Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
webcam kapalıyken resim alma.yardım?
Sponsorlu Bağlantılar
dezzente
Üye
Konu Sahibi
webcam kapalıyken resim alma.yardım?
arkadaslar eger bılenınız varsa bana webcamı kapalıyken karsıdakının goruntusunu elde edebılecek bı program lazım.. bilgisi olan yazsın..
eğer demek istediğin karşındakinin izni olmadan onun onaylamasına gerek kalmadan onun webcam ini açmaksa onu bilmiyorum....öyle programlar var galiba ama kamerasının kapağı varsa açsanda bişi göremezsin zaten....
cllgr
Üye
kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkalarına yapmamalısın.öyle bir program dahi olsa karşının onayı olmadan yapman dogru değil.özel hayat diye bişey var,en azından etik değil yani.
perfectlover
Üye
Böyle bir program yok. Bunu gerçekleştirmeye yarayan bazı zararlı yazılımlar var ama onlar doğrudan bu işi yapmıyor. Ve onları karşı bilgisayara yerleştirmek gerekiyor. Bunu gerçekleştirebilecek bilgi birikimine sahipsen zaten habersiz kamera açmana ihtiyaç kalmayacak çünkü o bilgisayarda istediğin şeyleri yapabilirsin. Fakat bunları kendin yazmalısın. Zira nette bu amaçla bulacağın tüm trojanlar en dandik anti-virüs programları tarafından bile tanınmakta ve etkisiz hale getirilmektedir.
D3N1Z
Üye
piyasa da bunu yaptigini soyluyen fake prog. lar var ama orjinali yok bulursan MUTLAKA maxi'ye ekle
merak ettiğiniz kişiler zaten isterlerse açarlar kamerayı....onun izni olmadan açmanız hiç doğru bi hareket değil....özel hayata saygı die bişi var.....duydunuz mu hiç.....
firatsah
Üye
ben laptop kullanıcısıyım.msnden falan webcami izinsiz açma programları olduğundan dolayı her ihtimale karşın web camimin önünde kağıt war.ama karşımdaki beni gördüğünü hatta pc başından k10 saniyeliğine ayrıldığımda nereye gittin diye sordu? bu tesadüfmü yoksa böle bi şey mümkünmü...ekrandan görüntü alma veya camin önünde kağıt görüntüsünü geçmek?yardımcı olursanız sewinirim
ben laptop kullanıcısıyım.msnden falan webcami izinsiz açma programları olduğundan dolayı her ihtimale karşın web camimin önünde kağıt war.ama karşımdaki beni gördüğünü hatta pc başından k10 saniyeliğine ayrıldığımda nereye gittin diye sordu? bu tesadüfmü yoksa böle bi şey mümkünmü...ekrandan görüntü alma veya camin önünde kağıt görüntüsünü geçmek?yardımcı olursanız sewinirim
azad929
Üye
programın adı prorat arkadaslar her işi görür pc açık olsun yeter,ancak 200 dolar civarı,deneme sürümü ise aynı modeme bağlı pc lerde işe yarar=)
Perfect!
Üye
webcamı msn üzerinden açmak mümkün oluyor ancak önünde kağıt varsa bu imkansız zaten görüntü 1,3 mp en fazla
kızılötesi webcam değilki kağıdı geçsin sahte programlarada kanmamak lazım karşıdaki görcez diye kendimiz zararlı çıkabiliriz