziz baskan çıktıgında Türkiyede yer yerinden oynar.
Kötü oynuyo dedigin Fenerbahçe'yi kıskananlar olmasaydı geçen sene,Fenerbahçe 10-15 puan farkla sampiyonlugunu ilan etmisti simdiye kadar.
Ama herkes biliyo Dünyanın En büyük Spor klubü her dalda basarıya doymus kupadan kupaya kosmus tek kulüp Fenerbahçe.

---------- Eklendi @ 14:08:22 ---------- Yazıldı @ 14:07:17 ----------

Sen takıl daha kendi halinde Play off sistemi çıktıgında lider fenerdi.
Neden çıkarıldı bilmiyosan sus da rezil olma..

bu sene şampiyon olamayacağınız için çıkarıldı bu uygulama ve olamadınızda adamlar bunu sezon öncesi tahmin etti bence sen sus rezil olma

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
bu sene şampiyon olamayacağınız için çıkarıldı bu uygulama ve olamadınızda adamlar bunu sezon öncesi tahmin etti bence sen sus rezil olma

He hee öyle.
Şike olayları ortaya çıkınca 2 milyona yakın FB'li üye kaybetti lig tv bu sistemde bunu için çıktı.
Üyelikleri iptal edenler'in tekrar paket almak istediklerinde play off için ekstra ücret ödemeleri kararlastırıldı.
Üyeligi iptal etmeyenler ise ekstra masraf olmadan izliyor süper finali.
Tahminle anca pes oynarsın çocuk çocuk seyler yazmayın 4 büyügün oldugu ligde kim tahmin ediyomus sampiyonu!

Consul9

Consul9

Üye
Mutlaka kazanmak zorunda olan takım Boyle hep defans yaparak profesyonel oluyorsa diyecek sözüm yok.Neden bu kadar seviniliyor anlamıyorum sanki Sampiyon oldunuz.Sonunda kimin kral kimin vezir olduğunu göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...