Nasıl yapılır bu iş?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

galata_kadir

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yapılır bu iş?
Her yer cfw kaynıyor ama nasıl yapıldığına dair yeni başlayanlar için adam akıllı hiç bir şey yok yok flash atma ile ilgili makaleleri forumumuzdan bulabilirsiniz bunu yapmak için phoenix bilmemne lazım falan filan da bütün resimli anlatımlar yalan olmuş linkler çökmüş bu işi nasıl yapacağımı anlatan bi makale yok mu forumda. 5800 bu arada ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
buraya da aynı cevabı vermemi ister misin 2 konu açıca nolsu çok mutlu oldun? Yardım eden insan sayısı mı arttı? İnsanlar sana şuna bak 2 konu açmış sexy şey mi dedi? Allahım neler yazıyorum delircem ya :off:

galata_kadir

Üye
    Konu Sahibi
Çocukça konuşmayı bırak tamam yanlışsa yanlış de geç zaten halimden de anlayacak olursan yeniyim belki daha hızlı yanıt alırım bu bölüm bu konuda daha iyidir diye buraya da açtım düzgünce dile getirsen kusura bakmayın bidaha olmaz derdim biterdi. şu dediklerine baksana maşallah.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Arkadaşım, herkes jafla atıyor ve tüm cfw paylaşımlarının altında açıkça belirtiliyor..
hayır onu bırak phoenix ile zor olduğu halde anlatımlardan onu bile öğrendim.
Lütfen konu açmadan önce biraz araştırın :oke: Lütfen :lol

----------Eklendi @ 23:06:32 ---------- Yazıldı @ 23:01:26 ----------

Al Açıklama :spr
Navifirm indirmene gerek yok, paylaşılan cfw dosyalarını arşivden çıkarıp bahsedilen klasöre atıyosun, sadece jaf programı gerekli..
pc suite yüklemediysen ufs drivers'ta indirmelisin..
Use ini seçeneğini seçtikten sonra program biraz bekletecek, gelen seçeneklerden RM-356 nokia 5800 xpressmusic olanı seçiyosun okadar..

galata_kadir

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş eyvallah o kadar çok konu var ki çöplüğün arasından sağlam olanı bulmak zor oluyor kusura bakmayın.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
saol kardeş eyvallah o kadar çok konu var ki çöplüğün arasından sağlam olanı bulmak zor oluyor kusura bakmayın.

Haklısın, foruma çeki düzen verilmeli. Mesela yardım konularının yeri burası değil. Bir sürü yardım konusu bu bölümde.

galata_kadir

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşın attığı yukarıdaki linkte bile tüm linkler ölü mesela, gerçekten bi temizlik lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt