Arama ekranından çıkamıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By@dmin

By@dmin

Üye
    Konu Sahibi
Arama ekranından çıkamıyorum.
ilk gün kullanırken arama menüsünde iken geri tusuna basınca ana ekran geliyordu. Şimdi arama menüsünde geri tuşu çalışmıyor. Kilit ekranından ve diğer tüm ekranlardan geri tuşuyla çıkınca yine aynı şekilde arama ekranına geliyor.
Doğrusu Ana ekrana gelmesi gerekmezmi? Arama ekranında iken geri tuşuna basında Ana ekranın gelmesi gerekmezmi?

ozgur_473

Üye
Sanirim cok kisa bir surede cok islem yapmaya calismissin ayni sorun bendede oldu ben rehbersen cikamadim teli kapatip acinca duzeliyor

By@dmin

By@dmin

Üye
    Konu Sahibi
Defalarca denedim kaç kere kapatıp açtım. Acaba ayarlardamı yanlış yaptım diyorum bilemiyorum düzelmiyor bu durum. Her yerde çalışan geri tuşu orda çalışmıyor.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
intersting......

By@dmin

By@dmin

Üye
    Konu Sahibi
Şuan versiyon 2.3.4 var. Pc ye gerek olmadan wifi ile 2.3.6 ya güncellemem mümkünmü. Evetse nasıl yardımcı olabilirmisiniz.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
modeli ne telefonun

By@dmin

By@dmin

Üye
    Konu Sahibi
modeli ne telefonun

Telefon Gs 2i, arama ekranını Go flex yada ona benzer bi tema yükleyince sorun ortadan kayboldu.
Telefonun kendi güncellemesine girdiğimde önceki temada güncelleme bulunamadı diyordu şimdi sunucuya hiç bağlanmıyor. Şuanki versiyon 2.3.4, sanırım 2.3.6 varmış. Pc ye gerek olmadan telefon üzerinden wifi ile güncellemem gerekiyor.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
sakat iş genellikle samsung lar kies le güncellenir odinle rom atılır

ozgur_473

Üye
Şuan versiyon 2.3.4 var. Pc ye gerek olmadan wifi ile 2.3.6 ya güncellemem mümkünmü. Evetse nasıl yardımcı olabilirmisiniz.

Menu->ayarlar->telefon hakkinda->yazilim guncellemesi->samsung hesabi olusturun->sadece wi-fi yi isaretliyip guncelle diyin guncelleme varsa guncellenecektir

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Menu->ayarlar->telefon hakkinda->yazilim guncellemesi->samsung hesabi olusturun->sadece wi-fi yi isaretliyip guncelle diyin guncelleme varsa guncellenecektir
oradan galaxy note ile denedim güncelleme olduğu halde yok dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt