5800 ofw bunlar var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
5800 ofw bunlar var
Arkadaslar bugün yeni güncelleme gelmişmi diye bakim navide asağıdaki resimde v52.0.7 önceden vardı euro2 turkey black ten 2 tane vardı şimdi 3 olmus ortadakine tıkladığınızda size baya güncel dosya çıkıyor bu dosyalar nedir ve v50 önceden varmıydı çünkü bazıları v50 gelecek diyiyorlar sanki bir versiyon eklenmiş gibi navide birde siz bakın.

technicker

technicker

Üye
vay canına

baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
vay canınada ne olduğunu bilmiyoruzki her kodun 3 tane fw i çıkmıs

PureFood

PureFood

Üye
Ee V52.0.007 zaten vardı ki :hmmm
Bize çıkacak olan ya V53tür ya da V60tır. V60 diyenler de var.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
*#0000# ye baktım yok diyor.

baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
ovi suite baktım ben güncelleme var diyiyor tıklıyorum yarım saat yüklendi ama ne güncellemesi var çıkmadı ovi bozuldu sanırım :D

Neyse ben psp devam edecem

PureFood

PureFood

Üye

bende ovi suite yüklü degil ki :(

Yükle PC Suite'den çok daha kullanışlı ve daha kıyak :)
PC suite baydı hem Ovi suitede mağazadaki öneriler falan var çok kullanışlı kesinlikle yükle :oke:

----------Eklendi @ 12:39:52 ---------- Yazıldı @ 12:38:53 ----------

ovi suite baktım ben güncelleme var diyiyor tıklıyorum yarım saat yüklendi ama ne güncellemesi var çıkmadı ovi bozuldu sanırım :D

Neyse ben psp devam edecem

Bende de var gösteriyor hep 7 tane ama onlar benim yüklemediğim absürd güncellemeler.

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
şu güncelleme 5800 bir an önce gelse var ya

baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
onlar olacağını tahmin ediyorum ama belki güncellemedir diye bekledim nedense n97 mini geldi c5-3 geldi 5230 geldi sıra 5800 bunada en yakın zamanda gelecek sanırım

mangdaşire

mangdaşire

Üye
onlar olacağını tahmin ediyorum ama belki güncellemedir diye bekledim nedense n97 mini geldi c5-3 geldi 5230 geldi sıra 5800 bunada en yakın zamanda gelecek sanırım
ben şimdiden söyleyim bu gün eger 5800 a çıkarsa akşam vakitleri gibi çıkar.yani saat 5-6 gibi tekrar kontrol edelim.

baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
Navi hata vermeye basladı yeni sürüm çıkacak yada 5800 yeni versiyon update ediyorlar hadı hayırlısı sizdede veriyormu bu hatayı

PureFood

PureFood

Üye
Yaklaşıyoruz yani oh be sabırsızlanıyorum ama düşünceleriniz doğru mu arkadaşlar

baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
biz şimdi çıkacak demiyoruz yaklasıyoruzdur belki bende navide böyle hata verdi nokia suite bağlanmıyor yeni güncelleme ekliyorlardır belki bekliyecez artık

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
gece gelirse artık iş yerine gelir güncellemeyi yapacağım vallahi :D

ozgunb

ozgunb

Üye
bende ilk başta bu hata vardı. Şimdi Telefon modellerini buluyor. 5800 seçince versiyonu sürekli arıyor. Bakalım ne olacak.

baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
su an navi acıldı ama güncelleme yok aksama doğru gelir iyişallah kendinizi ümitlendirmeyin ama

ozgunb

ozgunb

Üye
diğer telefon modelleri için versiyon geliyor ama 5800 için gelmiyor. İşin garibi X6 için de versiyon bilgileri gelmedi. Acaba iki model için birden mi çıkacak?

nalcam22

nalcam22

Üye
galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt