lapton secme de yardım istiyorummm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

roqibalik

Üye
    Konu Sahibi
lapton secme de yardım istiyorummm
ben,muhendislik okuyorum ve dersler,çizimler için laptop bakıyorum.ama pek fazla bilgim yok . olanlarlada kendıme bulamıyorum.. i7 işlemcili ,ekran kartı yuksek,ram yuksek, grafıklerı iyi gosterecek bir laptop istiyorum .yardım edenler için şimdiden cok tesekkur ederim . fiyat sınırı 2000 .. biraz kusur olablır tabi :)

wildtiger223

wildtiger223

Üye
kardeş öncelikle asus öneririm ıce cool tek. ile ısınma derdi sıfır. Şu modellerine bak N53SN- SX202V veya N53SN SZ182V yada N53SN SZ013V bu üç modelden birini al. Önerim N53SN SZ013V almandır ama

----------Eklendi @ 18:30:11 ---------- Yazıldı @ 18:29:16 ----------

----------Eklendi @ 18:33:20 ---------- Yazıldı @ 18:30:11 ----------

en güzel ekran kartına sahip pc lerden biri piyasadaki tüm oyunları en üst düzey çözünürlükte donmadan ısınmadan açıyor

roqibalik

Üye
    Konu Sahibi
teşekkkur ederim yardımın için,göz onunde bulunduracagım :)

----------Eklendi @ 19:29:58 ---------- Yazıldı @ 19:28:31 ----------

baska markalardan var mı peki ?

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
kardeş öncelikle asus öneririm ıce cool tek. ile ısınma derdi sıfır. Şu modellerine bak N53SN- SX202V veya N53SN SZ182V yada N53SN SZ013V bu üç modelden birini al. Önerim N53SN SZ013V almandır ama

en güzel ekran kartına sahip pc lerden biri piyasadaki tüm oyunları en üst düzey çözünürlükte donmadan ısınmadan açıyor

hepsi olur :good:

ben n53sn sx202v kullanıyorum makine için detay soru sorarsanız cevaplarım.

wildtiger223

wildtiger223

Üye
ısınma sorunu olmuyor degl mi;? en cok o önemli bence .bir de hız tabi ki..
asuslarda ice cool teknolojisi var pc yi hep serin tutuyor elini fanın önüne tutmadıkca ısındığını hissetmezsin bile. Bu modele de bir bak ben bundan almayı düşünüyorum arkadasın önerdiğinden sadece ram olarak üstün rami 6 gb www.istanbulbilisim.com.tr/n-series-n53sn-sz013v-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,24525.html

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
ısınma sorunu mu ? dostum oyun oynamadığın sürece fan üflemiyor bile.
oyun oynarken fan gerçekten sıcak üflüyor ancak pcde ısınma adına hiçbirşey yok.

arkadaşım istanbul bilişimde stok sorunuz yazan ürünler stokta olmayan yani almak istesende alınmayan ürünlerdir:bu yüzden stok sorunuz yazan ürünler baya bi ucuz çünkü alınmıyor:buna dikkat etmekte fayda var senin verdiğin linkteki laptopta da stok sorunuz yazıyor yani istense bile alınmayan:

murat5889

Üye
evet arkadaşlar gerçekten bende baktım diğer ürünlerde sepete ekle seçenegi var ama bu üründe neden yok???demekki bu ürün ellerinde yok:(((

roqibalik

Üye
    Konu Sahibi
ısınma sorunu mu ? dostum oyun oynamadığın sürece fan üflemiyor bile.
oyun oynarken fan gerçekten sıcak üflüyor ancak pcde ısınma adına hiçbirşey yok.

hp diyorlar peki onun hakkında ne düşünüyorsun?

wildtiger223

wildtiger223

Üye
arkadaşım istanbul bilişimde stok sorunuz yazan ürünler stokta olmayan yani almak istesende alınmayan ürünlerdir:bu yüzden stok sorunuz yazan ürünler baya bi ucuz çünkü alınmıyor:buna dikkat etmekte fayda var senin verdiğin linkteki laptopta da stok sorunuz yazıyor yani istense bile alınmayan:
ben o linki sadece arkadasa tanıtmak amaçlı verdim illa git ordan al demiyorum ki özelliklerine baksın nerde bulabiliyorsa ordan alsın bence özellikleri güzel. Ben stok sorunuz butonuna hiç dikkat etmemiştim bilmiordum o kısmıni zaten

roqibalik

Üye
    Konu Sahibi
ben o linki sadece arkadasa tanıtmak amaçlı verdim illa git ordan al demiyorum ki özelliklerine baksın nerde bulabiliyorsa ordan alsın bence özellikleri güzel. Ben stok sorunuz butonuna hiç dikkat etmemiştim bilmiordum o kısmıni zaten

hp hakkında ne dusunuyorsun? harici ekran kartlı lazımmıs mesela .. neler olabilir?

wildtiger223

wildtiger223

Üye
hp hakkında ne dusunuyorsun? harici ekran kartlı lazımmıs mesela .. neler olabilir?
şu haberi biryerde okumuştum : " hp resmen laptop piyasasından çekilmiştir laptop alacak olanlar hp den uzak dursun teknik servisler teker teker kapanmaktadır" aynen böle yazıyordu asustan şaşma bence

roqibalik

Üye
    Konu Sahibi
evet o haberi bende okumustum aklımın ucundan bile gecmemişti bu yüzden .. bilgisayarcı bi arkadas var o öneriyor.. yardımın için tesekkurler bu araada

roqibalik

Üye
    Konu Sahibi
hepsi olur :good:

ben n53sn sx202v kullanıyorum makine için detay soru sorarsanız cevaplarım.

17.3 "High Definition + (8) HP BrightView LED Ekran (1600 x 900)
Turbo Boost Teknolojisi ile Intel Core i7-2630QM İşlemci 2.0GHz
RAM 6GB (Max 16GB)
Intel HD Grafik 3000
750GB HDD
Blu-Ray ROM & SuperMulti DVD Burner
HDMI
Tümleşik parmak izi okuyucusu HP SimplePass
Entegre dijital mikrofonu ile HP TrueVision HD Webcam
HP Triple Bass Reflex Subwoofer Ses ™ Beats
Entegre Sayısal Tuş Takımı ile tümünü Adası-Style Klavye
Windows 7 Home Premium 64-bit
Kablosuz LAN 802.11b/g/n WLAN WIDI
9-Hücre 100WHr Lityum-İyon bu özellikler için ne dusunuyorsun?

yorgunazrail

Üye
hp lerde ısınmı sorunu var hemde aşırı kesinlikle tavsiye etmiyorum.dell markalı ürünlerde fena degil bi göz at istersen

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
17.3 "High Definition + (8) HP BrightView LED Ekran (1600 x 900)
Turbo Boost Teknolojisi ile Intel Core i7-2630QM İşlemci 2.0GHz
RAM 6GB (Max 16GB)
Intel HD Grafik 3000
750GB HDD
Blu-Ray ROM & SuperMulti DVD Burner
HDMI
Tümleşik parmak izi okuyucusu HP SimplePass
Entegre dijital mikrofonu ile HP TrueVision HD Webcam
HP Triple Bass Reflex Subwoofer Ses ™ Beats
Entegre Sayısal Tuş Takımı ile tümünü Adası-Style Klavye
Windows 7 Home Premium 64-bit
Kablosuz LAN 802.11b/g/n WLAN WIDI
9-Hücre 100WHr Lityum-İyon bu özellikler için ne dusunuyorsun?

ekran kartının nvidia olmasını isterdim ancak özellik olarak iyi bir pc. ancak bu pcyi asus toshiba sony süper üclüsünden alamazsın ( tabii baban fabrikatör değilse.. )

tahminim acer casper hp packardbell gibi bir markanın ürünleriyle bulabilirsin.

hp 'için gercekten çok ısınıyor arkadaşa aldık 1400 tl idi sanırım mozillayı bile açmak istemiyorduk pc çok ısınıyor ve hissediyorsun yani ısı korumasıda çok zayıf elinin altı ateş gibi.

ancak asus gibi toshiba gibi ürünler ısı için bile teknoloji kullanıyorlar yani fan 90 derece üflerken sen pcnin 40-45 derece olduğunu anca hissedersin.
süper 3'lüden şaşma 1-sony 2- toshiba 3- asus :oke:

roqibalik

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartının nvidia olmasını isterdim ancak özellik olarak iyi bir pc. ancak bu pcyi asus toshiba sony süper üclüsünden alamazsın ( tabii baban fabrikatör değilse.. )

tahminim acer casper hp packardbell gibi bir markanın ürünleriyle bulabilirsin.

hp 'için gercekten çok ısınıyor arkadaşa aldık 1400 tl idi sanırım mozillayı bile açmak istemiyorduk pc çok ısınıyor ve hissediyorsun yani ısı korumasıda çok zayıf elinin altı ateş gibi.

ancak asus gibi toshiba gibi ürünler ısı için bile teknoloji kullanıyorlar yani fan 90 derece üflerken sen pcnin 40-45 derece olduğunu anca hissedersin.
süper 3'lüden şaşma 1-sony 2- toshiba 3- asus :oke:

hp de bulmustum zaten :) tesekkurler yardımın için :) son kararı ıletırım yine :)

ozzytaste

ozzytaste

Üye
ben,muhendislik okuyorum ve dersler,çizimler için laptop bakıyorum.ama pek fazla bilgim yok . olanlarlada kendıme bulamıyorum.. i7 işlemcili ,ekran kartı yuksek,ram yuksek, grafıklerı iyi gosterecek bir laptop istiyorum .yardım edenler için şimdiden cok tesekkur ederim . fiyat sınırı 2000 .. biraz kusur olablır tabi :)

SONY VAIOdan vaz geçme derim!!!

futbol123

futbol123

Üye
.500tl ye bu notebook u alın süper makine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...