N9 Tanıtımı

Sponsorlu Bağlantılar

ultrayer6

ultrayer6

Üye
inceleme video konusu neden kilitlendi acaba :hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
bissürü konu var aynı olarak

ultrayer6

ultrayer6

Üye
tanıtım videosu değil, inceleme videosu diyorum.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
babamın kafaya girersem ön siparişle aldırırım...

WebStyle

WebStyle

Üye
1gb ram olması gerçekten çok iyi olmuş. Telefon da işlem yaparken en azından zorlanma olmaz.. Ama keşke işlemci de çift çekirdekli olsaymış o zaman telefon tadından yenmezdi işte ama bu haliyle de gerçekten Nokia'nın son harikasi gibi görünüyor.. Ah be Nokia keşke N8 bu özellikler de olsaymış ne güzel olurdu. Şahsen N8'e verdiğim paraya acıyorum şu anda.. :S

Raskoln

Raskoln

Üye
Mesele yeni telefon yaratmak değilki mevcut işletim sisteminin yaygınlığını, kullanışlılığını geliştirmek. Örnekse benim için en önemli kullanım alanlarından birisi canlı yayına ulaşmak bu konuda en profesyonel çalışmalardan biri olan Tivibu önce iphone için üretildi symbian'a ne zaman geleceği belli değil. Ttnet müzikte aynı daha pek çok kullanım alanını boş bırak W7 işletim sistemi kullancağım de bundan sonraki cihazlarımda sonra hop amiral gemini Meego ile yarat. Bakalım bu işletim sistemini nasıl yaygınlaştıracak Nokia. Yaratıcılığına diyecek yok adamların ama.....

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
n9 bluetooth 2 kullancak deniyodu hayal kırıklığına uğramıştım meğer bluetooth 4 müş :naughty:

Uruloki

Uruloki

Üye
bt 4 değil nokianın sitesinde bt 2 olarak geçiyor

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bt 4 değil nokianın sitesinde bt 2 olarak geçiyor

• Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth v4.0 + EDR ve GPS / aGPS bağlantı seçenekleri,
maxicep anasayfasındaki n9 konusunda okudum bluetooth 4.0 yazıo maxicep adminleri yanlş yazmış o zaman heyecanlanmıştım bi an

varya otg bluetooth ve kamerada n8 in altında bi performans olmazsa harbi alınır bu telefon heyecanlandırıyo insanı fiyatıda eğer söylendiği gibiyse (vergiler binmezse) muhteşem bişey olcakkkk

AYNA

AYNA

Üye
n8'in pabucu dama atılacak desenize:ehe:ehe

nonamex

Üye
N8 fos çıktı bu da fos çıkacak

uribaju

uribaju

Üye
ilk ve son telefon deneme surumu gibi

nonamex

Üye
ilk ve son telefon deneme surumu gibi

5800 Nokia nın ilk dokunmatigi bir çuval sorunla piyasaya çıktı. N8 Nokia'dan iyi bir telefon beklerken bir çuval sorunla piyasaya sürüldü. Bu telefonda yüzde 90 ihtimal sorunlu çıkar..

uribaju

uribaju

Üye
islemci secimi kotu gercekten rakiplerinde 1.4 cift cekirdek islemci varken :S

[alikan]

[alikan]

Üye

Sen dedin ya tamam N8 fos o zaman adamlar üretimi satışları durdursun dükkanı kapatsın neden çünkü N8 fos. Bu N8 de fos'sa ne iyi anlamadım gitti.
Ayrıca bir şeye açıklık getirmekte fayda var Nokia'nın düşük hızda işlemci kullanmasıyla ilgili bu forumda bir çok kişi bunun için konu açtı bilgilendirme yaptı.
N8 in mevcut işlemci hızıyla diğer 1GHz veya daha fazla hızda işlemci kullanan telefonlardan daha hızlı olduğu, verilen komutları görevleri telefon işleyişlerini yerine getirmek için 1GHz işlemciye gerek duymadığı anlatıldı, ha konulsa daha iyi olurdu elbette, neden çünkü biz hiç doymayız hep daha fazla isteriz. Bu telefonları üreten mühendislerden daha iyisini biliriz biz ondan..

Birde şunu çook merak ediyorum N9 gibi bir cihaza sadece 8mp diye burun kıvıranlar profesyonel fotoğrafçı sanırım 8mp ve herhangi bir 8mp değil Carl Zeiss optik lens kullanan 8mp bir kamera neye yetmez pek anlamadım.? Çektiğiniz resimleri Dev boyutlarda afiş yapıp tabela diye mi kullanacaksınız.?? İlla ki dört dörtlük bir cihaz değildir illa ki eksikleri bulunur ama böyle bir cihaz kimin neyine yetmez bana biri söylesin...?

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN, Melih Burak ve saruman_me
pRime.

pRime.

Üye

Çıkmaaaz android kuruluyo!

----------Eklendi @ 09:16:02 ---------- Yazıldı @ 09:14:58 ----------

5800 Nokia nın ilk dokunmatigi bir çuval sorunla piyasaya çıktı. N8 Nokia'dan iyi bir telefon beklerken bir çuval sorunla piyasaya sürüldü. Bu telefonda yüzde 90 ihtimal sorunlu çıkar..

Arkadaşım linuxten bahsediyoruz burda, güldürmeyin adamı

----------Eklendi @ 09:17:24 ---------- Yazıldı @ 09:16:02 ----------

[alikan];3542990' Alıntı:
Sen dedin ya tamam N8 fos o zaman adamlar üretimi satışları durdursun dükkanı kapatsın neden çünkü N8 fos. Bu N8 de fos'sa ne iyi anlamadım gitti.
Ayrıca bir şeye açıklık getirmekte fayda var Nokia'nın düşük hızda işlemci kullanmasıyla ilgili bu forumda bir çok kişi bunun için konu açtı bilgilendirme yaptı.
N8 in mevcut işlemci hızıyla diğer 1GHz veya daha fazla hızda işlemci kullanan telefonlardan daha hızlı olduğu, verilen komutları görevleri telefon işleyişlerini yerine getirmek için 1GHz işlemciye gerek duymadığı anlatıldı, ha konulsa daha iyi olurdu elbette, neden çünkü biz hiç doymayız hep daha fazla isteriz. Bu telefonları üreten mühendislerden daha iyisini biliriz biz ondan..

Birde şunu çook merak ediyorum N9 gibi bir cihaza sadece 8mp diye burun kıvıranlar profesyonel fotoğrafçı sanırım 8mp ve herhangi bir 8mp değil Carl Zeiss optik lens kullanan 8mp bir kamera neye yetmez pek anlamadım.? Çektiğiniz resimleri Dev boyutlarda afiş yapıp tabela diye mi kullanacaksınız.?? İlla ki dört dörtlük bir cihaz değildir illa ki eksikleri bulunur ama böyle bir cihaz kimin neyine yetmez bana biri söylesin...?

+++

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
ultrayer6

ultrayer6

Üye
arkadaşlar 5800 nokia'nın ilk dokunmatiği değil.

Bkz. Nokia n900

2005 mi 2006 mı ne o aralar çıktı.

Utku

Utku

Üye

SGS2
+1080p 30 fps
+2 mp ön kamera
+Çift çekirdek 1,2 ghz işlemci n9 tek çekirdek 1ghz
n9 dan eksisi yok fazlası var :D:oke:

----------Eklendi @ 10:30:22 ---------- Yazıldı @ 10:29:05 ----------

[alikan];3542990' Alıntı:

1ghz telefonlardan hızlı mı ...:kop:

----------Eklendi @ 10:31:15 ---------- Yazıldı @ 10:30:22 ----------

arkadaşlar 5800 nokia'nın ilk dokunmatiği değil.

Bkz. Nokia n900

2005 mi 2006 mı ne o aralar çıktı.
n800 o:ehe

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
Uruloki

Uruloki

Üye
utku unutma ki N900 çift çekirdekli androidlere kafa tutuyor sen o telefonlardaki linux gücünü görmüyorsun html 5 benchmark ında 257 puanı var chrome hariç tüm web browserları geride bırakıyor ee nerde çift çekirdek gücü ya da sen video oynarken videoyu sağ sola çekerel ve video oynamaya devamederken SGS2 de yap bakıyım o işlemi telefon yanımıyor mu ne yapıyor android kan emici bir sistemden başka birşey değil

pRime.

pRime.

Üye
Utku™;3543289' Alıntı:

SGS2
+1080p 30 fps
+2 mp ön kamera
+Çift çekirdek 1,2 ghz işlemci n9 tek çekirdek 1ghz
n9 dan eksisi yok fazlası var :D:oke:

N9 sürekli odaklı 720p
Gs2 dandik 1080p
N9 Meego
Gs2 Android
Ön kameranın 2mp olması çok hayati bi artı olsa gerek. :D
videoları izleyin ve hız neymiş, hangisi hızlıymış görün boş yorum yapmayın burda.:oke: Hem ayrıca android daha çift çekirdekten eşit şekilde yararlanamıyo gelıp burda bununla övünmeyin :oke:

----------Eklendi @ 10:46:10 ---------- Yazıldı @ 10:44:48 ----------

utku unutma ki N900 çift çekirdekli androidlere kafa tutuyor sen o telefonlardaki linux gücünü görmüyorsun html 5 benchmark ında 257 puanı var chrome hariç tüm web browserları geride bırakıyor ee nerde çift çekirdek gücü ya da sen video oynarken videoyu sağ sola çekerel ve video oynamaya devamederken SGS2 de yap bakıyım o işlemi telefon yanımıyor mu ne yapıyor android kan emici bir sistemden başka birşey değil

Bak adam yazmış...

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
Takipçi Satın Al

Üst Alt