Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 fena çöktü
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
time_shift
Üye
Konu Sahibi
N8 fena çöktü
arkadaşlar müzik dinliyodum otobüste bi anda ekran gitti hiç uyarı faln vermemesine rağmen şarj bitti heralde diye düşündüm. şimdi şarja taktım telde hiçbir tepki yok ne acılıyor ne de herhangi bir ışık var. fikri olan var mı?
.eRCaN.
Üye
Batarya yerinden oynamış olabilir.
time_shift
Üye
Konu Sahibi
yere falan düşürmedim elimdeyken bi anda gitti
valent
Üye
Power tuşuna bastığında titriyormu hiçmi tepki yok?
fvb
Üye
Anakarti falan yanmis olabilir bi arkadasada oldu ama onunkinde isik vardi...
time_shift
Üye
Konu Sahibi
titreme yok ışık yok hiç bişey yok sarjda takılı ama uyarı vermiyor
hakan_710
Üye
bi süre şarjda beklesin bazen şarj olmaya geç başlıyo. baktın olmuyo garantisi varsa servise götür.
valent
Üye
Büyük ihtimalle bataryadan kaynaklı sorun bu birçok kişinin başına gelmiş bir olay peki cihazının garantisi varmı?
time_shift
Üye
Konu Sahibi
garantisi var acılmazsa vercem mecbur belleyi yüklerler artık
valent
Üye
Bir süre daha şarda beklemesinde fayda var eğerki açılmazsa servis yolu gözükür sana
hakan_710
Üye
inşallah dediğin gibi olur. yakında bende servise uğrayıp yazılımı sorucam madem belle li cihazlar satılmaya başlandı. yüklesinler belle yi
time_shift
Üye
Konu Sahibi
yaklaşık 30dk dir şarjda ama tın yok. neyse arkadaşlar cevaplar için teşekkürler
hakan_710
Üye
bi de şarj aletini falan değiştirmeyi dene emin olduktan sonra git servise hallederler
uruno
Üye
Pilin tırnaklaranı kontrol et.Temassızlık olmuş olabilir.Hoş n8 in pili çıkmıyordu diğilmi.