baba sen aşmışsın yaa seni köye muhtar yapmak gerekarkadaşlar aklıma geçen gün geldi, c7ye n8 veya başka bir nokiadaki kamerayı takabilir miyiz? Legal veya illegal şekilde yaptırmayı düşünüyorumda mümkün müdür bu? telefon sisteminden anlayan arkadaşlar mesaj atarlarsa sevinirim..

baba sen aşmışsın yaa seni köye muhtar yapmak gerek![]()
yapılabilir bence de ama bu işten anlayan biri olmalı nasıl otg ile usb okutabiliyosak harici kamerayı bağlayıp farklı bir kamera kullanılabilir![]()
sen konu ile alakasızsın herhalde arkadaş böyle birşey olabilirmi dedi yani imkanı var mı anlamında bende var diyorum git taktır demiyorum okuduysan :Syanında kamera taşıyacaksan, git 300-400 lira ver al bitane dijital fotoğraf makinesi illa telefona yaptırcak töbe töbeee
c7nin firmwaresiyle oynayıp autofocuslu yapılabilir gibime geliyor bana ama firmwarei kim yazacak?
AF yazılımsal olduğu kadarda donanımlada alakalıdır. Yazılımla ne kadar oynarsan oyna çok az bir değişiklik olur zaten yazılımla oynamayada hiç gerek yok. CameraPro vb programlarla Makro modunda resim çekilebiliyor çeken arkadaşlar var ama ben bir türlü başarılı olamadım...
aynen konuyu ilk gordum bu nasil bir dusunce diye dusundum ki sen yazmissinnasıl bi hayal gücün var senin kardeşim

C7 mizle sadece video çekelim 
oto focus zaten kamerada olan bir özellik. mercekleri o anki görüntü kalitesine göre ileri geri oynatarak odaklıyor ve bu da n8'in kamerasında mevcut.