Nokia N8 işimi görürmü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakkuz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 işimi görürmü ?
Arkadaşlar n8 almayı düşünüyorum fakat emin deyilim kamerasını çok övdüler sizce bu kadar iyimi çünkü benim bir telefondan beklediğim çok kaliteli fotograf , video çekmesi ve Bildiğim kadarıyla n8 in 2.el fiyatları iyice düşmüş. sizce almaya değermi yoksa biraz daha para biriktirip farklı modellere mi yönelsem (lg optimius 2x) gibi Yorumlarınızı bekliyorum... :P:

nonamex

Üye
evet

aydnzara

Üye
N8 Number One...

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşım n8 in ne olacağı belli değil sırf kamera için alacaksan alma bende n8 kullanıyorum ama açıkcası soğudum şu güncelleme komedisinden sonra daha anna çıkmadan belleyi duyuruyorlar ama 6 aydır ikiside yok ortada sen bilirsin yinede git bir fotoğraf makinası al daha iyi

• Beğen
Tepkiler: Utku ve nonamex
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
fotoğraf ve video konusunda çok başarılı.

Fotoğraf ve video internetden daha önemliyse N8 al.
Internet daha önemliyse optimus 2x galaxy s2 ya da fiyatı n8le hemen hemen aynı olan optimus black :oke:

mahir_tanir

mahir_tanir

Üye
video ve resim icin istiyorsan n8 isini gorul. yok oyun ve uygulama istiyom diyorsan uzak dur , samsung galaxsi s veya s 2 yi tavsiye ederim android...

• Beğen
Tepkiler: nonamex
uribaju

uribaju

Üye
su siralar sabirli olmak lazim n9 gelecek wp7 liler gelecek destur

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
saruman_me

saruman_me

Üye
n8 kötü bi cihaz değil ama yinede biraz daha beklemeni öneririm:oke:

burakkuz

Üye
    Konu Sahibi
Haklısınız sanırım beklesem daha iyi olacak zaten bu nokia ya hiç güven olmuyor yorumlarınız için teşekkürler :P:

• Beğen
Tepkiler: nonamex
cardanadam

cardanadam

Üye
rica ederim

ozggurr

ozggurr

Üye
N900 sahibi bir kisinin bence diger telefonlara hic ihtiyaci yok. N900 Butun telefonlari ezer gecer tek yapilmasi gereken islemcisini 800 mhz civari overclock yapmak...
Bence N9'da N900 varken para verilecek bir telefon degil. N900 olmasa dusunulur tabii ki ancak N900'un yaninda bence cok luks kacar. Ben sahsen N900 kullanicisi olsam almayi dusunecegim tek sey extra guc kaynagi olurdu, yeni bir telefona donup bakmazdim. N900 bilgisayarla hasir nesir olmayi seven kullanicilar icin mukemmel bir bilgisayar ve telefon. Ancak bilgisayar, programcilik vs konularda bilgisi ve ilgisi olmayan kullanicilar icin takozdan farksiz olur tabii..

N8 cok kaliteli fotograf ve video cekiyor evet. Daha guzel kismi cekilen video ve fotograflari biraz sabir ve merakiniz varsa uzerinde kurulu gelen photo ve video editor programlari ile sanat eserine donusturme imkani da sagliyor. Bence isik ayarlarini dogru yaptiginiz surece cok basarili sonuclar alabilirsiniz N8 ile. N8'in ses kaydetme kalitesi de mukemmel bu arada. N8 ile kaydedilmis videolardaki sesin kalitesi saniyorum simdiye kadar cikan hicbir telefonda yoktur, yaniliyorsam arkadaslar duzeltirler zaten ama cok cok kaliteli ses kaydi yapiyor N8 yabana atilacak gibi degil.

Son tahlilde N900 yanina N8 alinir mi? Bence alinmaz. N900'un satilacagi varsayilirsa ne alinir? N9 ya da WP7'den flash 10.xx destekleyecek olanin 64 gb versiyonu.

Android isletim sistemli telefonlarin uygulama ve performanslarina diyecegim yok ancak ben android ve ios kullanicisi olmamak konusunda israrciyim. Android benim seceneklerim arasinda yok. Her tarafi oyun her tarafi uygulama ve performans dahi olsa androidi ne kullanirim, ne de kullansin diye birisine tavsiye etmek isterim... Kullanicilarina saygim sonsuz, sakin yanlis anlayip dediklerimden dolayi mesaj bombardimanina tutmasinlar burayi..

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
Keşke şu N900 Türkiye'de olsaydı.Fiyatına,başka bir telefona bakmadan direk ondan alırdım..Androidi ezip geçen tek Nokia telefonu.:hmmm

nonamex

Üye
Keşke şu N900 Türkiye'de olsaydı.Fiyatına,başka bir telefona bakmadan direk ondan alırdım..Androidi ezip geçen tek Nokia telefonu.:hmmm

Bende bu N900 androidi geçiyor androidi geçiyor diye biraz inceledim youtube'da oyunları.

Telefona modifiye bir android sürümü yükleyip (nitdroid) iş yapıyorlarmış. Bende sanıyorum maemo arabirimi ile iş yapılıyor. |-)

seyfipasa

seyfipasa

Üye
bekle biraz daha iphone 3gs al bence.

PriZm

PriZm

Üye
İphone kullanan kişiler alınmasın ama kesinlikle önermiyorum!

o fiyata o özellikleri haketmiyor:hmmm

n8 yerine biraz daha para verip galaxy 2 de alabilirsin ama kesinlikle iphone alma
Apple sadece bir "Marka" özellik denen şey yok o yüzden bu kadar pahalı Cihazlar yapıyorlar

Utku

Utku

Üye
galaxy s2 al 8mp kamera 1080 p çözünürlükte video çekiyor ve af li pişman olursan telefondan anlamıyorum(sun) demektir:d:

ArMaGeDdOn_87

Üye
dostum 1 ay falan daha bekle eylül de Nokia N9 ve iPhone 5 tanıtılcak,bence ikisinden birini al..bence N9 ama..

Anußis

Anußis

Üye
sadece kamera içinse nokia bile dünyaya bas bas bağırıyor en iyi kameralı telefon bende diye ;) zaten 2.8/28 mm diyafram oranı bile bazı yeni pro.makinelerde bile yok

SilentOne

SilentOne

Üye
İphone kullanan kişiler alınmasın ama kesinlikle önermiyorum!

o fiyata o özellikleri haketmiyor:hmmm

n8 yerine biraz daha para verip galaxy 2 de alabilirsin ama kesinlikle iphone alma
Apple sadece bir "Marka" özellik denen şey yok o yüzden bu kadar pahalı Cihazlar yapıyorlar

sana şunu diyem bir mekana gittiqin zaman parliament+iphone4+zippo+araba anahtarı=kız
şunu diyem parliament+nokia 5800+zippo+araba anahtarı=kız yok buradan çıkarılan matematik dersi iphonenin marka olduqu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...