ne yapicam ben yaa :( :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
ne yapicam ben yaa :( :(
televizyon izlemeyi sevmem
daha çok radyo dinlerim
evde i$ yaparken yemek yaparken vs hep radyo ..
$imdi radyoda çikan reklamlar var ..istanbulda butun i$yerlerinin telefon numaralari aklimda hepsini ezbere biliyorum.
çigkoftecisinden boncukcusuna ototamircisinden hali yikama fabrikalarinin ve daha birsuru i$yerlerinin butun telefon numaralarini ezbere biliyorum bilmekle kalmayip adam reklamlarda solerken bende onunla bi soluyorum
nasil kurtulcam bu dertten gereksiz butun numaralari alio beyin :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:
sinir oluyorumm :off:

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu iyi mi kotu mu :D

huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
Bu iyi mi kotu mu :D
oglum neresi iyi ben yurtdi$inda $ey pardon batmanda ya$iorum ..istanbuldaki i$yeri numaralarini ne yapim çok sayida i$yeri tel numarasi var beyinde
gereksiz bencee
bo$a yer tutuyo tabi ki kotu ne yapayim nasil kurtulayim hayir adamla bi bende soluyorum numarayi ona çok sinir oluyorum evdekilerin eylence konusu oldum yaa:ağlarım:

Revengeful

Emekli Yönetici
Kitap oku radyoya ara ver :hmmm

Burak

Üye
kapat radyoyu :D
kendin müzik aç abla.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
kafanı duvara felan çarp hızlıca :ehe belki unutursun :D

huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
Kitap oku radyoya ara ver :hmmm
kitap okuyorum zatenn elimdeki son kitap
yazin alcam dahaa da hemen bitmesini istemiorum

kapat radyoyu :D
kendin müzik aç abla.
açiyorum e$im bekarken çoooooooooooook kaset cd almi$ sirayla dinliyorum onlari bazen hep ayni kafayi yiyorum :ehe

kafanı duvara felan çarp hızlıca :ehe belki unutursun :D
hee vururken sadece numaralar silinsin diyee ne yapabilirim
hepsi silinirsede kotu olur:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
11880 i ara

zaza

zaza

Üye
Abla sakin seninki psikolojik :D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
zamana bırakmalısın bence düzelir kesin her insan bazı şeylere taktımı takıyor mesala benım kuzen oda aynı boyle rehberindeki numaralrın hepsnı ezberledi 70 tane oldugun biliyorm :) şimdi bıraktı ezberlemyi oda zamnla sıkldı ondan .yanı ablacım zaman herşeyin ilacıdır :)

huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

Abla sakin seninki psikolojik :D
saol

zamana bırakmalısın bence düzelir kesin her insan bazı şeylere taktımı takıyor mesala benım kuzen oda aynı boyle rehberindeki numaralrın hepsnı ezberledi 70 tane oldugun biliyorm :) şimdi bıraktı ezberlemyi oda zamnla sıkldı ondan .yanı ablacım zaman herşeyin ilacıdır :)
dinlemesem biraz ara versem olur belki ama ama ne zaman bo$ kalsam açmadan duramiyorum .. kizim anne bizim derslerimizi sen yap dior :ehe bak aklinda tek numara kalmaz dior :ehe

CoDeYs

CoDeYs

Üye
yok abla birden kısma yavasça yada bu çokfazla numara falan söyleyen kanalları dinleme oda olur :) .yahu senin çocuklarda az uyanık degiller :ehe

huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
yok abla birden kısma yavasça yada bu çokfazla numara falan söyleyen kanalları dinleme oda olur :) .yahu senin çocuklarda az uyanık degiller :ehe
Zamane çocuklari hep uyaniklar
benimkiler de çok fena e$$ek sipalari :ehe
her numarayi unutsam çig kofteci ahmet ustaninkini unutmam:ehe
bide seray hali yikama fabrikasi :ehe

CoDeYs

CoDeYs

Üye
minnak lar :D
Aaa abla versene çig köftecininkini canım çekti :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bende bi ara yol boyunca önüme gelen tüm yazıları plakaları okuyodumm cok kötüydü bırıne yetısemeyıp okuyamasam tuhaf oluyodum:hmmm
ama gecıyo takma ablam:ehe:op:

zaza

zaza

Üye
bende bi ara yol boyunca önüme gelen tüm yazıları plakaları okuyodumm cok kötüydü bırıne yetısemeyıp okuyamasam tuhaf oluyodum:hmmm
ilk benim plakayla başlamıştır :ehe:d:

huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
minnak lar :D
Aaa abla versene çig köftecininkini canım çekti :ehe
oglum sen Baklikesir desin bu ahmet usta Istanbul da
ama illede isitiyorsan verim $imdi burda reklem olmasin :)
anladim In$allah geçer

ilk benim plakayla başlamıştır :ehe:d:
:hmmm

CoDeYs

CoDeYs

Üye
ya abla ben şakasına dedim çig köfteci bizim evin 100 metre ötesinde istesem gider yerim :d:

zaza

zaza

Üye
şaka yaptım ya :D yani o psikolojik duruma benim plakayla gelmiştir gibi bir espiriydi yanlış anlamayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...