Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar bana hack'te yardım edebilcek war mı??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zavendikli
Üye
arkadaş imei ver msnene atarim 1 gun sonra
dufy360
Üye
Konu Sahibi
ya dostum bna lınk werdın ya orda 3carpı4 4carpı4 fılan yazıo. hngsını ındırıyım??
snuriarslan
Üye
İmei'ye ne gerek var. Arkadaşın istediği FW'yi zaten gösterdik. Ve büyük bir ihtimalle şuan onu yapmakla meşgul.
tamam o 3carpı4 u ındırdıkten sonra nereye atıcaz???
snuriarslan
Üye
Fark etmiyor, masaüstüne falan kaydet dosyaları. Daha sonra JAF ile telefona at. Çok basit, gözünde büyütme.
dufy360
Üye
Konu Sahibi
pc suıtı yukledım. 3 5 dk baglı kaldı. drıverlerı yukledı. jafı fln yukledım. smd kuruluma gecıcem. tkrr telı bagla pc ye dıo. ama hng modda baglıyım. depolamada mı yoksa pc suıt modunda mı baglıyım.?
snuriarslan
Üye
Depolama. Hafıza kartını biçimlendir. Unutma ama telefondaki bütün veriler de gidecek.
Ovi suite açık olsun
Jaf yüklerken evet hayır diyor orda hayır diyeceksin(new version falan yazması gerek oraya dikkat)Jaf yüklerken ama fw atarken değil bu.
Driverları bir arkadaşımız pcsi bulamadı.Phoenix yükledik önce(driverları yükler otomatik) sonra jaf ile attık.
Hafıza kartını biçimlendir(Sistem dosyalarını silin diyorlar ama garanti olsun yedekle rehberi resimleri müzikleri)
Hard format at
Kapalı halde bağla.
Verdiğim linkte anlatım linki var HD tam ekran swf olarak.
Tüm bunlara rağmen yapamadıysan msnini ver,bana ulaş ve teamviewer yükle.
snuriarslan
Üye
Arkadaş halletti zaten. Tamamdır yani (:
'Şeref'
Emekli Yönetici
oov halletmişsin gördünmü okadar zor değilmiş dimi bide para vericektin millete..