N8 tuş kilidi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cyngus06

Üye
    Konu Sahibi
N8 tuş kilidi
arkadaşlar forumdada arattım fakat N8 tuş kilidi için program bulamadım.sadece FW ye atılmasıyla ilgili şeyler var.. benim telde orjinal fw var başka bişey kurmak istemiorum acaba n8 tuş kilidi için program yok mu kurup çalıştırabilecegimiz...?

bthn_997

bthn_997

Üye
ben de çok istiyorum :pro:

Febris

Febris

Üye
daha yok. Ama c5 var forumda

-efşan

-efşan

Üye
dostum yazılım içeriğinden dosyalar alınıp sis olarak paketlenirse olabilir

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
N8 tuş kilidini bi arkadaş sis e çevirmişti ama yüklerken dosya bileşeni hatasını veriyordu. yani uygulama olarak yüklemek pek mümkün değil. tabi şimdilik.

-efşan

-efşan

Üye
dostum ozaman telin hackli ise siscontents ile aç programı içeriğini hafıza kartına at sonra telefonda bir dosya yöneticisiyle (xploreyi öneririm) c'ye at dosyaları

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
arkadaşlar forumdada arattım fakat N8 tuş kilidi için program bulamadım.sadece FW ye atılmasıyla ilgili şeyler var.. benim telde orjinal fw var başka bişey kurmak istemiorum acaba n8 tuş kilidi için program yok mu kurup çalıştırabilecegimiz...?

konuyu symbian^3 e açsana

KELGER

KELGER

Üye
kardeş adam s^3 kullanmıyorki s^3 e açsın konuyu S^3 kullansa zaten s^3 kilidini neden istesin

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce atın cfw gitsin zaten nokia 5800 için desteqi kaldırdı

bthn_997

bthn_997

Üye
bu yaz atcam heralde ben de

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ben 5800 ve i900 galaxy kullanıyorum sağolsun i900 da isteğim şeyler var ama 5800 la oynamak kadar zevkli değil :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt