5800 bluetooth'la bilgisayara bağlanamıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
5800 bluetooth'la bilgisayara bağlanamıyorum.
merhaba arkadaşlar

herşey tamam ,bluetooth la normal bi şekilde bilgisayara bağlanabiliyorum , hatta bilgisayar kontrol yapabiliyorum , fakat ovi suite le bluetooth bağlantısı kuramıyorum , o yuzden hiç bi şekilde dosya transferi yapamıyorum , ovi ile telefona bağlanmak istediğimde '' nokia cihazı doğrulanamıyor '' hatası veriyor . asıl amacım telefonda ki interneti bluetooth la ,pc de kullanmak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

yüklü olan ovi telefonun kutusunda verilen.

Symbianist

Symbianist

Üye
eşleştirme yaptın mı ? eşleştirme yaparken de com mudur nedir onlar yüklendi mi ?

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
eşleştirme yaptın mı ? eşleştirme yaparken de com mudur nedir onlar yüklendi mi ?

normal pc deki bluetooth la eşleştirme yaptım .telefondan '' yetkili olarak atadım '' ama ovi ile bağlayamadım eşleştirmek için 123 şifre veriyo onu yazıyorum next dedikten sonra biraz bekliyo '' nokia cihazı doğrulanamıyor hatası veriyo '' :hmmm

pc de extra bişi kurmadım bu ' com 'dediğin şeyi bende bilmiyorum sadece OVİ tam olarak yüklü.:hmmm

Symbianist

Symbianist

Üye
birşeyler desteklemiyor diyor o bende de oluyordu. ben genelde joikuspot kullanıyorum wireless ile bağlanıyorum.

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
:S malesef bende wiressles yok , vodafone'nin verdiği interneti bluetooth ile bilgisayara aktarmak istiyorum , daha once kablo bağlantısı ile yapıyodum ,ama bluetooth la bi türlü yapamadım ne dosya aktarabiliyorum ne nete girebiliyorm 3 saattir uğraşıyorum kafayı yiyecem. :vur

Symbianist

Symbianist

Üye
Bi dakka. Telefonun 5800 ve laptopa mı bağlanmak istiyorsun?

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
evet telefon 5800 xm ama masa üstüne bağlanmak istiyorum bluetooth la .

Symbianist

Symbianist

Üye
Anladım Pc suitede bağlan diye bir bölüm var. Ona basınca ne diyor pc.

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
ovi ye giripüstteki bağlantı simgesine tıklayıp ileri diyorum ordan '' bluetooth ile bağlan '' ı seçiyorum , eşleşmiş olan telefonu seçip ileri diyince biraz bekleyip '' nokia cihazı doğrulanamıyor '' diye bi hata veriyo :hmmm

Symbianist

Symbianist

Üye
Eşlendi dedin. Telefonda yetkili olarak atadın mi Pc'yi?

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeş onuda yaptım , ama normal bluetoothla , ovi ile değil . ovi de de zaten eşleşmiş gözüküyor.

Symbianist

Symbianist

Üye
Nokia pc suite ile bağlanmayı dene bir de istersen.

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
şu anda telefon ile giriyorum nete bunu indirmem sabaha kadar sürer :)
herşey için çok teşekkür ederim , allah razı olsun :)

Symbianist

Symbianist

Üye
Önemli değil de inşallah olur. Olmazsa bakarız artık yine.

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın , da olacağını sanmıyorum bu telefona en uygun OVİ içinde verilen olması lazım..

Symbianist

Symbianist

Üye
En iyisi bir wireless adaptörü alıp sürekli kullanmak. Çok pahalı değildir herhalde.

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
wireless adaptörü ile bu dedğim şeyi yapabilirmiyim başka bişiye gerek duymadan

Symbianist

Symbianist

Üye
Evet telefona joikuspot kuruyorsun. Telefon wireless modem gibi oluyor. Wirelessli başka bir telefon, laptop veya wireless adaptöru olan bir masaüstü bilgisayar senin telefonunun internetini kullanabiliyor

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
hmm.. anladım ama bu dediğini 5800 xm de bi proğram kullanarak wiressles adaptoru olmadan da yapıyosun bildiğim kadarıyla , wiressles verici oluyo laptop ve diğer telefonlarla kullanılıyo .

Symbianist

Symbianist

Üye
Aynen öyle. Senin masaüstünde wireless olmadığı için o işi wireless adaptöru görecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt