Xperia Arc, Desire HD mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Arc, Desire HD mi ?
Arkadaşlar sizce hangisi ? Oyun, kamera ve kullanılabilirlik açısından ?

kaan4554

Üye
Fiyat söyle ona göre telefon önereyim kardeşim :)

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bunlar arasındaydım da iş değişti Xperia Arc mi Xperia Neo mu sizce ? + - leriyle yazarsanız sevinirim :)

saruman_me

saruman_me

Üye
ben Xperia Arc kulanıyorum kardeş ekranı daha büyük olsun dicek olursan Xperia Arc al derim ama sanırım farklı bi özelik yok gibi yinede tercih senin..

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Peki Glaxy S plus mı Xperia Neo mu ?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S plus, Xperia Neo, Desire Hd hangisi ?

----------Eklendi @ 23:48:53 ---------- Yazıldı @ 23:48:29 ----------

Yardım edin :D

senam38

Üye
Desire hd derim

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Peki neden ?

y n s c n

y n s c n

Üye
Xperia ARc derim, neden diye soracak olursan bi kre neo'dan daha güzel duruyor ve sony'nin amiral gemisin.Kamera ve donanımsal olarak sıkıntıda çekmezsin.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağol hocam.

blacktalon

blacktalon

Üye
bence sen önce bi kafanı topla

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Topladım :D Son Seçenekler Xperia Arc, Glaxy S Plus

fiftycent86

Üye
Topladım :D Son Seçenekler Xperia Arc, Glaxy S Plus
Dostum sana ayrı ayrı + ve - lerini belirteyim xperia Arc vs Htc desire hd
öncelikle daha uzun şarjı gitmek istiyorsan Xperia ortalama 2 gün htc desire 1 gün (not:oyun,müzik,konuşma süresi buna ekli ortalama 5 saat baz alınmıştır)
eğer internette hızlı gezinmek istiyorum dersen Xperia arc 7.2 mphs htc desire 14.4 mphs(not:Arc internete 15 saniye bağlanıyorsa hd 8-9 saniye bağlanır)
Resim çok iyi ve kaliteli çeksin istiyorsan Arc 854*450 htc desire 800*450 (not:sony ericsson biraz daha kaliteli resim çeker,yakınlaştırma olarak hd önde)
Ses kaliteli olsun dersen bu konuda Arc desire hd ye fark atıyor ses konusunda çok kaliteli
Oyun konusunda diyorsan her iki cihazda çok iyi aynı kalitede
sana yarayacak özellikleri saydım artık karar senin....

----------Eklendi @ 20:42:33 ---------- Yazıldı @ 20:40:47 ----------

Bu arada samsung ürünlerinden biraz uzak durmanı tavsiye ederim son çıkanlar hariç,sana akıllı telefon sıralamamı yapayım istersen
1.Apple
2.Htc-LG
3.Sony ericsson-samsung
4.Nokia

• Beğen
Tepkiler: saruman_me
tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağol hocam. AKlımdan Xperia Arc geçiyor. Pc ye girince beğenicem mesajını :)

fiftycent86

Üye
Dostum sana xperia Arc ikinci el cok temiz 730 tl versem alirmisin kutusu aksesuarlari herseyi yanliz yurtdisindan getirtim pasaport kayitli 2 aylik cihaz alirmisin

brk38

brk38

Üye
xperia arc derim:good:hatta geçen vatanbilgisayarın sitesinde arc 1350 tl arc s 1500 tl fln dı.

kaan4554

Üye
Geçen gün arc'ı inceledim ve neo'yu inceledim ve optimus'u inceledim tabii ki :D Arc gerçekten çok hoş bir telefon.Özellikle tasarımı beni benden aldı fakat sony ericsson telefonlar'ın piyasası ne yazık ki çok çok çabuk düşüyor.Neo'yu da inceledim fakat tasarımı oldukça kaba.Sanki bir oyuncak telefon hissi veriyor.Ekran kalitesi tabii oldukça iyi ve hdmi girişi oldukça hoş.Optimus Black'i inceledim ve dedim ki bu telefon benim olmalı.Tasarım,dizayn,performans :) Çok ince çok rahat çok büyük :) Kısacası şu an en alınabilir telefon o bence.Tabii çok paran varsa ve satmam diyorsan Arc alabilirsin.

turker10

turker10

Üye
Dostum sana ayrı ayrı + ve - lerini belirteyim xperia Arc vs Htc desire hd
öncelikle daha uzun şarjı gitmek istiyorsan Xperia ortalama 2 gün htc desire 1 gün (not:oyun,müzik,konuşma süresi buna ekli ortalama 5 saat baz alınmıştır)
eğer internette hızlı gezinmek istiyorum dersen Xperia arc 7.2 mphs htc desire 14.4 mphs(not:Arc internete 15 saniye bağlanıyorsa hd 8-9 saniye bağlanır)
Resim çok iyi ve kaliteli çeksin istiyorsan Arc 854*450 htc desire 800*450 (not:sony ericsson biraz daha kaliteli resim çeker,yakınlaştırma olarak hd önde)
Ses kaliteli olsun dersen bu konuda Arc desire hd ye fark atıyor ses konusunda çok kaliteli
Oyun konusunda diyorsan her iki cihazda çok iyi aynı kalitede
sana yarayacak özellikleri saydım artık karar senin....

----------Eklendi @ 20:42:33 ---------- Yazıldı @ 20:40:47 ----------

Bu arada samsung ürünlerinden biraz uzak durmanı tavsiye ederim son çıkanlar hariç,sana akıllı telefon sıralamamı yapayım istersen
1.Apple
2.Htc-LG
3.Sony ericsson-samsung
4.Nokia
msj güzelmiş zevkle okudum ama son sıralamada nokia yı sona atmışsın n8 kullanıcısı olarak keyfim kaçtı :ah

fiftycent86

Üye
dostum ben gerçek sıralamamı yaptım,bu sıralamayı yaparken piyasa durumu,telefon özellikleri,işletim sistemleri,bağlantı hızları baz aldım,şuan için nokia akıllı telefon piyasasında baya geriledi,yakalaması için akıllı telefon piyasasına damgasını vuracak cihaz üretmesi lazımki dikkat çekebilsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt