Birde Bu Çıktı! (5800)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Birde Bu Çıktı! (5800)
Arkadaşlar geçenlerde hard format attım tele.Her şey normale döndü.Tüm uygulamlarımı yükledim.1 gün sonra fln bir kaç tema yükleyeyim dedim sonuç böle ve klawye fln zor kendine geliyor.Önceki temaları sildim bir tek sound wawes kaldı yine böle.Önceki temalardan veri fln mı kaldı ndn böle burası

Dtn

Üye
Tema Efektlerini kapatırsan gözükmez o kutucuk,v51 ile gelen bir bug.
Veya beyaz,açık renkli bir tema kullan,görünmeyecektir. :oke:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Kullandığın Yazı Tipi Ne Güzelmiş

• Beğen
Tepkiler: |mermaids_bite|
ultrayer6

ultrayer6

Üye
symbian'ın sembolü işte o :d:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yazı tipini ben de çok beğendim. :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
Sorunu belirtmiş siz yazı fontuna taktınız :D kardeşim tekrardan hard format at kurduğun temalardan kırıntılar kalmıştır... bende daha önceden font zoommer ı kurmuştum onu kaldırdım programsız yazı fontu yükledim PIN kodunu sorarken numaralar çıkmıyodu format attım tekrar proframsız yazı fontu yükledim sorunsuz oldu.. sendede tekrar dene hard formatı...

Dtn

Üye
Deneme boşuna,sürümün özelliği bu,herkeste böyle.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
agalar ilk başta sound wawes vardı sadece orası siyahtı.bir kaç tema yükledim böle oldu.diğer temalardan kalan kırıntılar nerede iştee! Hafıza kartı çıkardım aynı.tel hafızasında bir yerde olmalı.ztn 3 kez format atıom.bu en düzgün formatım.tekrar format atamam.Yazı fontunu beğenenlere teşekkür fontun ismi Bauhaus ben flipfonttan yaptım fontu.forumda mevcut ztn

seyfo_enkaz

Üye
bence önemseme fazla takma yazı fontuna gelince gıcık06 senin kullandığın font uyumlu değilmiş o programsız font yüklemeyle alakalı değil :)

Dtn

Üye
Tema efektlerini kapat da bir bak bakalım? Yalnızca dene,format atmaktan daha kolaydır emin ol.
Çok kalıntı olduğunu düşünmek istiyorsan formatla dur,bu konu kaç kere açıldı,v51 ile gelen bir bug. kabullenin artık şunu |-)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
tema efektlerinden dolayıdır.kapatınca hiçbir sorun kalmaz.

bthn_997

bthn_997

Üye
Tema efektlerini kapat da bir bak bakalım? Yalnızca dene,format atmaktan daha kolaydır emin ol.
Çok kalıntı olduğunu düşünmek istiyorsan formatla dur,bu konu kaç kere açıldı,v51 ile gelen bir bug. kabullenin artık şunu |-)

@10 haklı beyler o beyaz şey efektleri açınca geliyor
menü açıkken menüyü kaydırdığında gidiyor o beyaz çerçeve :D

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Abiler şimdi kapadım düzeldi fakat tema efeksiz de olmazki! Yani orası v51 de geldi dionuz da nie öle bişi yapsınlar ki_?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Abiler şimdi kapadım düzeldi fakat tema efeksiz de olmazki! Yani orası v51 de geldi dionuz da nie öle bişi yapsınlar ki_?

ben bayadır efektsiz kullanıyorum,çok hızlandı telefon.bizim arkadaş efektler açık kullanıyor,tarayıcıyı bi açtım telefon dondu kaldı...

PureFood

PureFood

Üye

Hata işte adı üstünde olabilir yani.
Olur, bal gibi olur telefonun da hızlanıyor.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Hacı biraz da görsellik yani bnm tel sound waves'de ztn hızlı

Dtn

Üye
Ben nokia white diye bir tema kullanıyorum,beyaz olduğundan hem güzel görünüyor,hem de efektler açık ama o kutucuk belli olmuyor. öneririm :) ama efektsiz daha hızlı tabii,alışırsın bir süre sonra ona da

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Link verseydin aga.Bulamadım ki ben onu

SilentOne

SilentOne

Üye
genç cfw kur kurtul bole hatalardan

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Bende cfw kurmayı düşünüyorum da pc hata verior.Bir arkin pc'sinde yapacağım.Bir sorum olacak.cfw atarken tel kapandı atamadım yani yarıda kesilince fln hiç açılmıo ya.Granti dışı mı kalır yoksa telde cfw kuruluyken tele bişi olursa mı garanti dışı kalıo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt