Bedava sms Sitesi ÜCretsiz !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasan_012

Üye
    Konu Sahibi
Bedava sms Sitesi ÜCretsiz !
buraya girip ilk kutucuga başında sıfır olmadan tel no yazıp , alltaki büyük kutucuguda msjınızı yazıp (120 karakterle sınırlı) gönderiyorsunuz. HERHANGİ BİR ÜCRET ALMIYOR GAYET GÜZEL BEN KULLANIYORM ARKADAŞLAR ... BİR TEŞEKKÜRÜ EKSİK GÖRMEYİN:)

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
mesaj atmaya çalıştım bana şu uyarıyı verdi"Üzgünüm Yasaklısınız!" bu ne anlama geliyor.

phasan

phasan

Üye
mesaj atmaya çalıştım bana şu uyarıyı verdi"Üzgünüm Yasaklısınız!" bu ne anlama geliyor.

yublu ile denıyorsan net olmadıgında oyle diyor bendede aynı dıyor net olunca dene gönderiri yada net çekmiyordur

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
gönderdi valla :) teşekkürler

ahmettopan

Üye
Calisiyor

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
yublu ile denıyorsan net olmadıgında oyle diyor bendede aynı dıyor net olunca dene gönderiri yada net çekmiyordur

yublu ile gayet rahat gidiyor smsler de arkadaşın verdiği linkdeki siteden yasaklisiniz uyarisi veriyor.

hasan_012

Üye
    Konu Sahibi
Üzgünüm Yasaklısınız! diyorsa bilinmeyen bir agdan girmişssinizdir yada fazla flood yapmışsınızdır.. sunucu degiştrirek deneyin

marist

marist

Üye
Tşk Ederim.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Üzgünüm Yasaklısınız! diyorsa bilinmeyen bir agdan girmişssinizdir yada fazla flood yapmışsınızdır.. sunucu degiştrirek deneyin

:)ben telefondan giriyorum..hattım vodafone..dns ayarlarını ne yapmaliyim...

hasan_012

Üye
    Konu Sahibi
phasan

phasan

Üye
her bedava sitede aynı anda bakımda bu ne ya

DeMoNQ

Üye
süper site

serinaga

serinaga

Üye
Teşekkürler, ama herkes hücum edince açık portu kapatırlar yakında. O zamana kadar hücuumm ...

lead111

Üye
kardeş yasaklandınz diye hata alıyorum

phasan

phasan

Üye
bende hata alıyorum

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Ben de mobilden girince yasaklısınız diye uyarı alıyorum.pc den girince sorun yok.

hasan_012

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar beta sürümüydü biraz ara verdik. Mobilden girilince sistem otomatik olarak yasakliyordu. Sistem için biraz ara verildi . Ilginiz için teşekkürler...

hasan_012

Üye
    Konu Sahibi
Bir Müddet Ara Vermek Zorundayız, Anlayışınız İçin Teşekkürler

x-scarface

x-scarface

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt