EA'in amacı PES'i bitirmek!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
EA'in amacı PES'i bitirmek!
Son dakika. EA, Mart ayında yayınlanacak FIFA Street ile
son PES fanlarını da kendi yanına çekmeyi
hedefliyor.
Gary Paterson yaptığı açıklamada FIFA Street
oyununu futbol oyunu fanlarına EA Sports
ailesini tanıtmak için kullanabileceklerini hatta ve hatta son kalan sıkı PES fanlarının da ilgisini bu
oyunla çekebileceklerini söyledi. Peterson’ın
beklentileri bununla da sınırlı değil. Futbol
oyunlarına hiçbir ilgisi olmayan oyuncuların da
FIFA Street oynayarak gelecekte bir FIFA fanına
dönüşebilecekleri düşüncesi de Peterson’ın oyunla ilgili beklentilerinden biri. FIFA Street 16 Mart’ta PS3 ve Xbox 360
platformlarına yayınlanacak. Kaynak : samanyoluhaber

yakup_281

yakup_281

Üye
fifa street pcye çıkmasa hatt çıksa bile PESi bitiremez imkansız

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
pes fifayı bitirdi fifa şuan nokıayı oynuyor :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Helal

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
bu çok zor çünkü her zaman bir rakip vardır sizin yaptıklarınızı beğenmeyen bir topluluk vardır yaptığınız oyunu veya işi bütün dünyaya sevdiremezsiniz.:) ama bir bakıma haklılar pes bir pes street geliştirmezse :ehe bu alanda rakipsizler sanırım

• Beğen
Tepkiler: NiTr[O]gEn
India

India

Üye
Pes'in çok taraftarı var son zamanlarda bekleneni karşılamasada severek oynuyor millet o yüzden böyle bir oyunu bitirmek çok zor.

Türe

Türe

Üye
yok arkadaş pes'teki akıcılık fifa'da hala yok :nono: pes forever :yuru ama fifa street'i de alanında tek geçerim :yuru

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pes'i hayatta fifaya değişmem şahsen

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
"PES" demiycez tabikide

İnadına Pro evolution Soccer Yaşasın konami
:D

• Beğen
Tepkiler: sekinardi
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
PES'i bitirmek çok zor çünkü her türlü saçmalığa rağmen başka futbol oyunu yokmuş gibi PES oynamaya devam eden insanlar var.

• Beğen
Tepkiler: delrico
sekinardi

sekinardi

Üye
Ea pes'e dişli bir rakip olduğunu gösterme çabası içinde :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ea pes'e dişli bir rakip olduğunu gösterme çabası içinde :)

göstermesine gerek yok. hatta PES EA'ya rakip olmaya çalışıyor. Yılın futbol oyunu yine FIFA seçildi ve FIFA'nın satış rakamları PES'i çoktan geçmiş durumda :oke:

• Beğen
Tepkiler: India

global_deejay

Üye
10 yıllık PES serivenim (ISS'den beri) son bulmuştur. KONAMI PES 2011 ve PES 2012 gibi rezalet oyunu piyasaya sürmesiyle kendimi FIFA'da buldum. 2 senedir FIFA'cıyım. FIFA 12 muhteşem olmuş.

Ezberci zihniyet PES oynayabilir.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
sekinardi

sekinardi

Üye

göstermesine gerek yok. hatta PES EA'ya rakip olmaya çalışıyor. Yılın futbol oyunu yine FIFA seçildi ve FIFA'nın satış rakamları PES'i çoktan geçmiş durumda :oke:
Yaşasın pes :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
10 yıllık PES serivenim (ISS'den beri) son bulmuştur. KONAMI PES 2011 ve PES 2012 gibi rezalet oyunu piyasaya sürmesiyle kendimi FIFA'da buldum. 2 senedir FIFA'cıyım. FIFA 12 muhteşem olmuş.

Ezberci zihniyet PES oynayabilir.

:oke:

eRDiiL

eRDiiL

Üye
pes 11 den şikayet ediyorduk daha saçması pes 12 geldi

üçüncü sınıf takımın defans oyuncusundan bile çalım yemekten, rakibin attığı firikiklerin %95 oranında gol olmasında bıktım harbi

ama arkadaşlarınla oynarken daha zevkli pc karşı oynayıp sinir yapmıcan boşuna :)

delrico

delrico

Emekli Yönetici
PES'i bitirmek imkansız çünkü ps3 salonlarında herkes PES oynuyo ben hiçkimsenin ps3 salonlarında fifa oynadığını görmedim:pro:

o yüzden PES diyorummmmm:yuru

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
erkanaymak

erkanaymak

Üye
arkadaslarla pes pc ile fifa :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
PES'i bitirmek imkansız çünkü ps3 salonlarında herkes PES oynuyo ben hiçkimsenin ps3 salonlarında fifa oynadığını görmedim:pro:

o yüzden PES diyorummmmm:yuru

Bu hangi salona gittigine gore degisir. Ayrica kullanici sayisi onemliyse FIFA acik ara farkla lider :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt