N9 Almak İstiyorum Ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
N9 Almak İstiyorum Ama...
Merhaba arkadaşlar. Şu an c7 kullanıyorum ve bazen çok gıcık oluyorum. O yüzden kasmayan stabil çalışan bir sistem ve internette asla kasmayan donma yapmayan, dokunduğun zaman tepkiyi anında verebilecek bir sistem istiyorum.

Buna göre;
*n9 un tarayıcısı nasıl?
*nokianın ilk ve tek meegosu olcak diye duydum. O zaman yeni uygulama oyun vs. Ve nokianın desteğı nasıl olur bu cihazın?
*nokia unuturmu bu sistemi yoksa devamlı bir destek gelcekmi?
*bi symbiana göre ne gibi artıları, ne gibi eksileri var?
*oyun uygulama vs. Direk olarak pcden hafıza kartına atsam kurabılırmıyim symbiandaki gbi?

Şu an bunları merak ediyorum. İlgilenenlere teşekkürler.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Interneti gayet hızlı ve 1ghz donmaları önler ...birde android 4.0 ice yükleyebiliyorsun yani android marketteki uygulamaları açar

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
vala asla android falan yüklemem. Çünkü o sistemden hç hoşlanmıyorum. Bana göre sadece gözboyama. Aynı oyunları ve uygulamaları n9 için yapsalar o da açar herhalde sadece yapmıyorlar oyle. Ama bu seçeneğin de olması çok iyi bir cihaz olduğunun göstergesi. Almak için bi sebep daha buldum. Bir diğeri de dizaynı çok iyi ya

papakudioflu

papakudioflu

Admin
dizaynı bugüne kadar nokianın tasarladıgı en mükemmel dizayn zaten o yüzden wpli lumialarda n9 dizaynı kullanıldı hem tasarımı hemde ele oturması kullanımı çok iyi bir cihaz tek handikapı meego

klongs

klongs

Üye
dizaynı bugüne kadar nokianın tasarladıgı en mükemmel dizayn zaten o yüzden wpli lumialarda n9 dizaynı kullanıldı hem tasarımı hemde ele oturması kullanımı çok iyi bir cihaz tek handikapı meego

camı biraz kötü konuşma yaparken rahatsız etmez mi

cptaincnr

cptaincnr

Üye
Merhaba arkadaşlar. Şu an c7 kullanıyorum ve bazen çok gıcık oluyorum. O yüzden kasmayan stabil çalışan bir sistem ve internette asla kasmayan donma yapmayan, dokunduğun zaman tepkiyi anında verebilecek bir sistem istiyorum.

Buna göre;
*n9 un tarayıcısı nasıl?
*nokianın ilk ve tek meegosu olcak diye duydum. O zaman yeni uygulama oyun vs. Ve nokianın desteğı nasıl olur bu cihazın?
*nokia unuturmu bu sistemi yoksa devamlı bir destek gelcekmi?
*bi symbiana göre ne gibi artıları, ne gibi eksileri var?
*oyun uygulama vs. Direk olarak pcden hafıza kartına atsam kurabılırmıyim symbiandaki gbi?

Şu an bunları merak ediyorum. İlgilenenlere teşekkürler.

* Tarayicisinin hizi gayet iyi - flash destegi yok - opera ve firefox kullanabiliyorsun ama hizlari kendi tarayicisi kadar iyi degil.
*Meego olmasi evet buyuk handikap olarak gozukuyor ben aylardir kullaniyorum dogru durust destek ve uygulama gelmiyor haberin olsun. Bi gecen ay yeni bi guncelleme gonderdiler oda ne kadar ise yaradi tartisilir.
*Nokia bu sistemi unuttu bile bence tamamiyle wp uzerine yogunlasiyolar bence..
*Symbiana göre daha hizli ve stabil calisiyor. Bundan önceki telefonum symbian li N8 di su an ki aklim olsa N8 de symbian anna belle ile devam ederdim.
*Oyun yada uygulama kurmak kolay hafiza kartiyla ugrasmana gerek yok zaten hafiza karti girisi yok N9 da..

Dizayni cok basarili kesinlikle halen vazgecemediysem en buyuk sebebidir. Ama bana sorarsan Lumia 900 u bekle acelen yoksa en azindan verecegin paraya degecegine inaniyorum.

---------- Eklendi @ 13:58:52 ---------- Yazıldı @ 13:56:39 ----------

camı biraz kötü konuşma yaparken rahatsız etmez mi

Cami kötu mu ? N9 un dizayni uzerine kötu denebilecek hicbir yeri yok emin olabilirsin. Ne konusma da nede normal kullanimda cami son derece kullanisli..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
camın tasarımı parmak kaydırmalarının kesintisiz olacak şekilde yapılmış daha kullanışlı olsun diye

---------- Eklendi @ 15:06:32 ---------- Yazıldı @ 15:04:24 ----------

* Tarayicisinin hizi gayet iyi - flash destegi yok - opera ve firefox kullanabiliyorsun ama hizlari kendi tarayicisi kadar iyi degil.
*Meego olmasi evet buyuk handikap olarak gozukuyor ben aylardir kullaniyorum dogru durust destek ve uygulama gelmiyor haberin olsun. Bi gecen ay yeni bi guncelleme gonderdiler oda ne kadar ise yaradi tartisilir.
*Nokia bu sistemi unuttu bile bence tamamiyle wp uzerine yogunlasiyolar bence..
*Symbiana göre daha hizli ve stabil calisiyor. Bundan önceki telefonum symbian li N8 di su an ki aklim olsa N8 de symbian anna belle ile devam ederdim.
*Oyun yada uygulama kurmak kolay hafiza kartiyla ugrasmana gerek yok zaten hafiza karti girisi yok N9 da..

Dizayni cok basarili kesinlikle halen vazgecemediysem en buyuk sebebidir. Ama bana sorarsan Lumia 900 u bekle acelen yoksa en azindan verecegin paraya degecegine inaniyorum.

---------- Eklendi @ 13:58:52 ---------- Yazıldı @ 13:56:39 ----------

Cami kötu mu ? N9 un dizayni uzerine kötu denebilecek hicbir yeri yok emin olabilirsin. Ne konusma da nede normal kullanimda cami son derece kullanisli..

ben meego olmasa çoktan almıştım n9 u sırf tasarımı içinde olsa alırdım şimdi lumialarda aynı tasarımı görünce wp gelecegi olan gelişime açık bir platform oldugu için lumia900 alıcam tavsiye ederim

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Hmmm teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaşlar peki wp8 de oyun yüklemeye kalksam belle deki gibi telefona atıp yükleme yapılabiliyormu istediğim videoyu atıp açabilrmiyim. yani kısacası wp kullanırken belleye göre neyi yapamam neyi yaparım ne gibi kısıtlamalar olur? ör. iphone pc de itunes olmassa ne foto ne müzik hiçbişey atamıyoruz. wp de böyle mi?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
müzik foto program kısmı tam belli degil wp 7.5 olucak yazılım wp8 daha çıkmadı ama telefondan herşeyi yapılabiliyor galiba öyle bişeyler okumuştum bir yerde ama emin degilim yanlış yönlendirmiş olmayayım

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia N9, MeeGo ile harikadır. Uygulama isteyenler için Android ICS neredeyse hiç kasmadan çalışabiliyor, ve bu sürümler henüz Beta sürümleri. Kendi tarayıcısı HTML 5 desteği ve Chrome hızında internet, Firefox ise Flash desteği sunar. Kısaca internet deneyimi harikadır. Kasma neredeyse hiç yok ve uygulama yöneticisi muhteşem çalışıyor. Kamerasının kaliteli ve çok hızlı olduğunu da söylemeden etmeyeyim. Eğer işlemci - GPU gibi teknik özelliklerine bakmak istersen de seni şöyle alayım:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve frankendream
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N9, MeeGo ile harikadır. Uygulama isteyenler için Android ICS neredeyse hiç kasmadan çalışabiliyor, ve bu sürümler henüz Beta sürümleri. Kendi tarayıcısı HTML 5 desteği ve Chrome hızında internet, Firefox ise Flash desteği sunar. Kısaca internet deneyimi harikadır. Kasma neredeyse hiç yok ve uygulama yöneticisi muhteşem çalışıyor. Kamerasının kaliteli ve çok hızlı olduğunu da söylemeden etmeyeyim. Eğer işlemci - GPU gibi teknik özelliklerine bakmak istersen de seni şöyle alayım:

walla süper bicihaza benziyor ya bu yaz kararverdim alcam yardımlarınız ıçin çok sağolun kankiler.

klongs

klongs

Üye
Hmmm teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaşlar peki wp8 de oyun yüklemeye kalksam belle deki gibi telefona atıp yükleme yapılabiliyormu istediğim videoyu atıp açabilrmiyim. yani kısacası wp kullanırken belleye göre neyi yapamam neyi yaparım ne gibi kısıtlamalar olur? ör. iphone pc de itunes olmassa ne foto ne müzik hiçbişey atamıyoruz. wp de böyle mi?

wp de zune var itunes e benzer

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
wp de zune var itunes e benzer

hmmm. O zaman wp almaktansa iphone almak daha mantıklı en azından oyun uygulama bolluğu var. Android de asla kullanmayacağıma göre ya meego ya iphone. Ama bu ikisinden de meego(n9) ağır basıyor. Tabi bunun da eksisi uygulama oyun. Ee şmdi ne olcak... Ulan nokia ne vardı adam gbi destek versen şu cihazlarına. Her gün yeni tel çıkaracağına apple gibi 1-2 telefon çikarsan da adam gibi yapsan.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Abi napmışsın RAM 1 MB yazıyor:D

klongs

klongs

Üye

hmmm. O zaman wp almaktansa iphone almak daha mantıklı en azından oyun uygulama bolluğu var. Android de asla kullanmayacağıma göre ya meego ya iphone. Ama bu ikisinden de meego(n9) ağır basıyor. Tabi bunun da eksisi uygulama oyun. Ee şmdi ne olcak... Ulan nokia ne vardı adam gbi destek versen şu cihazlarına. Her gün yeni tel çıkaracağına apple gibi 1-2 telefon çikarsan da adam gibi yapsan.

android ics gelecek diyorlardı

cptaincnr

cptaincnr

Üye

Yani aylardir N9 kullanmiyor olsam su yaziyi okusam gider hemen alirdim... Fazla abartmissin bence N9 nokia nin yuz karasidir.. Dizayni inanilmaz guzel evet o yuzden zaten lumia lardada ayni tasarimi kullaniyorlar.. Ama meego tam bir hayal kirikligi.. Ayrica N9 a hizli demissin ama sanirim lumia 800 u hic eline almadin??

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Yani aylardir N9 kullanmiyor olsam su yaziyi okusam gider hemen alirdim... Fazla abartmissin bence N9 nokia nin yuz karasidir.. Dizayni inanilmaz guzel evet o yuzden zaten lumia lardada ayni tasarimi kullaniyorlar.. Ama meego tam bir hayal kirikligi.. Ayrica N9 a hizli demissin ama sanirim lumia 800 u hic eline almadin??

lumiaları karıştırma dostum onlar gezegendeki en hızlı telefonlar

pRime.

pRime.

Üye

lumiaları karıştırma dostum onlar gezegendeki en hızlı telefonlar

Ve ayrıca en işe yaramazları.

---------- Eklendi @ 03:15:45 ---------- Yazıldı @ 03:12:34 ----------

Dostum seni pek memnun etmemiş anlaşılan n9 ama inan meego piyasadaki tüm sistemlerden daha yüksek kapasiteye sahip. Geliştiriciler için altın değerinde. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt