kendi tarayıcısı operadan girdiğimdede olmuştu ...:Shangi tarayıcıyı kullanıyorsun?
arkadaşlar ben t20 ile maxicep sitesine girdiğimde forum da altta mobile veya mobile light a tıkladığımda o görünüme geçmiyor hala eski görüdnümde duruyor ne yapmalıyım.... sorun bendemi yardm lütfen
tm diğer türlü yüklemesi hızı fark ediyor o yüzden sordum teşekkürler bilgi için..Telefon görünümü seçeneği her siteyle uyumlu değil diye biliyorum.
yanlız operadan girmiyorum opera yı kullandığımda yoıorum yazamıyorum site görünümündeyken tıklanmıyor cevap lama bölümü :S bunada çözümünüz varmı?opera'nın ayarlarında desktop görünümü seçili ise, desktop pc gibi davranacak site ve istediginiz temayı seçebileceksiniz
link ölü bildiğin link vamrı kardeşim ?galaxy s'te bende aynı sorunu yaşıyordum. tapatalk kullanıyorum şu anda..
yanlız operadan girmiyorum opera yı kullandığımda yoıorum yazamıyorum site görünümündeyken tıklanmıyor cevap lama bölümü :S bunada çözümünüz varmı?
hocam size onun için tapatalk kurun dedim siteyi zaten açarsın fakat yorum yazamazsn tapatalk kurarsanda maxicep gibi bi çok forum sitesine yorum yazablrsn.
bi deneyeyim bakalım inş. olurben blackmarttran indirmiştim.