Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turkcell halâ düdüklüyo sizi farkında değilsiniz. Vodafone da sınırsız internet 7,99 tl ! Sadece face değil nereye girersen gir. Ben bazen 400 mb lık film indiriyorum. Reklam gibi oldu ama milleti uyandırmak lazım.
6 ayda indiriyondur o hızla 400 mbytı turkcell 39lira 4gb 2/3 mbps hız napayım vodafonun dandik internetini video bile oynatmıyo o hiz
Del Rey
Üye
Ben yine o facebook uygulamasından giricem ama beklediğimize değmiş.
Deleted.
Üye
Konu Sahibi
vodafonede sınırsız var fakat yavaş. turkcellde sınırsız yok ama vodafoneden kat kat hızlı. çıkmaz içine giriyoruz. aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.
ByAqustiC
Üye
bugün touch'a giremyrm arkadaslar baglantı hatası diyor bi arkadasta da öyle genel bi sorun mu var acaba
vodafonede sınırsız var fakat yavaş. turkcellde sınırsız yok ama vodafoneden kat kat hızlı. çıkmaz içine giriyoruz. aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.