Piskopatca Zevklerimiz :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuncay.erol

Tuncay.erol

Üye
    Konu Sahibi
Piskopatca Zevklerimiz :D
Aşağıdaki yazacağım şeyleri ,sen ne pis adamsın ucube şeyleri buluyorsun diyeceksiniz. Bunlar keyif aldığımız neredeyse her zaman yaptığımız ama başkalarına tarif edemediğimiz zevklerdir. Anlatamayız ama hemen hemen herkesin içinde bir tatmin oluşturur. İstisnalar da olabilir .Yok yaaa ben böyle değilim diyeniniz azınlıktadır. Büyük bir kısmı doğrudur.

1- Yellendiğimiz zaman ortaya çıkan kokuyu duymaktan keyif alırız  Ancak bu kokuyu başkası duyarsa ona iğrenç gelir. Çoğumuzun koku hoşuna gider. Hatta yatakta yellenirken hem rahatlarız hem zevk alırız. Evliler en çok zortlatanlardır. Bu tarif edilmez bir saniyelik keyiftir içimizde. Koku eşinizi etkiler. Tuvalette büyük çişinizi yaparken aynı kokudan Nefret edersiniz. Yellenmek ayrı bir keyiftir.


2- Kadınların adet bitiminden hemen sonra keskin bir koku kalır. Bu koku geçici 2-4 gün sürer. Kadın burnu koku almada erkekten daha hassastır. Kendi dişilik kokusunu duyar ve bundan zevk alır. En büyük korkusu ise karşıtcinsin erkeğinin bu kokuyu duyarsa tepkisidir. Kadın kendi kokusundan zevk alır,ama beyninde adet kanaması hep hastalık pislik olarak kazınmıştır. Erkeğe karşı en zayıf anı olduğu için, İğrençlik duymakla keyif arasındadır. Bu asla tarif edilmez.


3- Bir tarafınız yandı iyileşiyor , yara oldu, doktor dedi ki fazla ellemeyin kabuk bağlasın. Çok kaşıntılı bir yeri kızarttınız. Banyo yaparken ılık sıcak suyu yaranın yerine tutunca korkunç zevk keyif alırız hatta duş telefonunu o yara bölgesi üstünde dolaştırırız. Acayip keyiflidir.


4- Bir yeri kaşımaktan tarif edilmez bir şekilde keyif alırız. Ama üst üste kaşıdığımız yerlerden. Kadınlar erkeklerden daha fazla kaşınırlar. Kaşınmak neredeyse orgazm gibidir.


5- Turşu suyu içerken acayip zevk alırız. Aşırı tuzlu zararlı olduğunu bile bile. Sırf turşu suyundan zevk alanlar için büyük bardakta çeşit acılı karışımlar yaparlar turşucular. 1 bardak yetmez.


6- Acı korkunç bir zevk verir çoğu insana. Bu yüzden çoğu kişi hemaroid olsa bile acıyı bırakmaz. Acı biberden zevk alanlar nerdeyse orgazm olur. Bırakılması çok zordur yerken. Batılıların keşfetmediği bir keyiftir. Uzakdoğuda resmen acı biber ayinleri yapılır. Acı biber ve acı sarımsakla resmen öldürücü acıya bandırarak bazı yemişler yerler he yerken de ailece yada topluca restoranda . Bağırırlar ssssssssss diye 15-20 kişinin sesini duyarsınız.. Acı içine işler rengi değişir. Uzakdoğulu insanı yedikleri acı wc de sizin gibi hiç etkilemez. Hemoroid olmazlar. Bu acıdan keyif alma zevkini kimse tarif edemez.


7-Çişini uzun süre tutmuş bir erkek wc de idrarını boşalırken kadından daha fazla zevk alır soğuk havada ise orgazm gibi resmen titrer. Kadınlar erkekleri tiyatroda işeme taklidi yaptıklarında bu titreme silkinme hareketini taklit ederler. Kadınlar ise bir dizi seyrederken çişini tutmaktan keyif alır bu tarif edilmez.


8- Çok yorgunsunuz, hava terli sıcak Soğuk bir Gazlı içecek korkunç zevk verir. Soğuk havada ise çok acıktınız sıcak limonlu veya sirkeli keskin çorbalar korkunç zevk verir. Direkt içinize işler. Çorbayı içerken burnunuzdan sümük geliyorsa. Orgazm belirtisidir.

9- Benzin kokusu çoğu kişiye keyif verir. Özellikle doğu bloku rus ülkelerinde içine katkı konulan ve ilk defa duyulan benzin kokusu acayip keyifli gelir.
Sigara paketini ilk açtığınızda, sigaranın ilk yaydığı ham tütün kokusu çoğunuzun hoşuna giderken sigara içen kötü kokar. Kibriti ilk çaktığınız anda yanan kükürt kokusu, bally nin benzol kokusu hoşunuza gider.

 


bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
hepsi iğrenç ama doğru :D
 
Tuncay.erol

Tuncay.erol

Üye
    Konu Sahibi
Öle ama her insan yapar bunları :aha:
 
bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
haklısın :D
 
maxirabit

maxirabit

Üye
Makaleyi yazan kişi hayattan sadece zevk alıp,orgazm oluyor heral de her cümlesine yansıtmış.
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105 ve J_JoKeR_R
serecans

serecans

Üye
aynen
 
dufy85

dufy85

Üye
doğamızda var napalım kardeşim :D
 
burak9400

burak9400

Üye
kendimden iğrendim layn :d:
 
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Ya Bu ne biçim konu böyle.Bayanların adetinden,orgazmdan falan filan bahsediliyor.Terbiyesiz şeyler içeriyor
 
mangdaşire

mangdaşire

Üye
bide banyoda göbek deligini eli sabunlayıp iyice kayganlaştıgından emin olunca parmagı köküne kadar sokarak karıştırmak,kulagı karıştırmak,dişleri fırçalamadıysak o pisligin dişlerin üzerindeki durdugu yeri tırnakla veya kürdanla almak var.daha böle bissürü müthiş zevkler var.denemeye deger :D :ehe:d::kop2:
 
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Cidden yapıyo musun bunu :S :S :S :S :S
Ya böyle bir konuda böyle şeylere şaşırma güzel kardeşim ya.Konuya bak,bu psikopatça zevkler değil bu iğrenç zevkler.Psikopatça zevk dediğin,düşmanından kan akıttığında rahatlamaktır.Psikopatça zevk dediğin,sol göğsüne sevdiğinin baş harfini yazmaktır vs.vs.
 
dufy85

dufy85

Üye
kardeşim tamam doğamızda var ama her yaptığımızı söylemeyelim :D

göbek deliğimi böööğğğ :D
 
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
haha hepsi doğru :d::d:
 

Kedi Yavrusu

Üye
korkulacak birşey sadece konuya ayak uydurmak için :D:ehe hani yoksa göbek deligimi parmaklamaya pek de meraklı degilim :D:naughty::aha:

parmaklamıyo ki arkadaş köküne kadar sokuyomuş parmağı :D göbek kordonunun içine içine :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt