orjinal ekran koruyucu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
orjinal ekran koruyucu.
Arkadaşlar Turkcell timden jelatin almıştım fakat ekranı bulanık gösteriyor . Nokianın ilk jelatınını nereden bulabilirim . Şimdiden teşekkürler

andry77

andry77

Üye
Arkadaşlar Turkcell timden jelatin almıştım fakat ekranı bulanık gösteriyor . Nokianın ilk jelatınını nereden bulabilirim . Şimdiden teşekkürler

Slm arkadaşım. Ekran koruyucuyu alırken mad ve ya parlak diye belirtmelisin farklı çeşitleri var, mad olan koruyucu parmak izi bırakmıyo ama dediin gipi ekran biraz bulanık görünüyo. Parlak olan koruyucular daha net ama o da parmak izini normal koruyucusuz ekran kadar belli ediyor. İstediin tefencuya uğra bulursun nerdeyse hepsi satıyo... büyük elekronik mağzalarından alma sakın 5-10 liralık ürüne 15-40 tl arası fiyat istyolar hırsızlarrr :)

pasha14

pasha14

Üye
İki gün önce ben aldım 10 tl gayet güzel sanki jelatin yokmuş gibi ekrandaki çizikleride göstermiyor :) Delikli bide kılıf aldım arka kapağı koruyan telefonumu koruduğunu inanıyorum :D

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
İki gün önce ben aldım 10 tl gayet güzel sanki jelatin yokmuş gibi ekrandaki çizikleride göstermiyor :) Delikli bide kılıf aldım arka kapağı koruyan telefonumu koruduğunu inanıyorum :D

o aldığın jelatinin adını buraya yazabilirmisin . Delikli kılıfı bende almıştımda çıkarttığımda arkası simsiyah oluyodu . Şimdi bi köşede duruyor :)

----------Eklendi @ 10:50:34 ---------- Yazıldı @ 10:43:59 ----------

Slm arkadaşım. Ekran koruyucuyu alırken mad ve ya parlak diye belirtmelisin farklı çeşitleri var, mad olan koruyucu parmak izi bırakmıyo ama dediin gipi ekran biraz bulanık görünüyo. Parlak olan koruyucular daha net ama o da parmak izini normal koruyucusuz ekran kadar belli ediyor. İstediin tefencuya uğra bulursun nerdeyse hepsi satıyo... büyük elekronik mağzalarından alma sakın 5-10 liralık ürüne 15-40 tl arası fiyat istyolar hırsızlarrr :)

Soalasın . Bir daha alırken parlak jelatin alırım. :). 40 liraya jelatin resmen cebini soymak gibi bişey :)

pasha14

pasha14

Üye
Kardesım ısmını bılmıyorum aslında alma gibi bi niyetim yoktuda dedim bi bakıyım filan adam göstermelik bi üstüne koydu baktım görüntüsü iyi duruyo dedim abi tamam tak bide kılıf aldım kılıftanda çok memnunum

SuaT6027

SuaT6027

Üye
o kılıfı kullanmanı tavsıye etmem arkadasım.. uzun surelı kullandgında telefonunda barız bellı olan renk degısımı ve cızıklere neden oluyor.. onu kullanacagına sılıkon kılıf tasıye ederım.. yada bırak al elıne telefonunu herkes c7 nı:D

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
o kılıfı kullanmanı tavsıye etmem arkadasım.. uzun surelı kullandgında telefonunda barız bellı olan renk degısımı ve cızıklere neden oluyor.. onu kullanacagına sılıkon kılıf tasıye ederım.. yada bırak al elıne telefonunu herkes c7 nı:D
Şu zagg varmış . her yerini jelatinle kaplıyomuş . onu tavsiye edermisin

SuaT6027

SuaT6027

Üye
onu bilmiyorum arkadaşım.. kullanmadım.. bulabildiğim kılıfları aldım ama hepsinden vazgeçtim şimdi.. herkes n8 imi görsün mantığındayım :D napayım çizmekten iyidir :)

thelord03

Üye
Ben o delikli kılıfıda kullandım. Telefon 5 metre sürüklendi ve o kılıf pert oldu.. telefonumda zarar gördü bıraz.. 20 tl gibi bir ücret ödeyerek Slikon orjinal kılıf aldım.. çok memmunum.. telefonun elimden kayması imkansız gibi druyor.. düştüğünde korumaktan çok düşmesini engelliyor ;)

Re13eL

Re13eL

Üye
parlak olmayzn jelatin taktırdım net görüntü vqr ve nokia c7 orjinal silikon kılıf aldım çok güzel oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt