C7'ye N8 kamerası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
C7'ye N8 kamerası
arkadaşlar aklıma geçen gün geldi, c7ye n8 veya başka bir nokiadaki kamerayı takabilir miyiz? Legal veya illegal şekilde yaptırmayı düşünüyorumda mümkün müdür bu? telefon sisteminden anlayan arkadaşlar mesaj atarlarsa sevinirim..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
nasıl bi hayal gücün var senin kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Quaresma53
catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
hayal gücü değil, kamera parçalarının takılıp çıkarılabilir olduğu varsayılırsa mantıklı, sadece c7 kartının başka kamera takıldgnda bile o kamerayı tanıyıp tanımadığını merak ettim..

electroizm

Üye
arkadaşlar aklıma geçen gün geldi, c7ye n8 veya başka bir nokiadaki kamerayı takabilir miyiz? Legal veya illegal şekilde yaptırmayı düşünüyorumda mümkün müdür bu? telefon sisteminden anlayan arkadaşlar mesaj atarlarsa sevinirim..
baba sen aşmışsın yaa seni köye muhtar yapmak gerek :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Quaresma53
Utku

Utku

Üye
Yapılabilir ama otofokussuz bir parça takarsan

Starsley

Bir arkadaş 10mp çıkartabilirim diyordu .. :D

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
c7nin firmwaresiyle oynayıp autofocuslu yapılabilir gibime geliyor bana ama firmwarei kim yazacak?

uribaju

uribaju

Üye
yapılabilir bence de ama bu işten anlayan biri olmalı nasıl otg ile usb okutabiliyosak harici kamerayı bağlayıp farklı bir kamera kullanılabilir :oke:

trontr

Üye
yapılabilir bence de ama bu işten anlayan biri olmalı nasıl otg ile usb okutabiliyosak harici kamerayı bağlayıp farklı bir kamera kullanılabilir :oke:

yanında kamera taşıyacaksan, git 300-400 lira ver al bitane dijital fotoğraf makinesi illa telefona yaptırcak töbe töbeee

• Beğen
Tepkiler: ErcanSenn ve Quaresma53
uribaju

uribaju

Üye
yanında kamera taşıyacaksan, git 300-400 lira ver al bitane dijital fotoğraf makinesi illa telefona yaptırcak töbe töbeee
sen konu ile alakasızsın herhalde arkadaş böyle birşey olabilirmi dedi yani imkanı var mı anlamında bende var diyorum git taktır demiyorum okuduysan :S

pasha14

pasha14

Üye
c7nin firmwaresiyle oynayıp autofocuslu yapılabilir gibime geliyor bana ama firmwarei kim yazacak?

AF yazılımsal olduğu kadarda donanımlada alakalıdır. Yazılımla ne kadar oynarsan oyna çok az bir değişiklik olur zaten yazılımla oynamayada hiç gerek yok. CameraPro vb programlarla Makro modunda resim çekilebiliyor çeken arkadaşlar var ama ben bir türlü başarılı olamadım...

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
AF yazılımsal olduğu kadarda donanımlada alakalıdır. Yazılımla ne kadar oynarsan oyna çok az bir değişiklik olur zaten yazılımla oynamayada hiç gerek yok. CameraPro vb programlarla Makro modunda resim çekilebiliyor çeken arkadaşlar var ama ben bir türlü başarılı olamadım...

çekilmiyor evet.. Bulanık çıkıyor yakından, uzak çekimleri de çok muazzam değil..

KO9

KO9

Üye

Al işte N8 kamerası dediğimiz şey şuncacık bişi niye yadırgıyorsunuzki elektronikten anlayan biri onu ordan alıp c7 anakartına aynı şekilde monte edebilir... ama gel gelelim yazılımsal ayarı yapmakta lazım en iyisi fotoğraf makinesi alıp :) C7 mizle sadece video çekelim :D

cabal21

cabal21

Üye
n8'in kamerası bir soket le zaten geçme olarak monte edilmiş telefona. anakartları 2 telefonunda aynı olduğunu söyleniyor ve büyük ihtimalle 2 telefonunda kamera soketleri aynı olabilir. eğer soketler aynısysa test edilebilir fakat c7'nin arka kısmında bir delik açmak lazım kameranın sığması için. n8 de kullanılan kamera gerçekten çok büyük.

en son arkadaşımızın eklediği resime gelince arkadaşım o n8'in ön yüzünde bulunan kamera. Arka kamera ondan kat ve kat büyük.
kameranın yandan çekimini bulabilirseniz ne kadar büyük olduğunu daha net anlarsınız.

• Beğen
Tepkiler: uribaju
catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
delik olayı kolay açılması sorun değil sadece aklıma takılan af sorunu.. Afli hale gelir mi bunada cevap bulursam yapmayı düşünüyorum..

esatgelmedi

Üye
gereksiz bir muhabbet kafa yoracak daha önemli şeyler var BENCE. kamera değiştirmekle uğraşacağına otur yazılım kısmıyla uğraş sayende yeni oyun uygulama vb sahibi olalım. Bol bol dua ederiz sana :oke:

cabal21

cabal21

Üye
oto focus zaten kamerada olan bir özellik. mercekleri o anki görüntü kalitesine göre ileri geri oynatarak odaklıyor ve bu da n8'in kamerasında mevcut.

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
oto focus zaten kamerada olan bir özellik. mercekleri o anki görüntü kalitesine göre ileri geri oynatarak odaklıyor ve bu da n8'in kamerasında mevcut.

arkadaşım sen muhabbeti biliyor musun? Yoksa yazmış olmak için mi birşeyler yazıyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt