Arkadaşlar bi bakmalısınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Copyright^

Copyright^

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bi bakmalısınız.
ben ilk defa cfw yapmaya akrar verdim herşey iyi güzel gitti yaptım telefona flashladım ''qtn_debug_pe_failed_at_startup'' hatası alıyorum bu hatayı nasıl giderebilirim.. :allalla:

forumber

Üye
i8910 hs yimi ekledin?

ModderFurkan

Üye
Açılışta bazı programlar başlamamış

forumber

Üye
hangi modları yüklediğinin listesini yaparmısın...

mardok

mardok

Üye
yaptığın fw C6 fw mi orjinal fw mi yazarmısın

Copyright^

Copyright^

Üye
    Konu Sahibi
yaptığın fw C6 fw mi orjinal fw mi yazarmısın

C6v40

hangi modları yüklediğinin listesini yaparmısın...

N8 stil menü
Yazı ortalama
Rompatcher+
Sohbetler

Kaldırdıklarımda
Drawing
Zip Manager
Quick Office
Welcome
My Nokia
Hakkında
Phone Switch
Grnt.Baskısı
Yardım
Ses komutları
Mesaj Okuyucu
Etkin notlar
Notlar
Akses.Kurulumu
Ovi Rehber
Ovi Müzik
Ovi Senkron
Burada ve Şimdi
Sett.Wizard
Online Paylaşım
Video Paylaşma
Video arama
Internet Telefonu
Podcasting bunlar

Daha devam edicektim modlamaya fakat o hatayı alınca devam etmedim sizden yardımlarınızı bekliyorum..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bence şöyle grup şeklinde modlamaları yeniden yapsan iyi olur. Mesela, c6v40 (hangi cfw ise ismini söylememişsin) ı önce flashla. Sağlam çıkarsa yaptığın modları içerisine atıp bir de öyle flashla. Yine sağlam çıkarsa, kaldırmak istediğin yazılımları kaldır. Son olarak böyle flashla. Mutlaka bir yerde bu hatayı alırsın. Diyelim ki silinen yazılımların flashında bu hatayı aldım. Yazılımları silmeden önceki haline geri dön. Sırayla önce 10 yazılım sil, flashla, sorun yoksa devam et; 10 yazılım daha sil, flashla. Bu şekilde ayrıntılara inerek sorunun kaynağını bulursun.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

• Beğen
Tepkiler: Copyright^
Copyright^

Copyright^

Üye
    Konu Sahibi
Bence şöyle grup şeklinde modlamaları yeniden yapsan iyi olur. Mesela, c6v40 (hangi cfw ise ismini söylememişsin) ı önce flashla. Sağlam çıkarsa yaptığın modları içerisine atıp bir de öyle flashla. Yine sağlam çıkarsa, kaldırmak istediğin yazılımları kaldır. Son olarak böyle flashla. Mutlaka bir yerde bu hatayı alırsın. Diyelim ki silinen yazılımların flashında bu hatayı aldım. Yazılımları silmeden önceki haline geri dön. Sırayla önce 10 yazılım sil, flashla, sorun yoksa devam et; 10 yazılım daha sil, flashla. Bu şekilde ayrıntılara inerek sorunun kaynağını bulursun.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

ben direk c6v40 binh24'ün portladığını modlamaya çalışıyorum. ama dediklerini deneyeceğim sağol :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt