İnönü'de kardeş payı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Beşiktaş fenerbahçe maçında olduğu gibi bu maçtada galibiyeti hakeden taraftı ama beraberlikle sonuçlandı.Beşiktaş ikinci yarı iki takımlada deplasmanda oynayacak.Bu maçları kazanması gerekiyordu sağlık olsun.:)

Ney ney ney ...! Fenerbahçe maçında galibiyeti hak eden taraf Beşiktaş mıydı ? Hadi canım . Buna gülerler işte ...:ehe:ehe ( En basit örneği 90+ da özer in 1 metreden topu havaya dikmesi ... )

Bu arada berabere kalmaları güzel sonuç bizim için . Ama maçın hakkı Beşiktaş ındı ... Galatasaray da birşey olmadığını bir kez daha görmüş olduk ... Anlaşılan bu sene de sonuç hüsran ...
:oke:

• Beğen
Tepkiler: greenmile

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Ali abi Türk takımlarının en büyük sorunu karşısında takımı kücük görmektir derbide görüşmek üzere...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ali abi Türk takımlarının en büyük sorunu karşısında takımı kücük görmektir derbide görüşmek üzere...

Küçük gördüğümüz falan yok kardeşim . Ne görüyorsak onu söylüyoruz ...;)

Derbi de iyi oynayan kazansın . :oke:

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye

Küçük gördüğümüz falan yok kardeşim . Ne görüyorsak onu söylüyoruz ...;)

Derbi de iyi oynayan kazansın . :oke:

Bende biliyorum iyi oynamadığımızı ama terime güvenim sonsuz :) tabiki derbide iyi olan kazansın :oke:

• Beğen
haltie

haltie

Üye

Ney ney ney ...! Fenerbahçe maçında galibiyeti hak eden taraf Beşiktaş mıydı ? Hadi canım . Buna gülerler işte ...:ehe:ehe ( En basit örneği 90+ da özer in 1 metreden topu havaya dikmesi ... )

Bu arada berabere kalmaları güzel sonuç bizim için . Ama maçın hakkı Beşiktaş ındı ... Galatasaray da birşey olmadığını bir kez daha görmüş olduk ... Anlaşılan bu sene de sonuç hüsran ...

ney değil zurna ali:ehe

biz maçtan sonra üzgündük fenerliler ise çok mutluydu bu da her şeyi anlatıyor bence:) son pozisyon beşiktaşın serbest vurusu ona kalırsa bir daha ki maçları dikkatli izle;)

greenmile

greenmile

Üye
Bende biliyorum iyi oynamadığımızı ama terime güvenim sonsuz :) tabiki derbide iyi olan kazansın :oke:

herşey sahada biter İbrahim futbolcu sahada oynamazsa kendini parçalasan nafile,Fatih Terim'de eski forumunda değil.Bence denenmişi denemek hata :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator

ney değil zurna ali:ehe

biz maçtan sonra üzgündük fenerliler ise çok mutluydu bu da her şeyi anlatıyor bence:) son pozisyon beşiktaşın serbest vurusu ona kalırsa bir daha ki maçları dikkatli izle;)

Ben hiç mutlu olmadım şahsen Halit . Çünkü biz Beşiktaşı içerde dışarda yenmeye alışkınız ...:ehe Fenerbahçe taraftarı ve camiası beraberlik karşısında hiçbir zaman sevinmez ...
Pozisyonlara baktığımız da Fenerbahçeninkilerin çok daha net ve kaliteli olduğunu görebiliyoruz ... :)

Her neyse konuyu amacından daha fazla çıkarmayalım Halitciğim ...:ehe

Maç ile ilgili yorumum ...: Maçı berabere bitiren her iki takımı da teşekkür ediyorum .:ehe
Beşiktaşın bariz golü verilmedi . Almedia nın attığı gerçekten mükemmel gole yazık oldu ... Yufaluji efendi de , maşallah ne kağıttan adammış .Dokunmayla 3 takla atıverdi ... Artistlik resmen...!

• Beğen
arslansem

arslansem

Üye
Ona faul değil mi diyorsun?
Siz ne kadar çekemiyorsunuz be kardeşim bu bizim futbolcuları :ehe biri der tahrikçinin önde gideni biri der kağıttan adam artist adam :ehe sevmenizi beklemiyoruz ama nefret dolu sözleriniz güzel,beğendim :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ona faul değil mi diyorsun?
Siz ne kadar çekemiyorsunuz be kardeşim bu bizim futbolcuları :ehe biri der tahrikçinin önde gideni biri der kağıttan adam artist adam :ehe sevmenizi beklemiyoruz ama nefret dolu sözleriniz güzel,beğendim :ehe

Sen ona faul mu diyorsun ? Yuh diyorum yuhhhhh . :ehe:ehe Gerçi senden farklı bir cevap bekleyen de olamazdı herhalde ...:D
Türkiye faul diyor , bir sen değil diyorsun ? Göz var nizam var . Adam dokunmuyor bile ...:ehe:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Evet göz var nizam var.Adam top yerine Ujfalusi'nin kafasına kafa atıyor ve Ujfalusi darbe yediği için topu kendisi Almeida'ya indiriyor.Pozisyonu tekrar izlersen anlayabilirsin Ali

India

India

Üye
ujfalusi'ye faul yapmış işte daha neyin tartışması bu faul değil diyenler biraz daha izleyin pozisyonu bende ilk izlediğimde faul değil demiştim

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Evet göz var nizam var.Adam top yerine Ujfalusi'nin kafasına kafa atıyor ve Ujfalusi darbe yediği için topu kendisi Almeida'ya indiriyor.Pozisyonu tekrar izlersen anlayabilirsin Ali

Müdahale nin m si dahi yok ... Çok temiz pozisyon . O pozisyon ceza sahası içinde olsa, hakem penaltı verebilir mi ? ...
Buz gibi goldü Semih . Yazık oldu Beşiktaş a ..!

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye

Müdahale nin m si dahi yok ... Çok temiz pozisyon . O pozisyon ceza sahası içinde olsa, hakem penaltı verebilir mi ? ...

Ujfalusi bile şaşırdı hakemin verdiği karara Şampiyonlar Liginde o golü vermesin Cüneyt Çakır bir daha zor maç yönetir.Beşiktaşlı değilim sevmem de açık,net yani.

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator

Ujfalusi bile şaşırdı hakemin verdiği karara Şampiyonlar Liginde o golü vermesin Cüneyt Çakır bir daha zor maç yönetir.Beşiktaşlı değilim sevmem de açık,net yani.

Aynen ...
Beşiktaş maçında da çok kötü maç yönetti ...

• Beğen
haltie

haltie

Üye
Hep beşiktaşı bulur böyle şeylerde.Her derbide vardır bu tarz hatalar.Görülmeyen fauller verilmeyen kartlar penaltılar.

• Beğen
Tepkiler: greenmile ve DiaBLoS
arslansem

arslansem

Üye

Doğrudur Ali

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
ujfalusi'ye faul yapmış işte daha neyin tartışması bu faul değil diyenler biraz daha izleyin pozisyonu bende ilk izlediğimde faul değil demiştim

O halde objektif bakamıyorsun olaylara ...! Video nun 07.20 dakikasını izle bakalım ...

Muslera ve Elmander bile gol olduğunu söylüyor ... :oke:

arslansem

arslansem

Üye
Elmander nerde söyledi?60 metreden mi görmüş?

arslansem

arslansem

Üye
Elmander diyorsa doğrudur :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...