Nerde okuyacana sen karar vermelisin. Orda biz değil sen eğitim göreceksin. Öylesine ankete katıldım adı güzel geldi.
Ben Gediz Fen Düşünüyom olursaolmazsa uşak anadolu öğretemen
![]()

Ankara'da yok böyle. Fen lisesi ama puan bi hayli düşük.![]()

hangisi evine daha yakınsa onu tercih et.ulaşım sorunun olmaz.zaten bir lisenin egitimi kadar ögrenci de önemlidir.hem e okuldan baktıgıma göre biri 382 biri 476 ile almış.gazi daha iyi gibi duruyor.

birbirlerinin yakınındalar okullarGediz fen yeni açıldı da ondan puanı düşük ama lise süper yatılıda en fazla 2 kişilik odalar var hem de odaları geniş![]()

o zaman atatürk derdim.4 puan bile çok önemli.ben geçen yıl hiç çalışmamıştım ortalama 374 aldım.izmirdeki anadolu liselerinin puanları da 376 ile başlıyordu.2-2.5 puanla anadlu lisesini kaçırdım.birde üstüne üstlük 369 alan arkadaşım son tercihlerde(okullar açıldıgının ilk haftasında bile tercih vardı)anadolu lisesine girdi.yani tercihlere çok dikkat etmek gerekiyor.
ankarada 2 tane atatürk anadolu var
Benim dediğim liselerin puanları;
Gazi: 478
Atatürk: 482
ayrıca ikisi de bana uzakbirbirlerinin yakınındalar okullar
----------Eklendi @ 17:58:42 ---------- Yazıldı @ 17:58:01 ----------
yatılıysa benden uzak olsun![]()
ilk tercihte yerleşmeye bak.eger yerleşirsen ikinci tercihi de yap.merak etme ilk tercihte tutan yere kayıt yaptırırsan ikinci tercihte bi yer tutmazsa oraya girebilirsin.eger ikinci tercihte bi yere yerleşirsen ikinci yere de yaptır kaydını.bu sefer ilk tercihlerde yapılan kayıt otomatik olarak siliniyor diye biliyorum ama bir araştırma yapmanı tavsiye ederim.umarım sizde de bizdeki gibi tercihleri arapsaçına döndürmezler.Terichlerde ilk tercihte yerleşmeye mi çalışmalıyım yoksa beklemeli miyim peki?
Utku™;3582301' Alıntı:sınavınız belli oldu mu ki?![]()
ilk tercihte yerleşmeye bak.eger yerleşirsen ikinci tercihi de yap.merak etme ilk tercihte tutan yere kayıt yaptırırsan ikinci tercihte bi yer tutmazsa oraya girebilirsin.eger ikinci tercihte bi yere yerleşirsen ikinci yere de yaptır kaydını.bu sefer ilk tercihlerde yapılan kayıt otomatik olarak siliniyor diye biliyorum ama bir araştırma yapmanı tavsiye ederim.umarım sizde de bizdeki gibi tercihleri arapsaçına döndürmezler.
KArdeşim tabiki Atatürk Anadolu yav. Ankaranın eniyi okulu sayılır bence. sezenlerdekini diyosun dimi.
Nerde okuyacana sen karar vermelisin. Orda biz değil sen eğitim göreceksin. Öylesine ankete katıldım adı güzel geldi.