İdeos X5 sadece TİM'demi var?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İdeos X5 sadece TİM'demi var?
arkadaşlar ben bu turkcelle zaten gıcıktım. şimdi tam koptum. 2 aydır para biriktiriyorum. bugün timin birine gittim. adam elimde 2 tane var dedi. hıyar herif. şu an ona ettiğim küfürleri tahmin bile edemezsiniz ama yazamıcam buraya sığdıramam. öğlen 14'TE 2 TANE VARDI. 17:30da gittim. ne tesadüf ikiside gitmiş, satılmış. tabi ben bu arada cihazı alacam ya, 20 tlye kılıf 5 tlye ekran koruyucu aldım telefon ilk günden yıpranmasın diye. çok sinirliyim şu an. yav para hazır trink vercektim ama neyse. herif.
ben bu ürünü internet dışında sadece timdenmi alırım? telefonla aradım 10-15 time sordum içbirinde yok. yardım edin lütfen. bu cihazı kesin istiyorum.

fedlkamp

Üye
aynen kardeş bende arıyorum ama bulamıyorum

One Mjoy

Üye
ben 3 gün önce aldım turkcell TİM lerde malesef bu telefon yok aldığım adres bu Teknoloji Ankara

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş bu internetten yav. sağol ama bizimkiler, yani ailem böyle bi alışverişte sorun çıkarsa beni suçlarlar. babam hayatta k.kartını vermez:D

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
İnterneti kesinlikle tercih etme.Bu arada biraz daha araştır baktın canını çok sıkıyolar Galaxy gio al.Ama ideosun peşini bırakma bin basar :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim haklısın valla. heeeey sesimi duyun! x5 arıyom sıfırından bi tane! :D

One Mjoy

Üye
iyide başka bi imkanın mı var
TİM satış 610 tl burada 585 kargo içinde isteğin karta 12 taksitte yapıyor e daha ne ben en ucuz burada buldum yurtiçi kargo ile ertesi gün geldi....

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
az önce gördüm. kvk da x5 569 tl. ben hepsiburada vb. sitelere güvenceme en azından işi telefon olan kvk ya güvenmeyi daha mantıklı buluyorum. butelefon hiçbi timde kalmadımı yani? kalktımı satıştan? sizce kvk'dan alsam olurmu?

fedlkamp

Üye
az önce gördüm. kvk da x5 569 tl. ben hepsiburada vb. sitelere güvenceme en azından işi telefon olan kvk ya güvenmeyi daha mantıklı buluyorum. butelefon hiçbi timde kalmadımı yani? kalktımı satıştan? sizce kvk'dan alsam olurmu?

Karnes bende öyle yapıcam, havale yoluyla gönderecem başka yolu yok

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hadi bakalım. bindik bi alamete .. :D

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Vallaha ben önceki 5230umu hepsiburadadan almıştım.3 kez geri gönderdim doğru düzgün ürün göndermiyorlar.Sonuncu getiriştede belgeleri unutmuşlardı.4 kargoda halledebildim işimi.Bidaha tövbe ettim internetten ciklet almıcam:islik

fedlkamp

Üye
valla ben yine aradım ve aonunda dün bi tane timde gördüm :) yalnız fiyat olarak 640 lira dediler bana biraz kazık gibi geldi

REDSHAMAN

Üye
tuttuğuna satıyorlar arkadaşım ben de dün 3 tane TİM e sordum 3ünden de ayrı fiyat aldım ama ortalama 600tl ye satılıyor.ben 580 tl le buldum.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende soruyomda hiç bi yerde yok:D

yakup_281

yakup_281

Üye
Bizim burda bi tane tim var ondada hep bb ve kazık koca şehirde x5i bilen yok ve bmw x5 le karıştıran çok

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:D inşallah bulacam ben. antalyada en az 15 tane tim var birinde bile yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt