Samsung Star Programlar 2 %100 Çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

JavaStar

JavaStar

Üye
Javalara virüs girmez antivirüs işi saçma bir kere yüklemeyin derim.Media playerde uyduruk birşeye benziyor.Öyle quick boosta basmaklada ram rahatlamaz.Ama yinede emeğin için sağol

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Javalara virüs girmez antivirüs işi saçma bir kere yüklemeyin derim.Media playerde uyduruk birşeye benziyor.Öyle quick boosta basmaklada ram rahatlamaz.Ama yinede emeğin için sağol

1.Bu program telefonun sistemini değil '' telefon hafızasını '' yani telefon hafızasındaki resimleri vs. ve hafıza kartını :oke

2.Media playerin neye benzediği önemli değil çalışması yeterli :oke:

3.Pc içinde var böyle programlar ram rahatlatma adı altında ve bir çok kişide bunu kullanıyor eminim sende kullanıyorsun ve bunlardada quick boosta basıyosun değilmi ?
- Evet . ..... e o zaman . ?

rica ederim , sende sağol .

miracko

Üye
Hocam bu wmp den sarkı yürütemedm bn :D Onu s.etde İndirdim içinden ram programı cıkmadı ?

Paragorn

Paragorn

Üye
Sağol usta antivirüsü kuruyorum.

asdf1905asdf

Üye
saol işime çok yaradı :D

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim , sende sağo .

rafsan

Üye
Merhaba
Bu FileExplorer de hata veriyor neden acaba?

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
bilemiyorum , telefonu kapatıp açın tekrar yükleyin eğer yine çalışmazsa firmwareyi değiştirinn :oke:

12_taraftar_fb

Üye
bi linke bakabilr misiniz?4 shared artık yok başka bir yükleme sitesine upload ederseniz sevinirim örneğin boxca.com

bursa1616

bursa1616

Üye
inş çalışır lüfen başka yere de up et link engelli

Bayberk

Üye
Paranoya kardeşim linkleri boxca.com dan yüklesen daha iyi olmaz mı ? link engelli.

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
yakın bi zamanda başka yere yükleyeceğim :oke:

ogg07

ogg07

Üye
Saol ustadd :) emege saygı

hayylaz01

Üye
dostum 4shared yasaklı diyor bende :(