durum hiç iç açıcı değil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gnox

Üye
    Konu Sahibi
durum hiç iç açıcı değil
durumum şöyle
sabahın köründe kalk minibüsle 40km yol git dersanede derse gir yine minibüsle gel sevgilim yok pcmin ramı 1gb ama pc çok yaaş bir metin2 ve mozilla pcnin toptan kitlenmesini sağlayabiliyor hep elizabeth dersanedeki kızları röntgenleyecek kadar kötü durumdayım neyapmam lazım(hayır intihar etmiycem)

Mareşal

Üye
:hmmm

Burak

Üye
durumun kotu. Yerınde olsam sosyallesır cevre kazanırdım

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeşim geçecek.hepsi geçecek ancak zamanla.durumuna şükret.benim eski bilgisayarımda 512 mb ram vardı.hatta hiç bilgisayarı olmayanlar var hayatta.dershanedeki kızları röntgenleme kendine hakim olmaya çalış.şu elizabet olayı bence hastalık ve çogu kişi hasta.elizabetten kurtulmak için yalnız kalmamaya bak.birde yaşın kaç bilemiyorum ama yaşın eger 12-23 yaş arasındaysan normal durumlar bunlar.ergenligi tamamiyle atlatınca geçermiş.

• Beğen
Tepkiler: Xilence
Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
kardeşim geçecek.hepsi geçecek ancak zamanla.durumuna şükret.benim eski bilgisayarımda 512 mb ram vardı.hatta hiç bilgisayarı olmayanlar var hayatta.dershanedeki kızları röntgenleme kendine hakim olmaya çalış.şu elizabet olayı bence hastalık ve çogu kişi hasta.elizabetten kurtulmak için yalnız kalmamaya bak.birde yaşın kaç bilemiyorum ama yaşın eger 12-23 yaş arasındaysan normal durumlar bunlar.ergenligi tamamiyle atlatınca geçermiş.

Dediği gibi normal. Bende de oluyor :naughty:

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
greenmile

greenmile

Üye
yaş kaç peki?

Mareşal

Üye
hep elizabeth dersanedeki kızları röntgenleyecek kadar kötü durumdayım neyapmam lazım

yani tüm sorun buradamı :off:

senin derdin başka kardeş

Burak

Üye
niyeti bozmuşun haberin yok

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar ve Mareşal
greenmile

greenmile

Üye
adam azdım diyor komşular yetişin :)

• Beğen
Tepkiler: Xilence, Silinen Üye 166392 ve Mareşal

Burak

Üye
komsusunun tavuguna tecavuz eden adam geldi aklıma konuyu okuyunca

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Klasik haydar dümen cevabıyla karşılık vereyim sana..

"Bırak bunları okuluna, okumana bak çocuğum"

• Beğen
Tepkiler: Mareşal

0live456

Üye
Evet durum hiç iç açıcı değil çünkü sen başka şeyler açmaya çalışıyorsun kutuyu görmem lazım diyorsun büyük hissediyorum diyorsun.Olmaz destur hele bi neynedir ne değildir öğren.Danaya girer gibi girersen olaya balta gibi saplanır kalırsın.Dersane kızlarından bir cacık olmaz bunu bil.Paran varsa ağa paşa olursun dersane ortamında yoksa açıklarından faydalanırlar.Sen şimdi umudu ve ümidi kes istediğin şey birgün ansızın olacak merak etme üstüne gittikçe olmaz çocuk oyuncağı değil bu işler.

• Beğen

Mareşal

Üye
Evet durum hiç iç açıcı değil çünkü sen başka şeyler açmaya çalışıyorsun kutuyu görmem lazım diyorsun büyük hissediyorum diyorsun.Olmaz destur hele bi neynedir ne değildir öğren.Danaya girer gibi girersen olaya balta gibi saplanır kalırsın.Dersane kızlarından bir cacık olmaz bunu bil.Paran varsa ağa paşa olursun dersane ortamında yoksa açıklarından faydalanırlar.Sen şimdi umudu ve ümidi kes istediğin şey birgün ansızın olacak merak etme üstüne gittikçe olmaz çocuk oyuncağı değil bu işler.

ve yorumm bu :oke:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
herseyi bu kadar acık söylemen cok acayip.Küçükken bende böyle olabilirdim belki ama gelipte milletin içinde böyle konusmak cok sacma.Yasını belli etmeseydin keske.

0live456

Üye
herseyi bu kadar acık söylemen cok acayip.Küçükken bende böyle olabilirdim belki ama gelipte milletin içinde böyle konusmak cok sacma.Yasını belli etmeseydin keske.

Bir yandan doğru fakat doğru yolu bir şekilde öğrenmeli ki real'de taklaya gelmesin.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
kendi içinde kalsın milletin bilmeye ihtiyacı yok bunların.

• Beğen

Mareşal

Üye
kendi içinde kalsın milletin bilmeye ihtiyacı yok bunların.
arkadaşım yanlış anlama lafım sana değil ama gelecek cevap belli
''bilmeye ihtiyacın yoksa ne konuya girersin nede yorum yazarsın''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt