Yoruldum! Gerçekten Çok Yoruldum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Yoruldum! Gerçekten Çok Yoruldum!
Yorgunum şuan bir savaş yorgunu gibi artık elimden bişey yapmak gelmiyor. Güneydoğunun meselelerinden çok yoruldum. Meseleleri çözmeyi bırak, çıkan olayları duymak bile artık yoruyor beni. Kendimi kaybetmek üzereyim özellikle de orucun verdiği bedensel güçsüzlük birşeylere engel olmamı engelliyor. Bir şeyleri iyi yapmaya kalkınca bile kötü oluyorsun hatta arkandan sırf iyilik yaptın diye ölüm fermanları ve ölüm yeminleri sıralanıyor(erkekse gelsinler) ama artık bıktım biraz kendilerine gelmelerini heleki bu ayda rahat durmalarını beklerdim ama nedense bu ayda daha da azıttılar. Taziyelerin ardı arkası kesilmiyor gitmeyincede arkandan küfrediliyor, Günde kaç kişinin özelliklede şehirler arası kaç kişinin taziyesine gidebilecek bir teknolojide olduğumuzu sanıyorlar bilemiyorum.

Dün benzinlik sahibi 2 kardeş öldüründü olayın arkasında pkk aranıyor, ondan önceki gün çocukların kavgasına büyükler karıştı 3 kadın 5 ölü 7 yaralı, dün gece kavga çıktı 3 yaralı, kavgada ayara giren oldu aldığı darbe sonucu öldü, bir hafta önce 3 kişi öldürüldü, sen pkklısın denildi sözlü sataşma bıçaklar konuştu, silahlı çatışmada 4 yaralı, yan baktın kavgasında 2 yaralı, arazi anlaşmazlığı 4 ölü ve birçok yaralı...

Yeter valla artık burama geldi bünyem kaldırmıyor artık ama geçenlerde polisle ettiğim sohpet aslında durumu açıklıyordu... onuda ekleyeyim.

Polis: Türkiyede urfa kadar korktuğum bir yer yok!

Zaza: Neden? Diyarbakır, Hakkarı gibi olayların hat safada ve güvenliğin az olduğu iller var neden yüksek güvenlik içinde korunulan bir urfa sizi korkutuyor?

Polis: Çünkü o illeri tanıyoruz onlar sadece kürt bazıları ise pkk destekliyor neyin ne olduğunu biliyoruz, gücümüzün nereye kadar uzanacağını yada gücümüzün nereye kadar ulaşamayacağını biliyoruz ama urfa öyle değil! Kürdü, Arabı, Zazası, Çerkezi hepsi karma karışık neyin, ne zaman, nerde olacağı belli olmuyor. Her an herşeyin olabileceği bir şehir burası ve bence türkiyenin en tehlikeli şehri...

gerekirse birgün güneydoğudan ayrılırım...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yapacak çok şey var ama insanlarımız eski zihniyeti devam ettirdikçe hiç birşey olmaz orada her gün bir cinayet her gün bir ölüm haberi geliyor sadece sen değil zaza bu duruma hepimiz üzülüyoruz r güzelim ilin adına ŞANLIURFA bile leke sürdü

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
ben artık kendi hallerine bıraktım uğraşacak halim yok

DPool

DPool

Üye
Güneydoğuda yaşamak zor be abi her gün bir taciz olayı oluyor, kan davaları , cinayetler vs. Abi Allah kolaylık versin sana .

Sandrake

Sandrake

Üye
Yorum yok :hmmm

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Sagol halid benim durum iyi yine ALLAH hayatini kaybedenlerin ailelerine sabir versin az once bir bilgi geldi dun gece oldurulen iki kardesin saldirisinda etrafta izlerine rastlanan mermi sayisi tam 40 tane bosa gidenleri saymiyorum bile %90 pkk var olayda harac vermedi diye boyle oldu.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
aslında güneydoğu bölgesi hem turizm hem geçmişi hemde insanları bakımından cok önemli bi yere sahip ülkemizde.Ama şu pkk olayı orayı gerçekten bütün güzelliğini atıp götürüyor.GAP projesiyle daha da güzel olan yerler bu sorunlar olmazsa burası Türkiye için çok önemli bir Turizm kapısı olurdu.Tabi simdide var turizm olarak önemli.Pkk bu kadar ekonomiyi yıpratmasaydı suan tamamiyle hakettiyi yeri bulurdu güney dogu.Onlar da refah içinde yasardı bizde.İnsanları gerçekten cok samimi.Çoğu insan kürtleri yanlıs tanır ama gerçekten oranın insanı bir ayrıdır.Babam Urfada öğretmenlik yaparken orada hic dogru düzgün evinde yemek yemezlermiş her gün başka birinde:)Evin işlerine annem bakmaz oradaki kadınlar hertürlü işi yaparmıs.Gecen Urfaya gittiğimizde ne bileyim ben hiç öyle insanlar görmedim.Gerçekten cok farklılar.Ama iste bu olaylar bütün bunların üstünü örtüyor.Cok yazık...

• Beğen
Tepkiler: zaza
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
aynen

PureFood

PureFood

Üye
Güneydoğuya tayinleri çıkan yeni genç devlet memurları falan nasıl yaşıyorlar acaba. Öğretmenler, savcılar, hakimler falan. Tehdit falan da alıyorlardır. pkk temizlenmedikçe g.doğuda rahat yok ülkemizin insanlarına.

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Heryerin kendine göre pisliği,kötülüğü ve iyi yönleride var bence :oke:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Umarız tez zamanda herşey yoluna girer kimse istemez bu sıkıntıları payımıza düşen dua etmektir.

pelın_

diycek çok söz varda işte nese umarım dıledıgın olur
orası senın yaşadıgınyer ama umarım bigün kurtulursun ordan

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
beni evlatlık alacak biri yokmu batıda :D huzur olsun yeter :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt