İlluminati.org Çökmüştür Bilginize...

Sponsorlu Bağlantılar

Türk Mavisi

Türk Mavisi

Üye
bunlar şeytana secde eden akılsızlar değil mi :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Ben bu adamların bir şeyler yapacaklarına veya yapabileceklerine inanıyorum. Kim bilir neler olacak. Dünya zor günlerde olabilir, ortaya atılan çok iddia var. Bu örgütün aşırı güçlü olduğunu da düşünürsek..

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
[h=1]Illuminati Gizemi Çözüldü[/h] Yaklaşık bir yıldır geri sayım yapan Illuminati’nin sitesi az önce devreye girdi. İşte sitenin gerçek amacı.
Komplo teorilerine göre dünyayı yöneten gizli örgüt Illuminati son yıllarda popüler kültürün en çok işlediği konulardan biriydi. Haklarında sayısız kitap ve film hazırlanan bu örgütün varlığı hakkında kimseni bir bilgisi yok. Teorilere göre 11 Eylül saldırıları dahil yakın tarihe damga vuran tüm savaşların arkasındaki güç olan İlluminati son 1 yıldır internet’i de karıştırıyordu. İlk başta illuminati.org daha sonraysa 7december.org adıyla yayın yapan siteye girenler sadece simsiyah bir ekranla karşılaşıyordu. Araştırmalara göre Las Vegas üzerinden yayın yapan site yaklaşık bir yıldır 7 Aralık tarihini işaret eden bir geri sayım sayacına sahipti. Sitenin gizemleri internet’in en çok tartışılan konularından biri oldu.

Dünyanın Sırrı mı? Yoksa Kötü Bir Şaka mı?
Bazı kullanıcılara göre site Üçüncü Dünya Savaşı’nın çıkış tarihini açıklıyordu. Kimilerine göreyse Obama ya da diğer dünya liderlerinden biri bu tarihte suikastta uğrayacaktı. Reklam ya da oyun projesi olduğu da iddia edilen İlluminati sitesinin sayacı kısa süre önce durdu. Peki sitenin gizem perdesi aranılınca karşımıza ne çıktı? Geri sayımın bitimiyle birlikte sitede ‘bu bizim kaderimiz değil’ mesajı çıktı. Daha sonraysa sitede 30 gün sonrasını gösteren yeni bir geri sayım başladı. Sitede şu anda, "ilk kale düştü" yazısı çıkıyor ve bazı kelimeleri çıkmış bir bulmaca bulunuyor. Peki bu site sizce bir film ya da oyun tanıtımı mı? Yoksa İlluminati halka ilişkiler çalışması yaparak dünyayı ele geçrimek için insanların sempatisini mi kazanmak istiyor?

Bir diğer iddiaya göreyse siteyi dalga geçmek isteyen bir grup kullanıcı kurdu. Grup internet ve komplo teorilerinin insanlar üzerindeki garip etkilerine dikkat çekmek istiyor.

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

uran22

Üye
illuminati deli saçmasıdır!

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Evet arkadaslar bugün okuduğum bazo haberler arasında gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim.. Ne zamandır aklınızı kurcalayan illuminati.org çökmüştür.
2 gün kala çöktü ne garip değil mi ? Buna becerisizlikmi desek ne desek bilemiyorum.. Alın size mayalar :D

:aha:

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Ya zaten buna inanan zihniyeti anlamıyorumki :ehe

y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi
Ya zaten buna inanan zihniyeti anlamıyorumki :ehe

Ortada bir olay var, bu adamlar gerçekten birşeyler yapmaya çalışıyor.. Bizler bunlara inanmıyoruz fakat desteklemiyoruzda.Ayrıca senin gibi böyle birşey yok gibi bi tavır kullanarak gözlerimizide kapatmıyoruz. bu durumla savaşıyoruz.. :)

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye

Ortada bir olay var, bu adamlar gerçekten birşeyler yapmaya çalışıyor.. Bizler bunlara inanmıyoruz fakat desteklemiyoruzda.Ayrıca senin gibi böyle birşey yok gibi bi tavır kullanarak gözlerimizide kapatmıyoruz. bu durumla savaşıyoruz.. :)
Bu durumla savaşırken yaptığın eylem nedir :)

y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi
Bu durumla savaşırken yaptığın eylem nedir :)

Sabote ediyorum genelde, illimunati örgütünün ne olduğunub bilmeyen birisi gelip bana bu konuda hesap sormasın :) 7 aralık konusundaki yazılarımı okuyabilirsin :oke:

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Tamamen boş olduğu çıktı ortaya. İnsanlar çok seviyor ya bu boş şeyleri.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
tiklanma rekoru kirdi ama.bende site acp anasayfasina bisey koyup.bi senaryo üretcem.sonra gelsin paralar:d:

Revengeful

Emekli Yönetici
O site bana ait. Sayenizde zengin oldum ve şuan villamın havuzunda yanımda ukraynalı kızlarla oturup tekila içiyorum.

Necmati

Necmati

Üye
adres versene

Runner626

Runner626

Üye
O site bana ait. Sayenizde zengin oldum ve şuan villamın havuzunda yanımda ukraynalı kızlarla oturup tekila içiyorum.

Tekila içmek için mi çağırdın kızları :kop:

----------Eklendi @ 16:36:00 ---------- Yazıldı @ 16:35:35 ----------

Site burdan devam ediyor

Revengeful

Emekli Yönetici
Tekila içmek için mi çağırdın kızları :kop:

----------Eklendi @ 16:36:00 ---------- Yazıldı @ 16:35:35 ----------

Site burdan devam ediyor

Onları göbeklerinden zeytin yemek için çağırdım

Takipçi Satın Al

Üst Alt