Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800'a film attım görüntü berbat .s
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onur_Q7
Üye
Konu Sahibi
5800'a film attım görüntü berbat .s
Öncelikle mrb arkadşlar.5800 a film atmak istedim (total video convarter programı ile) Boyutu 3gp yaptım telden açtım görüntü çok kötü.Görüntü kalitesini net nasıl yapabilirim şimdiden tşklr...
Oğuzhan
Üye
bende de ayni sorun var aslinda en iyisi bilgisayardan izlemek
Metin MF
Üye
dostum hiç converterle uğraşmana gerek yok, bu siteye gir 3gp ve mp4 formatında partlar halinde film indirebilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
15baba
Üye
3gp kötü mp4 e veya aviye çevir
anılbaran
Üye
yoo bende cevirdim çoook güzel hiç bı sıkıntı yok mp4 e cevirdim format factorry ıle ordan solda telefon modelleri var ordanda ayarladım bişiler görüntü ben ce mükemmel çokda zevkli oluyo hatta telefonumun en çok sevdigim özelligi
Symbianist
Üye
Avi iyidir bir zamanlar e65 vardı bende epey film izledim onda. Hep avi yapardım tavsiye ederdim. Yani divx yazana gireceksin . Deneme yanılma ile iyi olanı bulursun.
onur_Q7
Üye
Konu Sahibi
Dün arkadaşta da x6 vardı film açtı gôrüntù kalitesi gayet pc deki gbi netti.
Dün arkadaşta da x6 vardı film açtı gôrüntù kalitesi gayet pc deki gbi netti.
isayhan
Üye
dostum bosuna o kadar ugrasma ara kablo ile bilgisayara tak zaten telefon otomotik ceviriyor goruntu kaliteside iyi.oda olmazsa smartmovie veya dvix player telefona yukle
onur_Q7
Üye
Konu Sahibi
Ôle atarmda en azndan program yardımyla boyutu küçülüyor.Dedğn gbi atarsam 1gb dn fazla boyutu oluyor.
Avi iyidir bir zamanlar e65 vardı bende epey film izledim onda. Hep avi yapardım tavsiye ederdim. Yani divx yazana gireceksin . Deneme yanılma ile iyi olanı bulursun.
Öncelikle mrb arkadşlar.5800 a film atmak istedim (total video convarter programı ile) Boyutu 3gp yaptım telden açtım görüntü çok kötü.Görüntü kalitesini net nasıl yapabilirim şimdiden tşklr...