C6-01 Almalımıyım

Sponsorlu Bağlantılar

asperea

Üye
bu anna guncellemesi türkiyeye geldimi ? nokia nın sitesinde annalı gösteriyor

forbidden5

forbidden5

Üye
evet şiddetle nokia shopdan almanı öneriyorum anna şu an itibari ile gelmedi ama artık an meselesi olduğunu düşünüyorum eli kulağındadır :)

Artles

Artles

Üye
Siyah rengini almanı tavsiye ederim , bir üstteki arkadaşın avatarındaki gibi. Şahsen aynısı var ve çok memnunum :)

Sadece HD oyunlar oynarken ( Aspahlt 6 gibi ) şarjını bana göre çok götürüyor .

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
teşekkurler arkadaşlar zaten teknosadan bende almayı dusunmuorm sadece cevahirde dolasırken gordum :) artık renk konusundada daha dusunmedım acıkcası :)

arkadaşlar bide interneti nasıl facede youtubede flan video flan izleyebiliyoruz değil mi ?

forbidden5

forbidden5

Üye
bende siyah almanı öneririm bende siyah kullanıyorum çok memnunum youtube ve face de rahat rahat izleyebilirsin şu ana kadar açamadığım bi kaç video oldu gerisinde bi sıkıntım olmadı zaten anna güncellemesinde videolar konusunda hiç sıkıntı kalmamış diye biliyorum

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
bu sevındırdı benı teşekkurler renk olarakta kesın sıyah alıcam :D:D

gkyrn

gkyrn

Üye
teşekkurler arkadaşlar zaten teknosadan bende almayı dusunmuorm sadece cevahirde dolasırken gordum :) artık renk konusundada daha dusunmedım acıkcası :)

arkadaşlar bide interneti nasıl facede youtubede flan video flan izleyebiliyoruz değil mi ?

renk konusu zevk meselesi tabi ben gümüş renkli olanı kullanıyorum bana göre daha güzel gözüküyor.internett de gayet hızlı ve sorunsuz bana kalırsa, her türlü video da izleniyor. face ve youtube için ayrı uygulamalar da yükleyebilirsin normal tarayıcıdan kullanmak dışında..

JouLex

JouLex

Üye
bende c6 kullanıcısıyım yaklaşık 2 haftadır ve çok memnunum donanım ve diğer özelliklerde arkadaşlar yardımcı olmuşlar söylenecek başka birşey yok :)

Türe

Türe

Üye
merhaba,bu telefonu ben yaklaşık 3 hafta önce aldım.bnmde 600 lira kadar bir bütçem vardı.telefona gelince n8 in bi alt modeli oalrak görüyorum ben birkaç özellik dışında hmn hmn aynı gibi.telefon bence çok güsel. 720p film,divx fln fln izliyorum kesintisiz.oyunları fln hiç kasmıyor.sonra ovide de dolu program var bana göre şahane bir telefon eğer n8 e paran yetmiyorsa bu telefon snn için en mükemmelidir diyorum sana.kamerası çok güsel onu söyliyim video çektiğimde sanki kameradan çekmiş gibiyim pcye atıyorum ve görüntü kalitesi süper.bir eksik yanı bana göre içinden bana 2 gb kadar hafıza kartı çıktı.bana göre az geldi.onuda kendin 30-40 lira vererek 16 gb fln hafıza kartı alabilirsin.annada çıkınca bu telefonun tadına tat geleceğinden eminim yinede sen biraz daha araştır derim.
kolay gelsin

n8 in bi alt modeli c7 canım :yuru

forbidden5

forbidden5

Üye
c7 nin c6 01 den tek fazlası nfc geri kalan herşey aynı ha bide c6 01 de clearblack var buda c6 01 in c7 den fazlası

_ardaa

_ardaa

Üye
Cevahir'in içinde ki Nokia Shop konusunda elemanlar pek iyi değilmiş diye duydum yani işin ehli olmayan insanlar varmış ben bütün telefonları mı Bayrampaşa Carrefour içindeki Nokia Shop'tan aldım çok ilgililer bilgileri de iyi her türlü soruya cevap verebiliyorlar yolun o tarafa düşerse ordan almanı tavsiye ederim.

Yalnız telefonu geçtik bayisine kadar tavsiye ettik az daha zorlasam genel merkeze kadar giderim heralde:D

• Beğen
Tepkiler: sinan özgür
Türe

Türe

Üye
c7 nin c6 01 den tek fazlası nfc geri kalan herşey aynı ha bide c6 01 de clearblack var buda c6 01 in c7 den fazlası

3.5 inci yaladın yuttun hacı :kop::kop: clearblack pek önem arz etmiyo benim için amoled yeterli :oke:

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
kım tutar sızı yuruyun beee :D çok teşekkurler .d

forbidden5

forbidden5

Üye
3.5 inci yaladın yuttun hacı :kop::kop: clearblack pek önem arz etmiyo benim için amoled yeterli :oke:
güneş ışığı altında yanyana kullanalım cbd önemi ortaya çıkar youtube da bi kaç video var renk canlılığında ve güneş ışığı altında oldukça fark var ;) benim içinde 3.2 yeterli zevk renk meselesi

SilentOne

SilentOne

Üye
çok güzel bir telefon tavsiyeyi şiddetle ederim

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
teşekkur ederım artık benıde kımse tutamaz :D:D

_ardaa

_ardaa

Üye
Aldın mı hayırlı olsun aldıysan nereden kaça aldın Anna yüklü mü almak isteyenlere fikir olur

forbidden5

forbidden5

Üye
Cevahir'in içinde ki Nokia Shop konusunda elemanlar pek iyi değilmiş diye duydum yani işin ehli olmayan insanlar varmış ben bütün telefonları mı Bayrampaşa Carrefour içindeki Nokia Shop'tan aldım çok ilgililer bilgileri de iyi her türlü soruya cevap verebiliyorlar yolun o tarafa düşerse ordan almanı tavsiye ederim.

Yalnız telefonu geçtik bayisine kadar tavsiye ettik az daha zorlasam genel merkeze kadar giderim heralde:D
bütün telefonlarımı ordan aldım gerçekden diğer nokia shoplara göre daha işinin ehli insanlar var ve çok yardımcı oluyorlar ürünü satana kadar değil sattıkdan sonrada her soruna yardımcı oluyorlar

eyo18

Üye
bende bısı sormak ıstıyorum nttekı fotolara baktım kfam karıstı bu tel yndan kaydırılıomu ynı klavyesımi war sylrsenz tşekkur ederım aynh telı kuzenımde alacak ondan

Takipçi Satın Al

Üst Alt