Kararsız kaldım TEL SEÇİMİ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Kararsız kaldım TEL SEÇİMİ
Arkadaşlar Sony Ericson almak istiyorum bütçe önemli değil en iyi sony ericson telefonu yazarsanız sevinirim yada kazık yemeyeceğim bi tel. Sakın "Bırak SE'yi şuna bak" gibi mesajlar atmayın.

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
Hocam neden sony ericson önce onu sorayim ?

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş şu anda en iyi telefonu arc s ama yeni çıkacak telefonları çok güzel

elvan1993

Üye
kardeşim sony erikson istemenin sebebini bilmiyorum ama htc ve samsung un en son çıkan telefonları şuan sony eriksonun telefonlarından sistem olarak çok daha iyi ve kaliteli
tabi senin kararın şuan arc s en iyi bildiğim kadarıyla

yakup_281

yakup_281

Üye
sony xperia s e bak

tahsin50

tahsin50

Üye
arkadaşlarda söylemiş arc s en iyisi fakat xperia play ilede psp gibi oyun oynanıyor oyun merakın varsa onuda değerlendirmelisin

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlarda söylemiş arc s en iyisi fakat xperia play ilede psp gibi oyun oynanıyor oyun merakın varsa onuda değerlendirmelisin
psp im var arc s mi yoksa neo v mi neden mi sony ericson dış tasarımı ilgimi çwkti ve 4.0 güncellemesi gelecek aslında xe de alabilirim müzikle çok ilgileniyorum xe ye 4.0 güncellemesi gelecekmi bu arada yorum yapan herkese teşekkürler

elvan1993

Üye
ozamn htc xe bunlar arasında en iyisi bence bende telefon alıcam ama bir türlü karar veremedim senin gibi htc xe ve galaxy s2 arasında

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
s2 almıyacağım o kesin note var zaten xe ye bakacağız

enaa_881

enaa_881

Üye
psp im var arc s mi yoksa neo v mi neden mi sony ericson dış tasarımı ilgimi çwkti ve 4.0 güncellemesi gelecek aslında xe de alabilirim müzikle çok ilgileniyorum xe ye 4.0 güncellemesi gelecekmi bu arada yorum yapan herkese teşekkürler
arc s tabiki
XE ye ıcs güncellemesi gelecek

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
nexus s i çoktan kullanıyodum 4.0 yüklediğim için 4.0 yüklenebilir cihaz arıyorum

----------Eklendi @ 22:17:34 ---------- Yazıldı @ 22:15:26 ----------

arc s tabiki
XE ye ıcs güncellemesi gelecek

siparişi vedim t-mobile da parasını internetten ödeyip mağazadan cihazı alma seçeneği var yarın alacağım herkese tşkler

elvan1993

Üye
hangi telefonu aldın hayırlı olsun inşallah

margatem2

Üye
arkadaşım ben arc kullanıyorum. ars s i tavsiye ederim tasarımı cok güzel ben bu tarz elektronik alırken tasarımı birinci onceliktir sonra donanım gelir. senin önceliğin hangisiyse ona göre değerlendir. arc s veya arc nin tasarımı çok çok iyi. arc ve neo nun ekran boyutu dışında donanımsal olarak cokta büyük bir farkı yok. bildiğim kadarıyla arc s tede arc gibi ön kamera yok. arc veya neo donanım olarak yeterli bir telefon. bende cok muzik dinlerim ve muzikte kalite ön plandadır bende. arc nin müzik sistemide baya kaliteli süphen olmasın. iyi bir kulaklıkla da tadından yenmez. neo veya arc arasındaki ekran farkınıda şöyle belirteyim arc ile yolculuklarda falan on numara film izleniyor. yuklersin rockplayer i alt yazılı filmde izlersin. sık sık ido da yolculuk yapıyorum millet cıkarıyo iphone 4 unu sağa sola sallıyor hava atmak için bende cıkarıyorum arc ımı takıyorum kulaklığımı acıyorum filmimi mal gibi kalıyorlar :) tabii bunlar benim şahsi fikirlerim. umarım yardımcı olmuşumdur.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
valla bende çok istiyorum o telefonu ama sen ne kadara aldın acaba ?

normalde 799 euro t-mobile farkıyla 699 euro :D:D:D

----------Eklendi @ 19:53:48 ---------- Yazıldı @ 19:49:21 ----------

bak linki

elvan1993

Üye
ya ben hiç bir yerde bulamıyorum o telefonu bitek vodofone da var ne yapcam ya izmirde oturuyorum lütfen yardımcı olun bana :(

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
burada her yer satmaya başladı :D

elvan1993

Üye
sen nerede oturuyosun ki :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
hollanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt