Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 Ücretsiz Navigasyon?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goktas19
Üye
Konu Sahibi
5800 Ücretsiz Navigasyon?
5800 Için ücretsiz navigasyon GPS gibi özellikler var mı? Birkaç yol denedim olmadı sizinde önerebileceginiz ücretsiz Navigasyon-GPS var mı? (Hat veya WLAN üzerinden değil)
Larismus
Üye
yok kardeşim. o sadece n8e dahil olan bir şey. çünkü alırken zaten parasını cıkartıyolar onun senden
qpel
Üye
var 5800 da yer kısmında sadece tümleşik gps kalsın konumlama sunucusunu da kapat sonra ister ovinin haritasını yükle ister garmini ki ben garmini tavsiye ederim açık alanda biraz bekle uyduları bulacaktır hemen bulmaz az sabır
var 5800 da yer kısmında sadece tümleşik gps kalsın konumlama sunucusunu da kapat sonra ister ovinin haritasını yükle ister garmini ki ben garmini tavsiye ederim açık alanda biraz bekle uyduları bulacaktır hemen bulmaz az sabır
Bu yazıda önerilen ayarları yaptıktan sonra gönül rahatlığıyla navigasyon yapabileceksiniz. :-)
Ayrıca ömürboyu ücretsiz harita güncelleme özelliği de var biliyorsunuz. Ancak harita güncellemelerini yaparken kablosuz ağa bağlanmanızı öneririm, yoksa şebeke üzerinden internete bağlanır ve harita dosya boyutları büyük olduğundan çok ücret ödersiniz.
5800 Için ücretsiz navigasyon GPS gibi özellikler var mı? Birkaç yol denedim olmadı sizinde önerebileceginiz ücretsiz Navigasyon-GPS var mı? (Hat veya WLAN üzerinden değil)
Garmin çok iyidır v3 gps bölümünde kurulumu anlatılmış o v5'e de oluyor
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Walla ben 5230'daki Ovi Haritalar'ı kullanıyorum. Türkiye haritalarını Ovi Suite ile yükleyip (ya da herhangi bir linkten), sensör ayarlarından Tümleşik GPS'i seçili bırakınca ücretsiz GPS elde ediyorum. Ya da Hatsız tercihde direkt Ovi Haritaları açıp denersin zahmete girmek istemiyorsan
sasa21212121
Üye
Ben garmin yükledim telefona uygulamaya basıyorum bi siyah ekran çıkıyor ve ortasında GARMIN diye bi yazı çıkıyor ve hemen kapanıyor.Neden kapanıyor?
Biliyorsanız bi söyleye bilirmisiniz?
sublieutenant
Üye
Arkadaşım Garmin genel klasörünü hafıza kartının root dizinine atman gerekiyor. Program harita ve genel kullanıcı ayarlarını bulamadığı için kapanıyor