tum dosyalar exe oldu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
tum dosyalar exe oldu!!!
arkadaslar telefonum n96, durup dururken mass memory dekı tum dosya ve klasorler .exe uzantılı oldu. boyularıda hepsının 456kb mı ne oldu ıste. ne yapmam gerekır nasıl eskı halıne getırebılırım. acıl yardım gereklı :(

ZaZuM

ZaZuM

Üye
arkadaşım 2 türlü halledersin

1 dosya yöneticisi programıyla(x-plore falan) o dediğn dosyaları silerek.

2 pc ye bağla bilgisayarı gizli dosyaları gösteriyo olsun ordan da o dosyaları silersin olay bu

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Büyük ihtimal virüs var.Ya telefonunda ya da bilgisayara bağladıysan bilgisayarda var.Eğer telefonda varsa bilgisayardan hafıza kartını biçimlendir,telefona da hard format at.Bilgisayarda ise bir antivirüs yükle.Tarattır.Virüs çıkarsa bilgisayara format at sonra telefona hard format+hafıza kartını biçimlendir.Sorun olursa bana sorabilirsin.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
ama direk benim kullandığım dosyalar şey oldu. Müzik video resim filan olan klasörler. Silersem hepsi gider .s

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
yaa format atınca düzelir ama, içindeki bilgilerde gider o yüzden başka bi yöntem aradım

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Atıcan artık.

fall.en

Üye
formata gerek yok kardeş xploredan gızlı dosyalar ve sıstem dosyalarına gostere ışaretle gerçek dosyalar çıkaçktr snra exelerı silersin zaten

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
yaptım öyle. Sildim exeleri . Dosyalar x plore de görünüyor ama dosya yöneticisinde görünmüyor kardeş

Maxi -28-

Üye
o klasörlerin tümünù işaretle seçenekler-özelliklere tıkla ordaki tikleri kaldır

• Beğen
Tepkiler: Coolwhisper
ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
beyler düzelttm. Telefon kendi kendine bizim dosyaları gizli vede sistem dosyası yapmış. Düzelttm onları x plore den.

fall.en

Üye
ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
sağol maxi kardeş onu buldum onu yaptım bende zaten :) neden böyle olmuştur ki acaba?

----------Eklendi @ 22:32:50 ---------- Yazıldı @ 22:31:14 ----------

zaten pc de tarattm virüs bulmamıştı telefonda. Önceden gelmişti virus. Telefon a hard attım mass memoryı filan formatladm ışte böyle devam ediyo. Tel için adam gibi bi temizleyecek virüs programı biliyormusunuz

fall.en

Üye
sağol maxi kardeş onu buldum onu yaptım bende zaten :) neden böyle olmuştur ki acaba?

----------Eklendi @ 22:32:50 ---------- Yazıldı @ 22:31:14 ----------

zaten pc de tarattm virüs bulmamıştı telefonda. Önceden gelmişti virus. Telefon a hard attım mass memoryı filan formatladm ışte böyle devam ediyo. Tel için adam gibi bi temizleyecek virüs programı biliyormusunuz

Kaspersky olabılır

USAForever

USAForever

Üye
Bende Nokia N96 Kullanıcısıyım ,

1. 2 ayda bir en az , format atarım
2. Asla virüse bulaştırmam

N96da Hard Format diye birşey yok , o tuşa basılı tut falan filan bunlar n96da işe yaramaz.

tırek

tırek

Üye
bendede aynı sorun vardı ne zaman kartı pc ye taksam dosyalar exe oluyordu y-browser kulanıyorum y-borowsrden dosyanın uzerine gel seçenekler- dosya- özniteliklerden sistem- hayır gizli- hayır salt okunur hayır dersen dosyalar tekrar görnür hale gelir aynı şekilde dosyalarını gizleyebilirsin de

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Virüs hala olabilir. Bilgisayara bulaştırmadan bi tarat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt