x10i

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ramazan1605

Üye
    Konu Sahibi
x10i
öncelikle herkese iyi geceler. ben samsung wave 2 kullanicisiyim, telefonum hakkında ve bada ile ilgili gelişmeleri vs. vs. reklam olmasın ama badatürkiye adlı bir siteden takip ediyorum. babam da birkaç gün önce sonny ericson x10i aldı. ve telefonu kullanmak. gerçekten zor geliyor. acaba bu telefon hakkında bilgi, ipucu vs. şeyler bulabilecegim türkçe bir site falan varsa bana pm atabilir misiniz? yada yasak değilse burada paylaşabilir misiniz? lütfen yardım edin.

----------Eklendi @ 23:44:34 ---------- Yazıldı @ 23:35:35 ----------

yok muu koskocaman forumda yardım edecek birisi yaaa!

johnm

johnm

Üye
Benim babamda Android li telefon ald8 1 hafta alışamadı kurcalayarak alıştı ama simco nokia c6-01 aldı keyfine dicek yok

orhun666

Üye
bendede xperia noe var kardeşim istersen x10i yi güncelliyebiliyorsun ve neonun aynısı oluyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
öncelikle herkese iyi geceler. ben samsung wave 2 kullanicisiyim, telefonum hakkında ve bada ile ilgili gelişmeleri vs. vs. reklam olmasın ama badatürkiye adlı bir siteden takip ediyorum. babam da birkaç gün önce sonny ericson x10i aldı. ve telefonu kullanmak. gerçekten zor geliyor. acaba bu telefon hakkında bilgi, ipucu vs. şeyler bulabilecegim türkçe bir site falan varsa bana pm atabilir misiniz? yada yasak değilse burada paylaşabilir misiniz? lütfen yardım edin.----------Eklendi @ 23:44:34 ---------- Yazıldı @ 23:35:35 ----------yok muu koskocaman forumda yardım edecek birisi yaaa!
bi telefonu kullanmak ne kadar zor olabilir ki?? Türkçe olduktan sonra basit zaten. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt