teşekkurler arkadaşlar zaten teknosadan bende almayı dusunmuorm sadece cevahirde dolasırken gordumartık renk konusundada daha dusunmedım acıkcası
arkadaşlar bide interneti nasıl facede youtubede flan video flan izleyebiliyoruz değil mi ?
merhaba,bu telefonu ben yaklaşık 3 hafta önce aldım.bnmde 600 lira kadar bir bütçem vardı.telefona gelince n8 in bi alt modeli oalrak görüyorum ben birkaç özellik dışında hmn hmn aynı gibi.telefon bence çok güsel. 720p film,divx fln fln izliyorum kesintisiz.oyunları fln hiç kasmıyor.sonra ovide de dolu program var bana göre şahane bir telefon eğer n8 e paran yetmiyorsa bu telefon snn için en mükemmelidir diyorum sana.kamerası çok güsel onu söyliyim video çektiğimde sanki kameradan çekmiş gibiyim pcye atıyorum ve görüntü kalitesi süper.bir eksik yanı bana göre içinden bana 2 gb kadar hafıza kartı çıktı.bana göre az geldi.onuda kendin 30-40 lira vererek 16 gb fln hafıza kartı alabilirsin.annada çıkınca bu telefonun tadına tat geleceğinden eminim yinede sen biraz daha araştır derim.
kolay gelsin

c7 nin c6 01 den tek fazlası nfc geri kalan herşey aynı ha bide c6 01 de clearblack var buda c6 01 in c7 den fazlası

clearblack pek önem arz etmiyo benim için amoled yeterli 
güneş ışığı altında yanyana kullanalım cbd önemi ortaya çıkar youtube da bi kaç video var renk canlılığında ve güneş ışığı altında oldukça fark var3.5 inci yaladın yuttun hacıclearblack pek önem arz etmiyo benim için amoled yeterli
![]()
bütün telefonlarımı ordan aldım gerçekden diğer nokia shoplara göre daha işinin ehli insanlar var ve çok yardımcı oluyorlar ürünü satana kadar değil sattıkdan sonrada her soruna yardımcı oluyorlarCevahir'in içinde ki Nokia Shop konusunda elemanlar pek iyi değilmiş diye duydum yani işin ehli olmayan insanlar varmış ben bütün telefonları mı Bayrampaşa Carrefour içindeki Nokia Shop'tan aldım çok ilgililer bilgileri de iyi her türlü soruya cevap verebiliyorlar yolun o tarafa düşerse ordan almanı tavsiye ederim.
Yalnız telefonu geçtik bayisine kadar tavsiye ettik az daha zorlasam genel merkeze kadar giderim heralde![]()
Aldın mı hayırlı olsun aldıysan nereden kaça aldın Anna yüklü mü almak isteyenlere fikir olur