Nokia C5-03 de ekran düzeni

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sayfer

sayfer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-03 de ekran düzeni
Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım. Benim sormak istediğim ve beklediğim. Telefonlarımızda mesaj ve cevapsız çağrıyı bir iPhone deki Sony ericsson vs.. deki gibi göster demeden altında görebileceğimiz bir formatı ayarı vs. yokmu ?

Birde bu ev ekran temaları yokmu kimsede hep normal tema görüyorum ?

HTC temalarının ön izlemesinde ekranda HTC deki gibi büyük saat ve altında hava durumu gözüküyor telefona yükleyince ana ekran düzeni orjinaldeki gibi oluyor hiç bir şey eklenmiyor ???

SaiL

Üye
sanırım yok galiba. Bende bu sıkıntıyı yaşayanlardanım.

bthn1

Üye
c5 03 parasını yazılımıyla haketmeyen bir telefondur (bence) en azdından 600 mhz işlemci ye s3 olsaydı daha iyi ollurdu diye düşünüyorum 5mpx kamera olmasına ragmen otofokus ve flash yok kısacası bu telefon c1 c2 c3 c5 c6 c7 tamamlamak için cıkmıstır ve fazla önemsenmemiştir diye düşünüyorum. para israfı

sayfer

sayfer

Üye
    Konu Sahibi
c5 03 parasını yazılımıyla haketmeyen bir telefondur (bence) en azdından 600 mhz işlemci ye s3 olsaydı daha iyi ollurdu diye düşünüyorum 5mpx kamera olmasına ragmen otofokus ve flash yok kısacası bu telefon c1 c2 c3 c5 c6 c7 tamamlamak için cıkmıstır ve fazla önemsenmemiştir diye düşünüyorum. para israfı

Eeee o zaman ne yapmamız lazım elden çıkarsak bizim gibi keki nerden bulcazzz :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt